• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Merhaba benim 17 tane yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi ve şuan ikinci gündeler çok korkuyorum acaba 5. Güne kadar ilerler mi ilerlemez mi
Hiç korkmayın ben de korkuyordum ama tutacağı varsa olacağı varsa oluyor diğer yorumlardan da onu anladım. Sadec stres yapmayın ve sabredin 🥹🌷

Kromozom bozuklugu , normalda ınsan her kromozom 2 tane oluyomus , 16 cı tekmiş öğle bir şey anlatdılar banada boyle embryonlada hamıle kalınca kımysal gebelık düşük hasta çoçuk falan oluyomuş , pgt fayasıı işde
Yaa valla doktorumuz bize söylemedi bunu. Bize pgt önerdi onu yapmayı düşünüyoruz inşallah ❤️

Merhabalar benimde 9 aralıkta 12 adet adet olgunlaşmış yumurtam toplandı. 5 ve 6. Güne kadar 7 adet kaldı. 7 embriyomda donduruldu. 3 tanesini genetiğe gönderdik. 2 tanesi yüksek kaliteli geldi. Bu ayın 22 si gibi de transfer yapılacak.

Hiç korkmayın ben de korkuyordum ama tutacağı varsa olacağı varsa oluyor diğer yorumlardan da onu anladım. Sadec stres yapmayın ve sabredin 🥹🌷
Evet ama insanın elinde değil sters yapıyoruz istemsiz bizim erkek faktörlü olmuyor o yüzden çok korkuyorum acaba embriyo oluşurmu çok sıkıntılı dönemdeyim yaa

Iki ayri opuda total 17 yumurtam toplandi,16 si dolu cikti,11 dollendi, 4tane 5.gun embriyom bir tane 6.gun embriyom kaldi. Total 5 embriyom ngs bakildi, 2 tanesi saglikli geldi. :)
Merhaba bn ngs yaptırmamıştım 9.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum maalesef 5.gün 4Aa embriyom transfer olmuştu şimdi bir embriyom kalmıştı zaten onu ngs ye gönderdik yaşım 35siz kaç yaşındasınız acaba? ngs ye göndermek en doğrusu maalesef geç anladım 🥺

Yok hayır eşimle tüp bebeğe başlamadan önce genetik test yaptırdık devlette sonuçlar temiz çıktı
Merhaba neden genetik yaptırdınız acaba doktor mu yönlendirdi ben de düşünüyorum da randevu aldım genetik testler için bakalım 🥹

Merhaba bn ngs yaptırmamıştım 9.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum maalesef 5.gün 4Aa embriyom transfer olmuştu şimdi bir embriyom kalmıştı zaten onu ngs ye gönderdik yaşım 35siz kaç yaşındasınız acaba? ngs ye göndermek en doğrusu maalesef geç anladım 🥺
Kaybiniz icin cok uzuldum allah sabir versin bir daha yasatmasin insallah🙏🏼 umarim o bir tane saglikli gelir testten ve transfer olursunuz🌸 ben 31 yasindayim ilk kez tup bebek deniyoruz, benim kistim var esimde de yogun sperm faktoru vardi.
kendinizi suclamayin keske daha once yaptirsaydim diye, ngs li emb nunda tutacaginin garantisi malesef yokmus.

Kaybiniz icin cok uzuldum allah sabir versin bir daha yasatmasin insallah🙏🏼 umarim o bir tane saglikli gelir testten ve transfer olursunuz🌸 ben 31 yasindayim ilk kez tup bebek deniyoruz, benim kistim var esimde de yogun sperm faktoru vardi.
kendinizi suclamayin keske daha once yaptirsaydim diye, ngs li emb nunda tutacaginin garantisi malesef yokmus.
Çok teşekkürler anladm umarım siz en kısa zamanda sağlıklıca kavuşursunuz bebeğinize 🤲❤️

Çok teşekkürler anladm umarım siz en kısa zamanda sağlıklıca kavuşursunuz bebeğinize 🤲❤️
Ben de yazdigim gibi iki ayri opuyla birer birer bulabildim saglikli olanlari, ngs tam bir dipsiz kuyu malesef. Negatif gelirse de uzulmeyin, cok gencsiniz allah saglik versin yine toplatirsiniz insallah🐣

Ben de yazdigim gibi iki ayri opuyla birer birer bulabildim saglikli olanlari, ngs tam bir dipsiz kuyu malesef. Negatif gelirse de uzulmeyin, cok gencsiniz allah saglik versin yine toplatirsiniz insallah🐣
Yaa öyle mi inşallah desteğiniz için sağ olun 🤲❤️İnşallah siz de inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲

Merhaba neden genetik yaptırdınız acaba doktor mu yönlendirdi ben de düşünüyorum da randevu aldım genetik testler için bakalım 🥹
Hayır doktor demedi ama biz yinede yaptıralım dedik bişey varmı yok mu die aklımız kalmadsın die

Hayır doktor demedi ama biz yinede yaptıralım dedik bişey varmı yok mu die aklımız kalmadsın die
Çok iyi yapmışsınız hakikaten ben önceden yaptırmadığıma pişman oldum hiç kimse yönlendirmedi insan kendi araştırmacı olacak kimse bi şey demiyor çünkü

Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak 💃🏻 sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Benimde cuma günü yumurtam toplandı 2.si olgunlaşmışti 2siyle devam ettik yola ikiside döllenmiş bugünde hücrelere bölünmüş pazartesi ve salı bakilmayacakmis Çarşamba günü saat 2 de transferimiz gerçekleşecek Allah'ım izniyle🤲🤲🤲

Back