Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Anlacım canm regly geçikmesi yaşadınızmı 2. Regly kaö gün sonra transfer hazırlığına geçiliyor birde o süreçteki iğne ve ilaçlar ne kadar tuttu
2. Reglimin 2. Günü ilaç kullanmaya başladım rahimi kalınlaştırmak için. Yani benim regli olduğum gün 5 şubat transfer 24 şubat 19 gün sonra diyelim yani

2. Reglimin 2. Günü ilaç kullanmaya başladım rahimi kalınlaştırmak için. Yani benim regli olduğum gün 5 şubat transfer 24 şubat 19 gün sonra diyelim yani
Anldım canım oda baya sürüyormuş o 19 günlük tesavide kaçkez kontrole gittniz canm yumurta büyütmedeki gibi sürekli kontrol yapılıyormj

Anldım canım oda baya sürüyormuş o 19 günlük tesavide kaçkez kontrole gittniz canm yumurta büyütmedeki gibi sürekli kontrol yapılıyormj
2 kere gittim. Biri reglin 2. Günü diğeri de reglin bitiminden 6 gün sonra. İkisinde de kan alındı, son gidişimde kan alınıp transfere uygun mu değil mi diye testler yapıldı. Gününğ belirlediler

Maşallahhh hayırlı olsun bebeğiniz hangi hastanedeydiniz?

Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
2 seneki önceki tüp bebek tedavimde 13 yumurta toplandi 9 tanesi kullanildi 2 tanesi döllendi malesf 5.gune gelemedilee erkek kaynakliydi eşim ameliyat olmuştu ordan çıkan spermlerle yapmıştı birde tüp bebek doktoruda çok önemli tedavim güzel yapilmadi yumurta boyutları ufak ve opudan 1 gün önce bı kaç tanesini catlamisti kendiliginden sonra doktor hastane değişikliği tabi esiminde tek tük sperm çıkışları başladı 20 yumurta toplandı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 5.gune 6 tane geldi bu ay 5.gun 4Aa embriyosu koydurdum çok şükür pozitif geldi
Maşallahhh hayırlı olsun bebeğiniz hangi hastanedeydiniz?
Merhaba teşekkur ederim acıbadem Atakent Turgut Aydın

Benimde Perşembe günü 10 yumurtam toplandı. 6 tanesi bugün 5.güne kaliteli şekilde gelip ikişerli donduruldu çok şükür Artık transfer gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…