kızlar bende yeni üyeyim sorularıma cevap verirseniz çooooooooook memnun edersiniz beni
şimdi ben aylar önce kendime bişyler almak için üye olmuştum ancak şifremi kaybettiğimden hiç sipariş verememiştim bu ay öğrendim acemiliğimden :) şimdi sipariş verecem ilk defa...
Ben hoşgeldin programından yararlanamıyorum değilmi kayıt tarihim eski çünkü?
ilk siparişe herhangi bir hediye varmı öyle bişy duymuştum?
14. kataloga hediye ürünmü geliyor yazılarınız arasında öyle bir cümle vardı ?
şimdi ben 150 bplik sipariş verecem kargo ücreti ödemiyorum değilmi ayrıca kargo sıfırlama ürünü almama gerek yok? ,
150 bplik alışverişe alabileceklerim neler yazarmısınız?
birde hediye ürünleri direk sepete eklediğimde kendi fiyatıyla ekleniyor nasıl indirimli fiyattan alabileceğimi yazarmısınız.
Son olarak 14. katalog sayfa 139 da 3 tane ruj 12 tl ondan aldım ama 3 ayrı renk seçemiyormuyum 3üde aynı renkte gelecekse almıyım net üzerinden sipariş verdiğimden alttaki küçük yazıları okuyamadım dolayısıyla nasıl olacagını anlamadım :)) renkleri nasıl seçip sepete ikinci bi fiyat eklenmeden ekleyebilecegimide yazarsanız duacı olurum vallahi
ürünlerle birlikte sonraki katalog da geliyormu?
bide ben acemiyim şimdi ilk siparişi verirken yapmamam gereken hatalar varsa onuda yazarmısınız siz tecrübelisiniz ...
bu ay tencere v.s gibi ürünler yokmu ya hediye olarak sadece parfüm v.s mi var ?