- 18 Şubat 2022
- 735
- 992
-
- Konu Sahibi Mors Alfabesi
ben meme felan görmedimMemmeli desen işler değişirdi.
Alin bunu burdannnn"Kokulu t*ş*ğı hüptirik gibi hüpleten hatunlar var" diye tweet atarmışım ve oral sekse yeni bir soluk gelirmiş, kusmuklu bir soluk.
Alin bunu burdannnn
Kokusuz olanından çok şükür.Koku hassasiyetim çok fazladır ama öyle bir koku yok kendine has bir kokusu okey ama iğrenicek birsey degilpamuk musun nesin hüptürik bizim işimiz
Adamlar bizimkilerden tiksinmiyorda biz şey ediyoruzKokusuz olanından çok şükür.Ben de hiç koku bilmem. Demek ki sidik içinde yüzüyor konu sahibinin partnerleri.
Adım yine çıkacak ama bizimkini seviyorlar. Ekşide okumuştum.Adamlar bizimkilerden tiksinmiyorda biz şey ediyoruz
Bilmem mi öleceklerAdım yine çıkacak ama bizimkini seviyorlar. Ekşide okumuştum.
Bir yanımız kıl tüy bir yanımız t*ş*k...Bilmem mi öleceklerağızlarının suyu akıyor
Ama bir bıraksanız kendinizi. Öyle güzel ki...Ayy ya nedir bu oral şeysi ya, bende çok tiksiniyorumNapim elimde değil. Ne yapıyorum nede yaptırıyorum, herkes sevmek yapmak zorundada değil, bundan dolayı uzaklaşıp gidecekse defolup gitsin…
Yazik adama yavAyy ya nedir bu oral şeysi ya, bende çok tiksiniyorumNapim elimde değil. Ne yapıyorum nede yaptırıyorum, herkes sevmek yapmak zorundada değil, bundan dolayı uzaklaşıp gidecekse defolup gitsin…
Sigara alkol tüketimi de olumsuz etkiliyormuş.Arkadaslar olasılıkları saymıs. Eğer banyo yapıyor ve temizliğine dikkat ediyosa oral esnasında cıkan zevk suyu midenizi bulandırıp kokuyosa orası muhtemelen beslenmesi pek saglıklı degil. Ordan cıkan sıvıda beslenme cok büyük bir rol oynar.
Hic unutmam arkadasın biri spor yapıp beslenmesine dikkat eden bir cocukla beraber olmustu diyo ki “vis aynı vanilya gibiydi” sksmsmsmsmsmsmwmks
Çocuk hiçbirini tüketmiyor müthiş dikkat ediyor beslenmesine. Bende bi kere yapamamıstım oral kokusundan. Allahtan o gün bayır domuzu gibi azmadık yoksa sabaha kadar kusardımSigara alkol tüketimi de olumsuz etkiliyormuş.
Vanilyalısını da ilk kez duydum.
Malum çocuklar hala devam ediyor yani arkadaşınız.Çocuk hiçbirini tüketmiyor müthiş dikkat ediyor beslenmesine. Bende bi kere yapamamıstım oral kokusundan. Allahtan o gün bayır domuzu gibi azmadık yoksa sabaha kadar kusardım
Niye tiksinsinler. Vajina regl ya da enfeksiyon olmadığı sürece gayet güzel kokan bir şey. Kadınlar zaten erkeklerden daha temiz.Adamlar bizimkilerden tiksinmiyorda biz şey ediyoruz