Oral Seksten Tiksinenlere Tavsiyeler

Koku hassasiyetim çok fazladır ama öyle bir koku yok kendine has bir kokusu okey ama iğrenicek birsey degil pamuk musun nesin hüptürik bizim işimiz
Kokusuz olanından çok şükür. Ben de hiç koku bilmem. Demek ki sidik içinde yüzüyor konu sahibinin partnerleri.

Ayy ya nedir bu oral şeysi ya, bende çok tiksiniyorum Napim elimde değil. Ne yapıyorum nede yaptırıyorum, herkes sevmek yapmak zorundada değil, bundan dolayı uzaklaşıp gidecekse defolup gitsin…
Ama bir bıraksanız kendinizi. Öyle güzel ki...

Arkadaslar olasılıkları saymıs. Eğer banyo yapıyor ve temizliğine dikkat ediyosa oral esnasında cıkan zevk suyu midenizi bulandırıp kokuyosa orası muhtemelen beslenmesi pek saglıklı degil. Ordan cıkan sıvıda beslenme cok büyük bir rol oynar.

Hic unutmam arkadasın biri spor yapıp beslenmesine dikkat eden bir cocukla beraber olmustu diyo ki “vis aynı vanilya gibiydi” sksmsmsmsmsmsmwmks

Sigara alkol tüketimi de olumsuz etkiliyormuş.
Vanilyalısını da ilk kez duydum.

Çocuk hiçbirini tüketmiyor müthiş dikkat ediyor beslenmesine. Bende bi kere yapamamıstım oral kokusundan. Allahtan o gün bayır domuzu gibi azmadık yoksa sabaha kadar kusardım
Malum çocuklar hala devam ediyor yani arkadaşınız.
Kendine bu kadar özenli olması bile yeter. Varsın vanilyasız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…