Oral Seksten Tiksinenlere Tavsiyeler

Niye tiksinsinler. Vajina regl ya da enfeksiyon olmadığı sürece gayet güzel kokan bir şey. Kadınlar zaten erkeklerden daha temiz.
Ben farklı birşey demedim ama bizimkilerin daha çok kendine has kokusu var tiksinilecek olsa onlar tiksinir soğru düzgün yıkanan bir erkek organıda hiç kokmaz kukulara oranla

Ben farklı birşey demedim ama bizimkilerin daha çok kendine has kokusu var tiksinilecek olsa onlar tiksinir soğru düzgün yıkanan bir erkek organıda hiç kokmaz kukulara oranla
Ama sadece erkek cinsel organı kokladın. Nerden biliyosun Kendininki sayılmaz. İnsana kendi kokusu daha kötü geliyor.

Penis yapı itibariyle vajina gibi değildir. Kadın idrar yapınca bulaşır, salgı üretir. Regl olur. Kılsız, sağlıklı beslenen, hijyenine önem veren, cinsel hastalığı olmayan ve sigara kullanmayan bir erkeğin penisi de, spermi de kokmaz.

Var.geeçekten çok hoşlandığın ya da sevdiğin biriyle seks yapmak.inan kolunu yalamakla orasını yalamak arasında hiçbir fark kalmıyor.

Bir kişiden bahsetmemişsiniz ki. Yani hayatınıza giren herkesin hijyen kurallarından bir haber olmadığını varsayarsak muhtemelen oral seks yaptığınız insanları tam anlamıyla istemiyorsunuz.

Kendine has bir kokusu vardır cinsel bölgelerin ancak bu koku cinsellik esnasında yayılır ve kişileri daha tahrik eder. Erkeklerin külot koklama sevdası falan da bu kokudan dolayıdır. Ben mesela arada dayanamayıp koklayarak öpüyorum resmen Bayılıyorum mis gibi tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…