- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kapıda ödeme olunca fark alıyorlar mı ?Ptt şubesine gidip kendine hesap açtırıyorsun, kapıda ödeme şeklinde gönderdiğin zaman para ptt hesabına yatıyor. faturada zaten avonun sana gönderdiği fatura
Fondotenli güneş kremi kullanın bence çünkü güneş lekeleri derinleştirebilir.kızlar benim guneş lekelrim cok bu sorunumla ilgili bi oneriniz varmı?
Her ay yok, benim bildiğim 6 aydi ama beni üye yapan bayan 1 ay sipariş vermesem baskı yapıyor üyeliğin gidecek diye..Mrb.avon temsilciliginde her ay yada her 3ayda bir gibi siparis verme zorunlulugu varmi.
Gecmis sayfalarda her ay yok denmis ama biyerde her3ayda bi zorunlu diye okudum sanki dogrumu.
Bide kargo ne oduyoruz
Oda iyiymis :))Her ay yok, benim bildiğim 6 aydi ama beni üye yapan bayan 1 ay sipariş vermesem baskı yapıyor üyeliğin gidecek diye..
slm
katalog sayfa 171 deki argan yağlı saç serumu
arganlı saç bakım yağı vardı daha önce aynu ürün mü biliyor musunuz?
Arada 2 ay sipariş vermediğim oluyor, sorun değil.merhaba avon satis temsilcisi olmak istiyorum ama her ay duz3nli siparis verememekten korkiyorum.bunun onemi varmi
Ben yardimci olabilirim istanbul da oturmuyorum ama tlf her konuda yardimci olabilirimİstanbulda oturan avon lideri varmi uye olmak istiyorumda.telefonda falan yardimci olabilecek.cunku hic bi bilgim yok.beni sadece uye yapmak icin degil her aradigimda acip anlatmasida lazim.
Uye yapin beniiii.
her ay vermek mecburu degil sadece çıkışları yakalarsınız olur üye olmak isterseniz sponsorunuzz olabilir her konuda yardımcı olabilirimmerhaba avon satis temsilcisi olmak istiyorum ama her ay duz3nli siparis verememekten korkiyorum.bunun onemi varmi