• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba kızlar,
bu jetnetwork de ne gibi ürünler var..
bir yerde xnetwork diye bi şey okumuştum,üyelerine %70 kazanç sağlıyormuş.
detaylı bilgisi olan var mı?

merhaba kızlar,
bu jetnetwork de ne gibi ürünler var..
bir yerde xnetwork diye bi şey okumuştum,üyelerine %70 kazanç sağlıyormuş.
detaylı bilgisi olan var mı?

evet ben temsilciyim ii satış yapıyorum ve ii kazanç sağlıyorum üye olmak istersen sana yardımcı olabilir öğrenmek istediğn her soruyu sorabilirsin

merhaba ben jetnetworkinge yeni başvuru yaptım inşallah üyeliğimi kabul ederler. benim merak ettiğim ödemeyi siparişleri vermedenmi yoksa siparişi verip satışları yaptıktan sonramı yapıyoruz sitede bununla ilgili birşey yazmıyordu. lütfen biri bana yardımcı olabirmi

merhaba ben jetnetworkinge yeni başvuru yaptım inşallah üyeliğimi kabul ederler. benim merak ettiğim ödemeyi siparişleri vermedenmi yoksa siparişi verip satışları yaptıktan sonramı yapıyoruz sitede bununla ilgili birşey yazmıyordu. lütfen biri bana yardımcı olabirmi

ya sakın bende üyeydm acayip kazık bi yer yapma bence hem kmse almıo çok pahalı sakın

ben üyeyim fiyatlar gayet uygun ilk satışta peşin ödeme yapıyorsunuz daha sonraki satışlarda ödeme için 15 gün süre tanınıyor

Sizide üye yaparım vb. türden yazışmalar yapmak, iletişim bilgilerini yazmak kesinlikle yasaktır, bu topik üye toplamak için değil işle ilgili bilgi ve deneyimleri paylaşmak amacıyla açılmıştır.

slm arkadaşlar.ben de jetnetworkinge üye olmak istiyorum.kafama takılan bir konu var.%40 kar mevzusu.katalogtaki fiyatlara %40 mı ekliyoruz.yoksa katalogtaki rakamın %40'ı mı satışı yapan kişinin oluyor.:44:

slm arkadaşlar.ben de jetnetworkinge üye olmak istiyorum.kafama takılan bir konu var.%40 kar mevzusu.katalogtaki fiyatlara %40 mı ekliyoruz.yoksa katalogtaki rakamın %40'ı mı satışı yapan kişinin oluyor.:44:

katolog fiyatı ve sana gelen fiyat listesi ayrı böylece kazancını birtek sen biliyorsun bu ara da kampanyalar oluyor sana gelen fiyat listesi üzerinden %25 ile %60 arası indirimler oluyor kampanya zamanları daha çok kazanıyorsun

24 ekimde üyeliğimi onayladılar hala gelmedi kataloğum.4günde geliyodu hani.ben sipariş alsam bile güvenip verme konusunda tereddüt ederim ki şimdi:20::20:

24 ekimde üyeliğimi onayladılar hala gelmedi kataloğum.4günde geliyodu hani.ben sipariş alsam bile güvenip verme konusunda tereddüt ederim ki şimdi:20::20:

canım çok nadir olarak geciktirebiliyolar .ama bu hep bu şekilde olmuyo bi yoğunluk olduğunda bi kere benim üyeme gönderemediler
sonraki haftada yeni katalog çıkıcak deyip beklettiler ama üyem daha şanslı oldu yeni katalog geçti eline

ya açıkcası benimde yazmıştım önceden geri iadem vardı .
ben onları yolladım ama paramı almayı akıl edemedim .bir süredir ürün satışı yapmıyorum die param primimle birlikte içerde duruyo
şimdi ben nasıl alıcam bankada hesabıma yollasalar ek ücret alınmaz demi
banka zamanla beni borçlu çıkarsın istemiyorum çünkü hesabımda uzun zamandır ne para var ne hareket
durup dururken borçlu çıkmıyım

siparişlerin gelişi hakkında olumlu ya da olumsuz yazarım demiştim.siparişler gerçekten 3 günde geldi ve tekstil ürünlerinden oluşan bir şeçki yapmıştım çok beğenildi yeni siparişler alıyorum.kozmetik ve sağlık ürünleri ile ilgili olacak bu saferki siparişlerin bir kısmı bakalım yazmaya devam ederim.:46::46::46::46::46::46::46:

bende yeni üye oldum
kataloğum ve paketim daha gelmedi
gelince bilgi alışverişinde bulunalım arkadaşlar

kapıda ödeme seçeneğini seçtim ve ödememi yaptım ama sistem de hala borçlu olarak görünüyorum.ödemeye yapalı bir gün oldu.bilgisi olan varsa nedenini anlatabilir mi acba arkadaşlar.bişey daha ürünler çok hoşumuza gitti.o paraya alabileceğimizin en iyisi bence.salık ve kozmetiği de denedik.onay verdik ben ve arkadaşlarım.tekstil zaten çok beğenilmişti.umarım böyle devam eder.herkese iyi günler.:3:

dün sipariş verdim müşteri almaktan vazgeçti.ürünler henüz hazırlanmadı muhtemelen nasıl iptal edebilirim ya da iptal edebilir miyim?:26::44:

geldi mi kataloğunuz merak ettim iyi günler

evet geldi kataloğum
gönderdikleri pakette çorap tayt iç çamaşırı var
hepsi çok kaliteli
birkaç siparişte aldım 200 tl yi tamamlamak istiyorum hediye alabilmek için
bilginiz var mı arkadaşlar ne tarz bir hediye yolluyorlar?
değmeyecek birşeyse boşuna beklemiyim

Back