- 29 Ocak 2020
- 1.590
- 2.539
- Konu Sahibi Mors Alfabesi
Konu gercekse adam hala kokulu t.saklarini yaymis yatiyordur suan her seyden bir haber vah vah Senin tastosları konusuyor herkes abicim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiyeyı sana degil partnerine vermek lazım.sana verşlecek tavsiye de bakımlı,kendıne bakan adamlsrla bırlıkte ol. ter kokan dus almayan hanzolara oral..bilemıyorumArkadaşlar merhaba,
Ben kokuya fazla duyarlı biriyim,partnerlerim ile sürekli oral seks konusunda sorun yaşıyorum. Onlar istiyor ben tiksinip yapamıyorum ve sonrası mutsuz bir cinsel hayat, soğuyup uzaklaşan adam. Koku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?
Partnerleriniz temizlik denen seyi biraz ogrense?Arkadaşlar merhaba,
Ben kokuya fazla duyarlı biriyim,partnerlerim ile sürekli oral seks konusunda sorun yaşıyorum. Onlar istiyor ben tiksinip yapamıyorum ve sonrası mutsuz bir cinsel hayat, soğuyup uzaklaşan adam. Koku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?
Ona yapacak birsey yok yeni duş almış adaminda öyle yoğun bir daş.. kokusu olmaz benim koku hassasiyetim çok yüksektirHanımlar düşünceleriniz çok kıymetli teşekkür ederim. İki kişiye denedim ve ikisinin de hijyen ile ilgili sıkıntıları yoktu, zaten öyle kişisel hijyene dikkat etmeyen ter kokan filan biriyle olamam/ direk eleniyor pis adam bende. Bahsettiğim koku taşağın doğal kokusu, bazı hanımlar neyden hoşlanmadığımı anlamış (aynı şekilde kokudan hoşlanmayanlar sanırım) yeni bir partner adayım var ve çok hoşlanıyorum bu konuyu da onunla güzel bir cinsel hayat yaşayabilmek için şimdiden çözeyim diye açmıştım. Hepinizin diline sağlık gerçekten hoşlanıyorum bu adamdan bakalım aşkla meşkle taşak kokusunu yenebilecek miyim
Kokmasa da istemeyebilir. Tiki vardır. Ben bazı şeylere dokunamıyorum bile:)Temiz insanın penisi kokmaz. Yıkamıyorlar demek ki. Seks öncesi duşa gönderin, iyice temizlensin. Hiç bir kadın kokan şeye oral yapmak istemez zaten sorun sende değil.
Iyyy midem kalkti biz kadinlar ne kadar temizmişiz en ufak bir kokuya bile tahammülüm yok kadin dediğin mis gibi kokacak erkekte aynı şekildeTemiz olan adamın oraları da kokmaz. Duşta bile sabun değmiyorsa tabii ki kokar. Kimisi işeyip pantolonunu yukarı çekiyor. Tşklara süzülüyor tabii idrar. Donunu da Allah bilir banyodan banyoya değiştiriyordur.
Bayılıyorum(!) bu forumdaki kokulu konulara.
Bencede çok gereksiz bir şey görüyorum kimse mecbur değil bunaAyy ya nedir bu oral şeysi ya, bende çok tiksiniyorum Napim elimde değil. Ne yapıyorum nede yaptırıyorum, herkes sevmek yapmak zorundada değil, bundan dolayı uzaklaşıp gidecekse defolup gitsin…
Kokan kadın görmediyseniz şanslısınız. Bizim sınıfta çürümüş ped kokusu yayan bir kız vardı. Ter kokusunun çok daha üstünde. Koku, temizlik gibi konular cinsiyetten, dinden, maddiyattan alakasız konular.Iyyy midem kalkti biz kadinlar ne kadar temizmişiz en ufak bir kokuya bile tahammülüm yok kadin dediğin mis gibi kokacak erkekte aynı şekilde
Pis kadınlar da vardır muhakkak ama kişisel temizlik, hijyen bunlar önemli şeyler tek ihtiyacın olan su ve sabun ... Bu kadar mı zor.Kokan kadın görmediyseniz şanslısınız. Bizim sınıfta çürümüş ped kokusu yayan bir kız vardı. Ter kokusunun çok daha üstünde. Koku, temizlik gibi konular cinsiyetten, dinden, maddiyattan alakasız konular.
Bazıları için çok zor.Pis kadınlar da vardır muhakkak ama kişisel temizlik, hijyen bunlar önemli şeyler tek ihtiyacın olan su ve sabun ... Bu kadar mı zor.
Arkadaşlar merhaba,
Kuruyken yapın.Arkadaşlar merhaba,
Gecenin bu vaktinde eski konuları hortlatmaya ant mı içtinKuruyken yapın.
Özel takipteyim heraldeGecenin bu vaktinde eski konuları hortlatmaya ant mı içtin
Özel mi takip ahsjsjsjjs. Anasayfaya art arda eski cinsellik +18 konuları sıralanmış hep, orada görünüyor.Özel takipteyim heralde