- Konu Sahibi mavidiyebiri
-
2. Reglimin 2. Günü ilaç kullanmaya başladım rahimi kalınlaştırmak için. Yani benim regli olduğum gün 5 şubat transfer 24 şubat 19 gün sonra diyelim yaniAnlacım canm regly geçikmesi yaşadınızmı 2. Regly kaö gün sonra transfer hazırlığına geçiliyor birde o süreçteki iğne ve ilaçlar ne kadar tuttu
Anldım canım oda baya sürüyormuş o 19 günlük tesavide kaçkez kontrole gittniz canm yumurta büyütmedeki gibi sürekli kontrol yapılıyormj2. Reglimin 2. Günü ilaç kullanmaya başladım rahimi kalınlaştırmak için. Yani benim regli olduğum gün 5 şubat transfer 24 şubat 19 gün sonra diyelim yani
2 kere gittim. Biri reglin 2. Günü diğeri de reglin bitiminden 6 gün sonra. İkisinde de kan alındı, son gidişimde kan alınıp transfere uygun mu değil mi diye testler yapıldı. Gününğ belirledilerAnldım canım oda baya sürüyormuş o 19 günlük tesavide kaçkez kontrole gittniz canm yumurta büyütmedeki gibi sürekli kontrol yapılıyormj
Anldım camımmteşekkür ederim bilgilerin için2 kere gittim. Biri reglin 2. Günü diğeri de reglin bitiminden 6 gün sonra. İkisinde de kan alındı, son gidişimde kan alınıp transfere uygun mu değil mi diye testler yapıldı. Gününğ belirlediler
Rica ederim umarım sağlıklı bir gebelik oluşur. Artık beklemedeyiz. Transfer sonrası yaşadıklarımı da yazarım inşallah.Anldım camımmteşekkür ederim bilgilerin için
Yazz yazz tabii bizleride aydınlatmış oluyorsunuz inşallah kolaylıkla atlatırsınjzRica ederim umarım sağlıklı bir gebelik oluşur. Artık beklemedeyiz. Transfer sonrası yaşadıklarımı da yazarım inşallah.
Maşallahhh hayırlı olsun bebeğiniz2 seneki önceki tüp bebek tedavimde 13 yumurta toplandi 9 tanesi kullanildi 2 tanesi döllendi malesf 5.gune gelemedilee erkek kaynakliydi eşim ameliyat olmuştu ordan çıkan spermlerle yapmıştı birde tüp bebek doktoruda çok önemli tedavim güzel yapilmadi yumurta boyutları ufak ve opudan 1 gün önce bı kaç tanesini catlamisti kendiliginden sonra doktor hastane değişikliği tabi esiminde tek tük sperm çıkışları başladı 20 yumurta toplandı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 5.gune 6 tane geldi bu ay 5.gun 4Aa embriyosu koydurdum çok şükür pozitif geldi
2 seneki önceki tüp bebek tedavimde 13 yumurta toplandi 9 tanesi kullanildi 2 tanesi döllendi malesf 5.gune gelemedilee erkek kaynakliydi eşim ameliyat olmuştu ordan çıkan spermlerle yapmıştı birde tüp bebek doktoruda çok önemli tedavim güzel yapilmadi yumurta boyutları ufak ve opudan 1 gün önce bı kaç tanesini catlamisti kendiliginden sonra doktor hastane değişikliği tabi esiminde tek tük sperm çıkışları başladı 20 yumurta toplandı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 5.gune 6 tane geldi bu ay 5.gun 4Aa embriyosu koydurdum çok şükür pozitif geldiArkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacaksizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Merhaba teşekkur ederim acıbadem Atakent Turgut AydınMaşallahhh hayırlı olsun bebeğinizhangi hastanedeydiniz?
Selam canım hayırlı olsun sürecin neden taze transfer yapılmadıBenimde Perşembe günü 10 yumurtam toplandı. 6 tanesi bugün 5.güne kaliteli şekilde gelip ikişerli donduruldu çok şükürArtık transfer gününü bekliyorum
Doktorum dondurulma istedi. Bende kabul ettimSelam canım hayırlı olsun sürecin neden taze transfer yapılmadı
Benimde donduruldu bekledim. Rahim dinlendirildiğinde pozitif sonuç alma olasılığı daha yükseliyor diye okumuştumSelam canım hayırlı olsun sürecin neden taze transfer yapılmadı
Maşallah hadi bakalımmmBenimde Perşembe günü 10 yumurtam toplandı. 6 tanesi bugün 5.güne kaliteli şekilde gelip ikişerli donduruldu çok şükürArtık transfer gününü bekliyorum
Hayır yaptırmadım. İlk deneyelim bakalım nasıl olacak.Maşallah hadi bakalımmmpgt yaptirmadiniz mi?
Hayırlısı olsun inşallah ilk seferde tutar bebisinizHayır yaptırmadım. İlk deneyelim bakalım nasıl olacak.
Benim doktorum da öyle söyledi ben de bekliyorummm sizin transfer ne zaman acaba ?Benimde donduruldu bekledim. Rahim dinlendirildiğinde pozitif sonuç alma olasılığı daha yükseliyor diye okumuştum
Pazartesi günü inşallahBenim doktorum da öyle söyledi ben de bekliyorummm sizin transfer ne zaman acaba ?
Hadi hayırlısı olsun inşallah bebisiniz tutarPazartesi günü inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?