- 20 Kasım 2022
- 7
- 8
- 44
-
- Konu Sahibi Mors Alfabesi
Şeyini yıkasın öyle gelsin. Koku varsa pislik de vardır. Boşuna mı tiksiniyorsunuz ?Arkadaşlar merhaba,
Ben kokuya fazla duyarlı biriyim,partnerlerim ile sürekli oral seks konusunda sorun yaşıyorum. Onlar istiyor ben tiksinip yapamıyorum ve sonrası mutsuz bir cinsel hayat, soğuyup uzaklaşan adam. Koku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?
Su & SabunKoku sorunu veya tiksinme için tavsiyeniz var mı?
Çoook haklisinŞeyini yıkasın öyle gelsin. Koku varsa pislik de vardır. Boşuna mı tiksiniyorsunuz ?
Galiba öyle olmuşHep mi pis erkeklere denk geldinizpenis niye koksun durduk yere
Dus alsa koku olmazDuş aldırıyorum yine koku alıyorum, artık sorun bende gibi geliyor
Tşk kokusu diye bir şey var.orada çıkıntı halde duran bir organ, temizse neden kokar ki? tek kişi de değil anladığım kadarıyla, ki duşta da düzgün yıkamıyor densin, siz ön yargılı olabilir misiniz acaba?
daha önce yazılan bir yoruma atıf yapmak istiyorum konuya uyarlanması açısındanTşk kokusu diye bir şey var.
Eşinizin vajinadan midesi bulanmış? Valla beyran çorbası gibi hüpletilen kukular var.
Bknz: https://pbs.twimg.com/media/EB7l1zjXUAEoEjE.jpg için Google Görsel Sonuçları
Bu adamla sevişseniz ne olur sevişmeseniz ne olur? Oral da yapmaz bu.
"Kokulu t*ş*ğı hüptirik gibi hüpleten hatunlar var" diye tweet atarmışım ve oral sekse yeni bir soluk gelirmiş, kusmuklu bir soluk.daha önce yazılan bir yoruma atıf yapmak istiyorum konuya uyarlanması açısından
hemen bir mention atarız ‘çok t*şş*klı bir ablamız olur kendisi’ diye"Kokulu t*ş*ğı hüptirik gibi hüpleten hatunlar var" diye tweet atarmışım ve oral sekse yeni bir soluk gelirmiş, kusmuklu bir soluk.
Ben hiç güzel anılmıyorum ya.hemen bir mention atarız ‘çok t*şş*klı bir ablamız olur kendisi’ diye
oysa güzel şeyler kastetmiştimBen hiç güzel anılmıyorum ya.
El yıkamayan kayın aile yüzünden uzunca bir süre b*klu ellerle hatırlandım burada. Şimdi de t@ş@qlı oldum...
Memmeli desen işler değişirdi.oysa güzel şeyler kastetmiştimkahrolası eril dilim…