- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.793
- 43
-
- Konu Sahibi Mors Alfabesi
Ben farklı birşey demedim ama bizimkilerin daha çok kendine has kokusu var tiksinilecek olsa onlar tiksinir soğru düzgün yıkanan bir erkek organıda hiç kokmaz kukulara oranlaNiye tiksinsinler. Vajina regl ya da enfeksiyon olmadığı sürece gayet güzel kokan bir şey. Kadınlar zaten erkeklerden daha temiz.
Ama sadece erkek cinsel organı kokladın. Nerden biliyosunBen farklı birşey demedim ama bizimkilerin daha çok kendine has kokusu var tiksinilecek olsa onlar tiksinir soğru düzgün yıkanan bir erkek organıda hiç kokmaz kukulara oranla
Ayyyy kizlar ne diyonuz siz gece geceAma sadece erkek cinsel organı kokladın. Nerden biliyosunKendininki sayılmaz. İnsana kendi kokusu daha kötü geliyor.
Buna katılıyorumBen farklı birşey demedim ama bizimkilerin daha çok kendine has kokusu var tiksinilecek olsa onlar tiksinir soğru düzgün yıkanan bir erkek organıda hiç kokmaz kukulara oranla
Simdi ne biliyorsun dicemAma sadece erkek cinsel organı kokladın. Nerden biliyosunKendininki sayılmaz. İnsana kendi kokusu daha kötü geliyor.
Bir yerde hiç denemedim yazmıştın sanki öyle hatırlıyorum. Bu bilgi niye beynimde yer etmiş onu bilmiyorum amaSimdi ne biliyorsun dicemhayır kendi kukumum kokusu kendime kötü gelmiyor neyseki
Doğru hatırliyorsunBir yerde hiç denemedim yazmıştın sanki öyle hatırlıyorum. Bu bilgi niye beynimde yer etmiş onu bilmiyorum ama
Hahahaha ilahi pamukBir yanımız kıl tüy bir yanımız t*ş*k...
Ne kılı tüyü diye merak eden varsa; Xiaomi inface IPL challange ,:)
Yaaaaaaaaaaaaağğğğğğğ"Kokulu t*ş*ğı hüptirik gibi hüpleten hatunlar var" diye tweet atarmışım ve oral sekse yeni bir soluk gelirmiş, kusmuklu bir soluk.
Hemi agzinin hemi seyinin suyu akiyo gorunce.Bilmem mi öleceklerağızlarının suyu akıyor
Var.geeçekten çok hoşlandığın ya da sevdiğin biriyle seks yapmak.inan kolunu yalamakla orasını yalamak arasında hiçbir fark kalmıyor.Arkadaşlar merhaba,
Ben kokuya fazla duyarlı biriyim,partnerlerim ile sürekli oral seks konusunda sorun yaşıyorum. Onlar istiyor ben tiksinip yapamıyorum ve sonrası mutsuz bir cinsel hayat, soğuyup uzaklaşan adam. Koku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?
Sorun kesinlikle partnerinizdeArkadaşlar merhaba,
Ben kokuya fazla duyarlı biriyim,partnerlerim ile sürekli oral seks konusunda sorun yaşıyorum. Onlar istiyor ben tiksinip yapamıyorum ve sonrası mutsuz bir cinsel hayat, soğuyup uzaklaşan adam. Koku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?