Canım Paypal Hesabını tekrar güncellemek için istersen şifremi unuttum linkine tıkla, yeni şifre oluşturursan sanırım halletmiş olursun. Aslında Paypal Hesabını aktifleştirsen de,ben de paypal'dan ödeme yapsam sana, ne iyi olur
Bu arada PTT yurtdışını araştırdım senin için. Mesela 3 kg ürünün Almanya gönderimi 54,50 TL tutuyormuş. UPS 110-120 TL arası (kdv hariç), Aras 170 tl, DHL 150-170 TL... Ama bu fiyatlar 3kg'dan ve sadece Almanya için hesapladığım ortalama fiyatlar. Bu durumda en uygun, Kazen'in dediği gibi Ptt Kargo. Ama Ptt'den de çoğu insan şikayetçi, bekletiyorlar falan diye yazmışlar birkaç yerde... Yine de en iyisini Yurtdışında yaşayan arkadaşlar bilirler. Ama bilmeyenler için fiyatlar böyle... Gerçekten de bana gönderdiğin koliyi Yurtiçi veya Aras'la göndermiş olsaydın iki katı para öderdim ben. Onun için Ptt bence iyi bir seçim; özellikle gıda diye belirtince bekletmiyorlar ama ben 6-7 önce internetten gıda harici birşey satın almıştım, 6 günde geldi... Onun için adamlara illaki belirtmek gerekiyor...
Sana da birazcık yardımım olsun istedim bacım