• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jet Networking Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

birde arkadaşlar her siparişe ücretsiz katalog gönderiyorlar mı?
bildiğim kadarıyla kataloğun belirli bir değişim zamanı yokmuş

uf ya sipariş vardı on ün önce verdim ve ilkkez ürünler acil lazım terslik bu ya hala gndermediler
üstelik ürünlerin çıkışıda olmamış .ilkkez böle oluyo ya :50:

''Satışlarınızın haricinde altınıza üye kaydederek üye başına 15 TL ve üyelerinizin satışlarından %5′e kadar prim elde edebiliyorsunuz.'' demişler bu sadece üye çekmek için yazılmış bir yazımı arkadaşlar bana saçma geldi o yüzden pek güvenemedim bu işi yapanlar bilgi verebilirmi acaba ?

''Satışlarınızın haricinde altınıza üye kaydederek üye başına 15 TL ve üyelerinizin satışlarından %5′e kadar prim elde edebiliyorsunuz.'' demişler bu sadece üye çekmek için yazılmış bir yazımı arkadaşlar bana saçma geldi o yüzden pek güvenemedim bu işi yapanlar bilgi verebilirmi acaba ?

her yaptığın üyenin 45 gün içinde aktif olması durumunda 15 tl veriliyor
üye başına %1 olmakla birlikte yaptığın üye sayısına göre prim alıyorsun bir sürü kademesi var
ama ben yaptığım üyeden ne 15 tl ne %1 prim aldım hala bekliyorum

arkdaşlar bu sistemlerde evet üyeden karın oluyor ama fazla değil tabi ..mesela benim alt üye 600 tl lik satış yapmıştı 22 tl karım oldu bu da demektir ki 22lik bir malzeme alıp onu 3oa 35e satabiliyorsun yani hiç yoktan iiidir.ve senin üye yaptığın kişide üye yaparsa sen ondanda kar yapabiliyorsun oda bildiğim kadarıyla %3 yada 4 ..jetnetworkingi hiç bilmiyorum ama yaklaşık bu sistemler aynı oluyor ürünler farklı oluyor. Bende jetnetworkingin ürünleri pahalı ve markası jnw diye geçiyor diğer lerinde öle değil mesela bi katalogta birkaç markanın ürünleri oluyor. Ben ilk aldığımda kataloğu şüpheye düşmüştüm ama marka üzerinden bilerek çalışmak daha ii. Birde büyük beden olan firmaları tercih etmek daha karlı çünkü büyük beden sıkıntısı yaşanıyor :)

Bu sistem hakkında bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum sistemi anlatmak için ... Bu sistemlerde genelde sıkıntı şu luyor malzemeyi sen önce paran ile alıyorsun sonra müşterilerden paranı topluyorsun.. İadede sıkıntı yaşanmıyor. Hele defolu çıkmışsa hiç problem olmuyor anlaşmalı kargo hangisi ise o kargo eve çağırıyosun karşı ödemeli gönderiyorsun senin hesaptan düşülüyor. Bir sonraki ay yada bir sonraki siparişte senin hesaptan düşülüyor bu tabi networking firmasına bağlı ...

Önceden satıp sonradan parasını ödediğin networking firması bile var. Şunu unutmayınki kadınlar kadınlardan daha rahat çamaşır alıyor. Bir mağzaa gidip almaktan daha rahat oluyor. Zaten bikaç satış yaptıktan sonra o ona sölüyor o ona derken tanınıyorsun... Hiç satamadığını düşün kendi çamaşırlarını piyasadan daha ucuza geliş fyatıyla almış oluyorsun.. bu sistemde şöle bi kar daha var satmak amaçlı değilse üyeliğin birkaç arkadaş toplanıp sadece kendinize uygun fiyatlı çamaşır alıyorsunuz o yönden bile çok karı var. bir sütyen 22 ise size gelişi çünkü 14 yada 16 oluyor. bir gecelik 40 lira ise size gelişi 30 oluyor.

ya arkadaşlar bilgisi olan var mıdır acaba?

ben dün internet sitesinden temsilci olmak için başvurumu yaptım.herkesin yaptığı yorumları da okudum.teyit için, kimisi beni hemen aradılar diyo kimisi çok geç aradılar diyo :44: net bi bilgiye sahip deneyimli bi arkadaş var mıdır acaba aranızda?

Allahtan hediye yolladılar ya sağolun valla minnacık bünyemle bana L beden hediye yollayanları ayakta alkışlıyorum :60:

Ya bu kataloglarda evet Cok sey var ama herşey aşırı pahalı dusrda 2lira olan flormar kalem burda 4lira katalogda ve herkes dışardaki fiyatı bildiği için kimse bisey almak istemiyo çünkü tanınan malzemeleri koyuyolar millet de basliyo kotulemeye. Pijama takımları falan Cok sisik fiyatlar ya ürünler Cok ama keşke biraz ucuz olsaydı. ve kar yuzde kırk falan degil o da yalan 40liralik çantanın beş lira karı var bu kadar para için o eziyeti çekmeye bile degmez milletin kitulemesi lafı da cabasi

Bende network da çalışıyorum. kendi işiniz patronusunuz ve siz ne kadar çalışırsanız o kadar kazanıyorsunuz. eğer hedeflerim doğrultusunda ilerlersem 1 yıl sonunda yaklaşık 60.000 $ kazanmış olacağım :) bol kazançlı bir iş. İş'te İnsan - Gençler Network Marketing ile kariyer peşinde bu sitede liderimizin röportajı var sabah gazetesinde. kazandığı fiyatıda söylemiş :) ilgilenmek isteyen olursa yardımcı olabilirim

gümüş yıdızı diebişey duydum hiçbilgim yok nedir bu üye olan varsa merak ediyorum yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar bende jetnetworkinge dün üye oldum bu sabah aradılar telefonuma kullanıcı adı ve şifremin geleceğini söylediler fakat daha gelmedi. sizin hemen gelmişmiydi ?

merhaba arkadaşlar bende jetnetworkinge dün üye oldum bu sabah aradılar telefonuma kullanıcı adı ve şifremin geleceğini söylediler fakat daha gelmedi. Sizin hemen gelmişmiydi ?

bende yeni üye oldum birsürü dergi geldi ürünler pahalı. 1.5 vericeksin kpıda dye aradılar 3 tl almışlar.

kızlar ben temizlik malzemelri satıyorum,doğal ürünlere çocukluktan beri ilgim vardır,ellerime krem bile sürmezdim kimyasal madde içerdiği için kremlerim.bi arkadaşımın sayesinde ersağ ürünleriyle tanıştım.tamamen doğal olduğuna inandığımda kullanmaya başladım.inanılmaz memnun kaldım.bir kere insan psikolojik olarak sağlıklı hıssedıyo kendı.sonra eve gelen komsular,akrabalar merak edip denemeye karar verdiler.derken kendimi sipariş verirken buldum.her 100 tl de 40 tl bana kalıyo kızlar.valla müthiş bi şey.inanın getirisini bildiğim için yazdım bunları.tabi üye olmanızı isterim ama.iyice araştırın sonra karar verin.ben sadece aile ve akrabalarıma getirtiyorum ürünleri ve elime oldukça ii para geçiyo.sevgiler...

size bişey sormak istiyorum

ben Türkobir'e üye oldum, daha hiç sipariş vermedim, yeni başladım

arkadaşlarım sipariş vermek istiyo ama taksitle ödemek istiyolar bana
onlar bana taksitle ödiycekler 2 veya 3 taksitle fakat ben Türkobir'e faturamı öderken nasıl taksitle ödiycem

bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Jet Networking'in kataloğu da var içinde, ürünleri nasıl acaba, kaliteli mi? pijamalar iç çamaşırlarının kumaşları nasıl?

Arkadaşlar özellikle ödemeyi kredi kartı ile yapanlara sormak istiyorum
kredi kartı numarası istiyo ödeme yaparken
acaba güvenilir mi, kredi kartımla mı ödesem internetten yoksa bankaya mı

Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım jetnet e üye ve benide üye yapmak istiyor. Dün bi dünya katalog getirmiş, hep iyi markalarla çalışıyor firma. Aslında bi tarafdan iyi geldi bana ama. Şu an zaten bi katalog işi yapıyorum ondada her ay 80 -90 civarı kazanıyorum. Şimdi buna bi de el atarsam zorlanıyacağımı düşünüyorum aslında çok kararsızım. Nasıl sizler kar elde edebililiyormusunuz? KAr oranı nedir ? Açıkcası ben satış yapmak içinn istiyorum.:31:

Back