Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz

Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç

Burda okumuştum yaptırma fiyatı baya pahalıymış diye dediğim gibi bizimkiler kaliteli olduğu içinde önermemişti doktorum Kalitelerine bakıp ona göre fikir sahibi olursunuz için nasıl rahat edecekse öyle yapın

Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz

Hastane: Bahçelievler Memorial Doktorum çorluda
Amh: 8 çıktı pcos var bende ondan yüksek
Gonalf’ye 225 mgla başladık en son 75e düştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…