Oral Seksten Tiksinenlere Tavsiyeler

Tavsiyeyı sana degil partnerine vermek lazım.sana verşlecek tavsiye de bakımlı,kendıne bakan adamlsrla bırlıkte ol. ter kokan dus almayan hanzolara oral..bilemıyorum

Hanımlar düşünceleriniz çok kıymetli teşekkür ederim. İki kişiye denedim ve ikisinin de hijyen ile ilgili sıkıntıları yoktu, zaten öyle kişisel hijyene dikkat etmeyen ter kokan filan biriyle olamam/ direk eleniyor pis adam bende. Bahsettiğim koku taşağın doğal kokusu, bazı hanımlar neyden hoşlanmadığımı anlamış (aynı şekilde kokudan hoşlanmayanlar sanırım) yeni bir partner adayım var ve çok hoşlanıyorum bu konuyu da onunla güzel bir cinsel hayat yaşayabilmek için şimdiden çözeyim diye açmıştım. Hepinizin diline sağlık gerçekten hoşlanıyorum bu adamdan bakalım aşkla meşkle taşak kokusunu yenebilecek miyim

2 defa denedim işte 2 ayrı kişiye. İkisinde de aynı his oluştu bende. Şimdi biriyle flört ediyorum oral sex sevdiği imâsında bulundu ben de dertlendim meselem bu

Partnerleriniz temizlik denen seyi biraz ogrense?

Ona yapacak birsey yok yeni duş almış adaminda öyle yoğun bir daş.. kokusu olmaz benim koku hassasiyetim çok yüksektir

Benim partnerim çok temiz hergun duş alır surekli kendini temizler ve yemesine icmesine dikkat eder hani oral da oda bende asla hic sorun yaşamıyoruz

Iyyy midem kalkti biz kadinlar ne kadar temizmişiz en ufak bir kokuya bile tahammülüm yok kadin dediğin mis gibi kokacak erkekte aynı şekilde

Ayy ya nedir bu oral şeysi ya, bende çok tiksiniyorum Napim elimde değil. Ne yapıyorum nede yaptırıyorum, herkes sevmek yapmak zorundada değil, bundan dolayı uzaklaşıp gidecekse defolup gitsin…
Bencede çok gereksiz bir şey görüyorum kimse mecbur değil buna

Iyyy midem kalkti biz kadinlar ne kadar temizmişiz en ufak bir kokuya bile tahammülüm yok kadin dediğin mis gibi kokacak erkekte aynı şekilde
Kokan kadın görmediyseniz şanslısınız. Bizim sınıfta çürümüş ped kokusu yayan bir kız vardı. Ter kokusunun çok daha üstünde. Koku, temizlik gibi konular cinsiyetten, dinden, maddiyattan alakasız konular.

Pis kadınlar da vardır muhakkak ama kişisel temizlik, hijyen bunlar önemli şeyler tek ihtiyacın olan su ve sabun ... Bu kadar mı zor.

Temiz olsa kokmaz muhtemelen temiz değil. Banyo yapmadan olmaz deyin. Ben sadece 1 kere tiksindim o da terliydi çok ve haliyle pek güzel kokmuyordu, o da anladı bir daha hep temizken yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…