- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.561
kargo ücreti yerine geçen ürünü kendisi ekliyor.sen katalogda ürünün üzerindeki yada açıklamasındaki kodlara bak gerisini bende bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bide ben bişi sorucam bu katalogda hanı 3 ruj 12.90 ya onun sıparişini internetten gırerken nasıl girices birden tek rujun fıyatını yazıo
Miss O parfümlerden pembe olanı mı yoksa mavi olanı mı daha çok tercih edersiniz eğer çiçeksi bir koku isteseniz? Ayrıca Divine mavi nasıldır? :)
fairness serisini kullanan oldumu kızlar
Evet haklısınız ancak sadece miss o maviyi koklama imkanım olmuştu hatta bana göre yeterli bi sürede kalmıştı kokusu bileğimde. Karar veremiyorum cevabınız için teşekkür ederim :)
bu arada parfüm konusunda uzmanlaşmış arkadaşları aramızda görünce ben de fikir sormadan edemed,m
fire air ice serisinden hangisi daha çok beğeniliyo arkadaşlar? daha doğrusu kokuları nasıl tanımlıyorsunuz?
Rica ederim :) bende hemen hemen her kokunun numunesi var o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorumm :79:
Kızlar yeni çıkan oasis rujların yapıları nasıl biliyor musunuz?Ben tanıtım resmindeki modele uygulanan rengini almak istiyorum ama karar veremiyorum.Simli mi,sedefli mi,mat mı, kremsi mi yoksa saten yapıda mılar?Bir bilen varsa yazabilir mi?
Peki kalıcıkları hakkında bilgi verebilir misiniz? :)
istediğin 3 rengin de kodunu gireceksin. sonra sipariş düzenleye tıklyacaksın, sonra da promosyon çalıştıra tıklayacaksın