• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

benim doktorumda kas altı yapıcam demişti bnde dual plan nasıl oluoyor kaslar kesiliyormuş sanırım dediğimde aynı şey demişti.

Dual Plane yöntemini hastaya daha rahat anlatabilmek için memenin üstündeki kasların kesilip protezin içine yerleştirilmesi meme başından altına kadar olan kısmın ise kas üstünde kalması olarak söylüyorlar genelde. Kas kesiliyor dual plane yönteminde ama tamamı değil-miş. Ki internette doktorların çoğu sayfalarında bunu basitçe anlatabilmek için yazar. Böylelikle doğal meme görüntüsü elde edebildiklerini söylüyorlar. Bu yöntemle ameliyat olan kişilerle kas altı ameliyatı olan kişilerin görüntülerine bakmak gerek ki görüntüler farklı. Ben iki yöntemde kasın kesildiğine ki bariz belli katılıyorum fakat birebir aynı olduğuna inanmıyorum. O zaman buna yeni bir isim vermezlerdi. Ki şu an gereksiz bir söyleşi bu bizim için. Varsayımdan öteye gitmez, varsayımlarla da yola çıkılmaz. :))

Bu arada ankaracım bana attığın mail adresi maalesef hata veriyor. Maillerinize bakınız bayan ;))

Sadece bu yöntemi uygulayan bir doktor tabiki bunu söyleyecektir.Ona bakarsan Tugrul beyde böyle bir yöntemin asla olamayacagını,o zarın oradan zarar vermeden ayırmanın ve altına bir pinpon topunun bile koyulamayacagını söylüyor???? Bu arada bende kas zarı altı yöntemi oldun arkadaşlar,bilginize :P Bende kas zarı altı yöntemine inanmayanlardanım artık,mantıgım neyi dogru gösterirse ona inanırım.Herkesin farklı düşünceleri vardır saygı duyarım.Burada kendi düşüncelerimizi ve okuduklarımızı paylaşıyoruz ancak.Hiçbirimiz ameliyata giripte bu veya diger yöntemlerin nasıl yapıldıgını gözlerimizle görüp şahit olmadık..Allah sorunsuz mutlu bir sonuç versin gerisi önemki degil benim için.Ha o yöntem ha bu yöntem.Hangisi bizim için dogruysa iyi sonuç alacaksak o olsun :34:

Bununla ilgili ameliyat videoları var internette izleyip bilgi edinebilirsin :)

Hani kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun :)))

Sadece Barış Bey değil bir çok doktor kazayla kendini bıcaklamazsan veya kaza gibi aksi bir durumla karşılaşmazsan proteze zarar gelmez diyor.

Sen aksini savunan doktoru savunursun saygı duyarım.
İşin aslını istersen beni zerre alakadar etmez ben bu yöntemle ameliyat oldum üç gün değil yıl geçirdim Tuğrul Bey bu yöntemi uygulamadığı için veya imtina ettiği için böyle demiştir. Tezleri varsa literatüre girmiş bu yöntemi gayet tabi çürütebilir ve bu isim altında ameliyatlar yapılmasını önleyebilir. Bilimsel olarak herkes bilir ki varsayımla yola çıkılmaz.

Sevgiler..

Amin canım, sonuç mutluluk olsun ister kasın altı olsun, ister üstü, ister zarı arası kenarı köşesi olsun.
Ama ben kas zarı altı yöntemine inanıyorum.
Biliyorsun Tuğrul Turan'ın bu cümleleri kurduğu kişilerden biri de benim. İlk etapta çok mantıklı geldi evet, ama sonra düşününce neden olmasın dedim. Tuğrul beyin bir fileto alın, zarını kaldırın, bakın bakalım bir pinpon topu bile sığabilecek mi dediğini biliyorsun, ben buna baktım, evet gerçekten bir filetonun zarını kaldırıp içine pinpon topu yerleştirmek mümkün değil. Sonra bir gün bir tavuk yemeği yaparken tavuğun göğsünü inceledim (evet biraz sıyırmış olabilirim :), tavuğun zarının ise daha esnek olduğunu gördüm. İnsanın göğsünü hiç incelemedim ama bir dananın kasıyla tavuğun kası farklı olduğuna göre bizim kasımı da farklı. Dediğin gibi biz bu ameliyatlara girip gözümüzle görmüyoruz, söyledikleri aklımıza en çok yatan doktora güvenip teslim oluyoruz.
Şöyle de bir gerçek var, Tuğrul bey çok büyük oranla kas üstü ameliyat yapıyor ve doğal olarak bunu öneriyor ve diğer yöntemleri önermiyor hatta komik ve gereksiz buluyor, Barış bey kas zarı altı ameliyat yapıyor ve o da doğal olarak bunu öneriyor. Yani zaten bu doktorlar diğer yöntemleri kendilerince elememiş olsalar uygularlardı ve kullanmadıkları yöntemi eleştirmelerini de anlayabilirim, ama bu dediklerinin tamamen doğru olduğunu göstermiyor bana. Malesef ki bir doktorun dediği diğerini tutmuyor. Bu durumda birileri saptırıyor veya yanlış veya taraflı bilgi veriyor. Böyle olunca da kimsenin dediği kesinlikle doğrudur diye düşünemiyor insan.

Hay yaşa

Söyleyeceklerimi sen hep özet geçmişsin :)) Sevdim seni.

Doktorlar bile bu denli tartışma fikir ayrılığı içindeyken bizim yok yere laf yapıp birbirimizi yememiz çok saçma.
Hani doktora veya hastasına bir garezimiz yoksa karşımızdaki insanın sağlıkla kullanmasını istemekten başka ne gibi bir dileğimiz olabilir ?

Veya aksinin olması halinde ne gibi bir çıkarımız olabilir ??

Biz burada bilgi kirliliği yarattıktan sonra yığınla takipçimiz sayfa sayfa yazdığımız yazılar olsa kaç yazar ?

Ya herkese eşit duracaksın ya da niyetini belli edeceksin..

Her neyse gelelim sana fleto ile tavuk göğsünü inceleyen seni tebrik ediyorum :))

Yani jelatinden bahsetmiyor kas zarı derken doktorlar :D internette ameliyat videoları var en az yarım saat alıyor bunların açılması :D

Neyse herkese ağız tadı bol bir gün diliyorum. :))

Bu arada sana mail attım ama bazıları bana geri dönmüş bilare dönüş yapacağım tekrar ;)

Sevgiler..

nemutlu;bakış acın değişir tabi o kadar araştırma doktor görüşmesi estetik cerrah olursan şaşmam:1: tavuk göğsünü çok severim:56:

cimbom; araştırmacı gazeteci arkadaş yapsın bizlerin yerine araştırmayı:29:

oraletcim;sayfanı tavuk la meşgul ettik kusura bakma arkadaşım:29:son koyduğun resimleri yeni gördüm bayıldım :nazar:

Çok keyif aldım bu tavuk hikayesinden :))

Duyduğuyla yetinmeyip bilimsel olarak araştırma yapmışsın ki ben de ilk tavuk yemeğinde ameliyata girer gibi bu testi yapacağım :))

Ayrıca arkadaşlar o bunu şu şunu dediden çok bu benim için daha elle tutulur bir örnek :) Teşekkür ederim akşam akşam keyifle okudum :))

Ha ha haaaa :)))) galiba topluca sıyırdık:)) Senın yaptıgını ben de kurban bayramında kestiğimiz koyunun etinde denedim. Gerçekten de ayıramadım bile. Hatta esim yaa bunlar erir pişince dedi de ben de olur mu öyle şey bu kas zarı yağ değil dedim( çok biliyorum ya:))) yani ben de bu yönteme inanmayanlardanım. Ama Tuğrul beye geçen hafta kontrole gittiğimde ( 6. ay kontrolüm) sohbet sırasında o zarın gerçekten de kastan ayrılmaya çalışılmasının insana müthiş acılar vereceğini söyledi. Ama burdaki arkadaşlar çok ağrı çekmediklerini söylüyor. O zaman zarın değil de tülün mü altına sokuyorlar??? Amaaaan bize ne yaa :)) Tuğrul bey de işin mi yok kitap oku müzik dinle dedi zaten bana:17:Aynen öyle yapmak lasım:36:

:))) Burada bilim hatunları yetişiyormuş haberim yokmuş yahuu

Anestezi etkisinden müthiş acılar çekmedim ben :)) Hatta aynı gün KK ya girip ameliyatımla ilgili yazılar yazdım :D İnternette arkadaşlarımla konuştum. Hiçbir şey olmamış gibi değil tabi ağır ağır yürüyerek badajlarımla direnlerimle :)) Direnler dışında canımı yakan bir şey olmadı kesi yerlerim bile sızlamadı.

Kim bilir belki de benim doktorumun eli hafiftir :)))))))))))))))))))))))))))

Bir gün gelin size, kas altı-kas zarı altı-kas üstü protezli tavuk göğsü yapayım, herkes istediğini yesin :) Protezler de silikon içerikli değil sebze içerikli olsun :27:
Ay evet ya, sayfayı çok kötü işgal ettik :25: (Oralet kov bizi :)

:1: Tam tersine diğer yöntemlere göre daha az ağrılı deniyor.
Ay aynen ya, ameliyata girdikten sonrasıo doktorun işi, bizim işimiz en güvendiğimiz doktoru bulmak :16:

Ben gülmekten klavye hakimiyetimi kaybettim :9::9::9::9::9:

Yani bir doktor acı çekilir demiş vardır bir bildiği ama burada ameliyat olmuş bu kadar hasta çektiğı acıyı bilir :)

Hay yaşa

Söyleyeceklerimi sen hep özet geçmişsin :)) Sevdim seni.

Doktorlar bile bu denli tartışma fikir ayrılığı içindeyken bizim yok yere laf yapıp birbirimizi yememiz çok saçma.
Hani doktora veya hastasına bir garezimiz yoksa karşımızdaki insanın sağlıkla kullanmasını istemekten başka ne gibi bir dileğimiz olabilir ?

Veya aksinin olması halinde ne gibi bir çıkarımız olabilir ??

Biz burada bilgi kirliliği yarattıktan sonra yığınla takipçimiz sayfa sayfa yazdığımız yazılar olsa kaç yazar ?

Ya herkese eşit duracaksın ya da niyetini belli edeceksin..

Her neyse gelelim sana fleto ile tavuk göğsünü inceleyen seni tebrik ediyorum :))

Yani jelatinden bahsetmiyor kas zarı derken doktorlar :D internette ameliyat videoları var en az yarım saat alıyor bunların açılması :D

Neyse herkese ağız tadı bol bir gün diliyorum. :))

Bu arada sana mail attım ama bazıları bana geri dönmüş bilare dönüş yapacağım tekrar ;)

Sevgiler..

Ben de seni sevdim oraletcim :)
Benim karar sürecim hiç kolay geçmedi, dediğim gibi doktorların hepsi farklı şeyler söyledi, bu yüzden hepsini tek tek analiz etmem bir karara varmam gerekti. Kişilik olarak da söyleneni direkt kabul eden birisi olmadığım için tüm görüşleri araştırdım günlerce. Gerektiğinde doktorlara tekrar gittim, mail yazdım sayfalarca. Ama sonunda tatmin edici açıklamalar sayesinde bir bakış açısı edindim.
Herkese de tavsiyem doktorların cümlelerini ayet gibi algılamamaları. Nihayetinde doktorlar da bir insan ve hepsinin görüşleri farklı. Çürütmeye çalıştıkları tez için söyledikleri %100 doğru olmayabiliyor. Tek konu bu da değil, bir çok konuda söylenmiş bir çok yanlış bilgi var. Ama bunların hepsini anlatmaya ne benim dilim döner, ne de forumda henüz bu tartışmalara uygun zemin olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden herkes söyleneni direkt kabul etmemeli, aksi görüşü de araştırmalı, neden aksi olduğunu da.
Mailine baktım, gelmiş, harikasın. Ameliyat sürecinde olan kişilere en fazla yarayacak görüntü protezin çıplak vücutta nasıl durduğu, el kol hareketleriyle ne şekle geldi vs olduğundan benim için çok yararlı oldu. Çok teşekkür ederim.

Ben de seni sevdim oraletcim :)
Benim karar sürecim hiç kolay geçmedi, dediğim gibi doktorların hepsi farklı şeyler söyledi, bu yüzden hepsini tek tek analiz etmem bir karara varmam gerekti. Kişilik olarak da söyleneni direkt kabul eden birisi olmadığım için tüm görüşleri araştırdım günlerce. Gerektiğinde doktorlara tekrar gittim, mail yazdım sayfalarca. Ama sonunda tatmin edici açıklamalar sayesinde bir bakış açısı edindim.
Herkese de tavsiyem doktorların cümlelerini ayet gibi algılamamaları. Nihayetinde doktorlar da bir insan ve hepsinin görüşleri farklı. Çürütmeye çalıştıkları tez için söyledikleri %100 doğru olmayabiliyor. Tek konu bu da değil, bir çok konuda söylenmiş bir çok yanlış bilgi var. Ama bunların hepsini anlatmaya ne benim dilim döner, ne de forumda henüz bu tartışmalara uygun zemin olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden herkes söyleneni direkt kabul etmemeli, aksi görüşü de araştırmalı, neden aksi olduğunu da.
Mailine baktım, gelmiş, harikasın. Ameliyat sürecinde olan kişilere en fazla yarayacak görüntü protezin çıplak vücutta nasıl durduğu, el kol hareketleriyle ne şekle geldi vs olduğundan benim için çok yararlı oldu. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim canım :)

Güzel aklı başında yorum yazıyorsun ben de seni sevdim. Şu yukarıdaki cümlenin başından sonuna tutarlılık söz konusu. Olması gerektiği gibi.

Tarafsızlık bu yazıyı yazdıran ;)

Ben teşekkür ederim canım renk, bilgi ve donanım kattın sayfama :))

Çok keyif aldım bu tavuk hikayesinden :))

Duyduğuyla yetinmeyip bilimsel olarak araştırma yapmışsın ki ben de ilk tavuk yemeğinde ameliyata girer gibi bu testi yapacağım :))

Ayrıca arkadaşlar o bunu şu şunu dediden çok bu benim için daha elle tutulur bir örnek :) Teşekkür ederim akşam akşam keyifle okudum :))

senden de bir an önce sonuçları bekliyoruz canım:9:

Ha ha haaaa :)))) galiba topluca sıyırdık:)) Senın yaptıgını ben de kurban bayramında kestiğimiz koyunun etinde denedim. Gerçekten de ayıramadım bile. Hatta esim yaa bunlar erir pişince dedi de ben de olur mu öyle şey bu kas zarı yağ değil dedim( çok biliyorum ya:))) yani ben de bu yönteme inanmayanlardanım. Ama Tuğrul beye geçen hafta kontrole gittiğimde ( 6. ay kontrolüm) sohbet sırasında o zarın gerçekten de kastan ayrılmaya çalışılmasının insana müthiş acılar vereceğini söyledi. Ama burdaki arkadaşlar çok ağrı çekmediklerini söylüyor. O zaman zarın değil de tülün mü altına sokuyorlar??? Amaaaan bize ne yaa :)) Tuğrul bey de işin mi yok kitap oku müzik dinle dedi zaten bana:17:Aynen öyle yapmak lasım:36:

et tavuk bari bende balık da deneyim kızlar bunu .cok merak ettim ya nasıl bir duygu:9::9::9:

Rica ederim canım :)

Güzel aklı başında yorum yazıyorsun ben de seni sevdim. Şu yukarıdaki cümlenin başından sonuna tutarlılık söz konusu. Olması gerektiği gibi.

Tarafsızlık bu yazıyı yazdıran ;)

Ben teşekkür ederim canım renk, bilgi ve donanım kattın sayfama :))

Sağol canım, evet olabildiğince tarafsız ve şeffaf olmaya çalışıyorum, o tarafa da böyle geçiyorsa ne mutlu bana :)

dritacım selamlar,

Seni hatırlayamadım eskilerden mi yoksa yenilerden misin ama literatüre girmiş ve doktorlar tarafından kullanılan kas zarı altı yöntemi için yorumda bulunmuşsun ama yazıyı kime yazdın kime cevaben yazdın ne amaçla yazdın o kısmını anlamadım. Doktorculuk oynayanlardan bahsetmişsin bu konuda takdir ediyorum insan önce çuvaldızı kendine batıracak çünkü yıllarını verip doktor, cerrah gibi unvanları alan insanlara saygısızlıktır en başında onların uyguladığı yöntem veya tekniklere saygısızlıktır.

Son cümlene katılıyorum ve her on başlığımın en az beşinde önce doktorunuzun söylediğine kulak asın diyorum. Doktorlarımızın önerilerine kulak asmalıyız. Kas zarı diyorlarsa kas zarıdır. Başka doktorlar şunu demiş filanca kişi keyfe keder bunu yazmış diye insanları etkilemenin bi manası yok. Nihayetinde bizim burada bulunma amacımız paylaşımdan öteye gitmemeli. Hadlerimizi bilmeliyiz!

Umarım iğneyi kendine batırmadan çuvaldızla yola çıkanların canı yanmamıştır. :))

Sevgiler..
Selam oraletçim.
Öncelikle bu forumda yaptığın paylaşımlarla, bu ameliyatı olmak isteyen birçok kişiye ışık tuttuğunu söylemeliyim.
Ben bu ameliyatı olmadan önce, ne nedir, ne değildir araştırırken senin yazdıklarından çok faydalanmıştım:34:
Senin resimlerini gördükten sonra aynı doktora ameliyat olmayı düşündüm ve kullandığı teknikle ilgilide bir çok araştırma yaptım. Araştırmalarım neticesinde, bir çok doktorun hemfikir olduğu, kas zarı altı ile kas üstü yönteminin aynı olduğu yönünde idi. Hatta içlerinde kas zarı altı yöntemini kullanan doktor da vardı.
Bunları söyleyenler de doktor, aksini savunanlar da..
Bu durumda bu doktorların da söylediklerine değer verip saygısızlık etmemeliyiz değil mi:34:
Neticede tercihimi kas altı yönünde kullandım ve 13 ay önce ameliyatımı oldum.
Ama, hiç bir zaman kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmak isteyenleri etkilemeye çalışmadım haddimi bildim!
Forumda, gerek kullanılan yöntemler, gerekse doktor yönlendirmelerine karşı, en çok tepki verenlerden biriyim canım emin olabilirsin!
Doktorların bile hemfikir olmadığı yöntemler hakkında, forumda ahkam kesilmesine ve doktorculuk oynanmasına pek tahammülüm yok!
''Umarım iğneyi kendine batırmadan çuvaldızla yola çıkanların canı yanmamıştır. :))'' bu cümlende ne demek istediğini anlayamadım. Biraz açarsan sevinirim.

''Hadlerimizi bilmeliyiz!'' bu cümlene istinaden, altta alıntıladığım yorumununda yazdıklarını tekrar gözden geçirmende fayda olduğunu düşünüyorum. Zira, kendinle çelişiyorsun!..
sevgiler...

Ankaracım sana önerim Figen Hanım'a yüksek profilde diretmen olur sebebine gelince cc ne kadar büyük olursa olsun eğer orta veya düşük profil olursa gözünü doyurmuyor yüksek profil hem kesinlikle çok yakışıyor bir kadına :)

Sana dual plan önermiş ki kas altı olmasındansa dual yapması daha iyi olur. Kas altını sevemiyorum bir türlü :) Naçizane benim görüşüm tabiki. Güzel örnekler var bu yöntemle ameliyat olmuş fakat bir kas zarı altı değil hiçbiri :)

Son düzenleme:
Bilginiz, tecrübeniz olabilir ama hiçbiriniz doktor değilsiniz.
Hasta olarak tecrübelerinizi paylaşın ama doktorların işine el atmayın!
Hele hele birbirinize kesinlikle laf sokmayın...

Canım dün itibarı ile ameliyatını olmuşsun hayırlı uğurlu olsun. Doktoruna güven, doktorun zaten sana ameliyat öncesinde olduğu gibi sonrasında da rahatlatacak söylemlerde bulunacak :)) İyi olduğunda buraya bekleriz :) Kas zarı ameliyatı olmana ayrıca sevindim yöntem kardeşliği :)))
Soruların olursa cevaplarım canım güle güle kullan cicilerini ;)) :nazar:

bgun ameliyatimin 3.gunu cok daha iyiyim. Doktorumun ilk gunden taburcu edebilecegini soylemesine ragmen cesaret edemeyip ilk gun hastanede kaldim.Hareket etmedigim muddetce cok sıkıntılı ağır bir durumum yok ama iş yataktan kalkmaya tuvalete gitmeye gelince tam anlamiyla iskence.Kesinlikle tek basima kalkip yatamiorum kollarimi sadece dirsekten oynatabiliyorum omuzdan kaldiramiorum gerci bgun cok daha iyiyim bu konularda. yarim bir atlet var uzerimde sanki cok kucukmus de onun baskisi varmis cikartinca rahatlicakmisim gibi gelio. En sıkıtılı zaman eve gelirken yolda gecti, yollarin bozuk oldugunu hic bukadar iyi anlamamistim:) Buyuklugu konusunda korktugum olmadi o konuda memnunum ama suan cok yukarda kalip gibi duruo ne zaman normale donucek donucek di mi?:53:

bgun ameliyatimin 3.gunu cok daha iyiyim. Doktorumun ilk gunden taburcu edebilecegini soylemesine ragmen cesaret edemeyip ilk gun hastanede kaldim.Hareket etmedigim muddetce cok sıkıntılı ağır bir durumum yok ama iş yataktan kalkmaya tuvalete gitmeye gelince tam anlamiyla iskence.Kesinlikle tek basima kalkip yatamiorum kollarimi sadece dirsekten oynatabiliyorum omuzdan kaldiramiorum gerci bgun cok daha iyiyim bu konularda. yarim bir atlet var uzerimde sanki cok kucukmus de onun baskisi varmis cikartinca rahatlicakmisim gibi gelio. En sıkıtılı zaman eve gelirken yolda gecti, yollarin bozuk oldugunu hic bukadar iyi anlamamistim:) Buyuklugu konusunda korktugum olmadi o konuda memnunum ama suan cok yukarda kalip gibi duruo ne zaman normale donucek donucek di mi?:53:

Ooh oh güzel haberler bir bir geliyor bugün, maşallah maşallah :nazar:
Ben de seni merak ediyordum, ağrıların giderek azalacak, herşey güzel olacak inşallah canım merak etme.
Yollarımız malesef berbat ya gerçekten :( Ben bir de karşıya geçeceğim ameliyattan sonra, nasıl olacak bilmiyorum, umarım çok zor olmaz. :44:
Normale döner canım mutlaka, doktorlar en a 6 ay tam şeklini almamış oluyor diyor. Her geçen gün daha normal bir görüntü olacaktır.
Geçmişler olsun, dinlen güzelce, ama çok yatma sana tavsiyem, günlük yaşamına bir an önce dönmeye çalış, tabi kendini zorlayacak işler yapmadan.
Tuzlu yeme, ödemlerin olursa doktorunla konuş.
Dren kullanıldı mı canım?

Ooh oh güzel haberler bir bir geliyor bugün, maşallah maşallah :nazar:
Ben de seni merak ediyordum, ağrıların giderek azalacak, herşey güzel olacak inşallah canım merak etme.
Yollarımız malesef berbat ya gerçekten :( Ben bir de karşıya geçeceğim ameliyattan sonra, nasıl olacak bilmiyorum, umarım çok zor olmaz. :44:
Normale döner canım mutlaka, doktorlar en a 6 ay tam şeklini almamış oluyor diyor. Her geçen gün daha normal bir görüntü olacaktır.
Geçmişler olsun, dinlen güzelce, ama çok yatma sana tavsiyem, günlük yaşamına bir an önce dönmeye çalış, tabi kendini zorlayacak işler yapmadan.
Tuzlu yeme, ödemlerin olursa doktorunla konuş.
Dren kullanıldı mı canım?

bgun hic agri kesici kullanmadim ama pek normal hayatima dondugum soylenemez yari oturur yari yatar pozisyonda tv izleyerek oyalaniyorum.Fulya dan beylikduzune gelmis biri olarak zorlu bir surecti evet ama gecti iste:) en sagdan yavas yavas kullanirsa sofor en az hasarla eve varirsin:) odemim cok mu az mi kiyas yapamadigimdan pek anlayamiorum ama normal oldugunu dusunuyorum, sadece herkesin ilk yapildiginda bu sekilde mi gorunuo merak ediorum. diren kullanilmadi suan sadece gogus altimda ufak serit halinde bantlar var ustume de yarim atlet tarzi bisey giydirdiler daha ameliyathanedeyken.

bgun hic agri kesici kullanmadim ama pek normal hayatima dondugum soylenemez yari oturur yari yatar pozisyonda tv izleyerek oyalaniyorum.Fulya dan beylikduzune gelmis biri olarak zorlu bir surecti evet ama gecti iste:) en sagdan yavas yavas kullanirsa sofor en az hasarla eve varirsin:) odemim cok mu az mi kiyas yapamadigimdan pek anlayamiorum ama normal oldugunu dusunuyorum, sadece herkesin ilk yapildiginda bu sekilde mi gorunuo merak ediorum. diren kullanilmadi suan sadece gogus altimda ufak serit halinde bantlar var ustume de yarim atlet tarzi bisey giydirdiler daha ameliyathanedeyken.

Zaten hemen normal hayat başlamaz sanırım, ama en azından yatağa bağlı kalmaktan kurtulmuşsun.
Yeni ameliyat olan arkadaşlarla bağlantı kurup resim isteyebilirsin.
Umarım en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçer. Kendine iyi bak :16:

Back