benim doktorumda kas altı yapıcam demişti bnde dual plan nasıl oluoyor kaslar kesiliyormuş sanırım dediğimde aynı şey demişti.
Dual Plane yöntemini hastaya daha rahat anlatabilmek için memenin üstündeki kasların kesilip protezin içine yerleştirilmesi meme başından altına kadar olan kısmın ise kas üstünde kalması olarak söylüyorlar genelde. Kas kesiliyor dual plane yönteminde ama tamamı değil-miş. Ki internette doktorların çoğu sayfalarında bunu basitçe anlatabilmek için yazar. Böylelikle doğal meme görüntüsü elde edebildiklerini söylüyorlar. Bu yöntemle ameliyat olan kişilerle kas altı ameliyatı olan kişilerin görüntülerine bakmak gerek ki görüntüler farklı. Ben iki yöntemde kasın kesildiğine ki bariz belli katılıyorum fakat birebir aynı olduğuna inanmıyorum. O zaman buna yeni bir isim vermezlerdi. Ki şu an gereksiz bir söyleşi bu bizim için. Varsayımdan öteye gitmez, varsayımlarla da yola çıkılmaz. :))
Bu arada ankaracım bana attığın mail adresi maalesef hata veriyor. Maillerinize bakınız bayan )