- 5 Ağustos 2024
- 296
- 106
- 18
- 26
- Konu Sahibi mavidiyebiri
-
Olsunnn bu süreçlere gelebilmiş olmak da çok güzelAmin cok sagolun hepimiz icin en kolayindan hayirlisini nasip kismet etsinopu cok guzel gecer umarim zaten korkulacak bir sey de yok, sonrasinda laboratuvardan her gun aranmak kalp carpintisi tatli heyecan sadece
1 tane toplandı embriyo oldu. 5. Güne gitti pozitifi aldım. Kızım 6 aylık şükürArkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacaksizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Yaa Rabb'im mucizesiii1 tane toplandı embriyo oldu. 5. Güne gitti pozitifi aldım. Kızım 6 aylık şükür
Amin canım sağolasın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı evlatlar nasip etsin.Yaa Rabb'im mucizesiiine güzel Rabb'im size tekte nasip etmiş ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah
Tutar inşallah bebeğiniz sizinledirrr5 yumurta toplandı 3üne işlem uygulandı 2si döllendi biri 3. Güne geldi ve transfer oldum inşallah tutar
Yok hayır eşimle tüp bebeğe başlamadan önce genetik test yaptırdık devlette sonuçlar temiz çıktıTutar inşallah bebeğiniz sizinledirrrpgt mi yaptırdınız?
Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuzBenim 23 tane toplandı 18 i olgundu 18 den 10 tanesi döllendi 10 u 3.gune geldi 5.gunde 2 tanesinin gelişimi durdu 4 tanesinin gelişimi iyiydi onlar donduruldu diğer 4 tanesinin de yavaş gelisiyordu onları 6.gune beklettiler 6.gunde 4 taneside açıldı çok şükür 8 embriyom oldu
Benim de eşimden kromozom testi istedilef o da temiz çıktı ama pgt önerdiler. Kromozom ile genetik test aynı oluyor galiba değil mi?Yok hayır eşimle tüp bebeğe başlamadan önce genetik test yaptırdık devlette sonuçlar temiz çıktı
Ben de düşünmüyordum bizde de bir sorun yok ama doktor yine de öneriyoruz dedi tabi embriyoyaa daha bakilmadi beş gün sonra belli olacak kalite durumlariii. Birkaç tanesine yaptırmayı düşünüyorum nolur nolmaz diyee ben de
Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç
Burda okumuştum yaptırma fiyatı baya pahalıymış diye dediğim gibi bizimkiler kaliteli olduğu içinde önermemişti doktorumBen de düşünmüyordum bizde de bir sorun yok ama doktor yine de öneriyoruz dedi tabi embriyoyaa daha bakilmadi beş gün sonra belli olacak kalite durumlariii. Birkaç tanesine yaptırmayı düşünüyorum nolur nolmaz diyee ben de
Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuzBurda okumuştum yaptırma fiyatı baya pahalıymış diye dediğim gibi bizimkiler kaliteli olduğu içinde önermemişti doktorumKalitelerine bakıp ona göre fikir sahibi olursunuz için nasıl rahat edecekse öyle yapın
Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz
Hastane: Bahçelievler Memorial Doktorum çorludaBende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz
Amh benim 5.69 du 225 ile başladık sonra 275 e çıktı dozumBende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz
Bende pcos var benim amh14 günlük 150 doz kullandım hayırlısı olsun hakkınızdaHastane: Bahçelievler Memorial Doktorum çorluda
Amh: 8 çıktı pcos var bende ondan yüksek
Gonalf’ye 225 mgla başladık en son 75e düştük
Hangi hastanede yaptırdınızAmh benim 5.69 du 225 ile başladık sonra 275 e çıktı dozum
Balikesir şehir hastanesiHangi hastanede yaptırdınız
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberinizi bekliyorumBalikesir şehir hastanesi
İnşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruzHayırlısı olsun inşallah güzel haberinizi bekliyorum
Merhaba benim 17 tane yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi ve şuan ikinci gündeler çok korkuyorum acaba 5. Güne kadar ilerler mi ilerlemez miArkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacaksizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?