- 5 Ağustos 2024
- 296
- 106
- 18
- 26
- Konu Sahibi mavidiyebiri
-
Ben de düşünmüyordum bizde de bir sorun yok ama doktor yine de öneriyoruz dedi tabi embriyoyaa daha bakilmadi beş gün sonra belli olacak kalite durumlariii. Birkaç tanesine yaptırmayı düşünüyorum nolur nolmaz diyee ben deHayır doktorum gerek duymadıYaşım genç ve embriyolar kaliteli olduğu için
Niye iki opu oldunuz bilmiyorum ilk defa duydum ondan soruyorumIki ayri opuda total 17 yumurtam toplandi,16 si dolu cikti,11 dollendi, 4tane 5.gun embriyom bir tane 6.gun embriyom kaldi. Total 5 embriyom ngs bakildi, 2 tanesi saglikli geldi. :)
Ilkinde genetikten bir tane bulabildik, transfere baslamadan yedek yapmak istedik. Havuzlama deniyor bu yontemeNiye iki opu oldunuz bilmiyorum ilk defa duydum ondan soruyorum
Yaaa ilk defa duydum inanın kii. İnşallah bebeğiniz tutarr size dua edeceğim inşallahIlkinde genetikten bir tane bulabildik, transfere baslamadan yedek yapmak istedik. Havuzlama deniyor bu yonteme
Kaçıncı gün embriyosu sağlıklı gelmiştiIki ayri opuda total 17 yumurtam toplandi,16 si dolu cikti,11 dollendi, 4tane 5.gun embriyom bir tane 6.gun embriyom kaldi. Total 5 embriyom ngs bakildi, 2 tanesi saglikli geldi. :)
Oy maşallahh böyle sonuçları hep paylaşın kii umudumuz artsın inşallah21 toplandı 7 kaldı hiç biri 5. Güne gitmedi
3. Gün embrıyosu sonuç pozitif oldu
Altın embriyolarınızı bulursunuz inşAllahOy maşallahh böyle sonuçları hep paylaşın kii umudumuz artsın inşallahbenim de sabah opu inşallah hayırlısıyla ilk seferde tutar
Besinci gun den bir tane 6.gunden bir tane buldukKaçıncı gün embriyosu sağlıklı gelmişti
Allah razi olsunYaaa ilk defa duydum inanın kii. İnşallah bebeğiniz tutarr size dua edeceğim inşallahne zaman transferiniz?
İnşallah Allah razı olsunAltın embriyolarınızı bulursunuz inşAllah
Yaa ne zaman belli oluyor opu sonrasi ne zaman gidiliyor doktora acaba bir daha ?Allah razi olsuntarih netlestirilmedi henuz adetim yeni bitti
Donmus transferde iki regl bekleniyor genelde taze transfer olmayacaksaniz yani. Benim dogal siklus transferi baslandi umarim aksilik cikmaz sıkı takipteyiz bugun doktordaydim pzt yine gidicem kan veriyorum surekli e2 icin filan. Sizi opudan sonra kalan embriyo durumunuza gore cagirirlar zatenYaa ne zaman belli oluyor opu sonrasi ne zaman gidiliyor doktora acaba bir daha ?
Eveet benim de taze değil. Önermedi doktor. Bakalım bundan sonrası nasıl olacakkkk. Benim de doğal siklus beklenecekmis öyle dedi doktorum. Hepimizin hakkında hayırlısi olsun inşallahDonmus transferde iki regl bekleniyor genelde taze transfer olmayacaksaniz yani. Benim dogal siklus transferi baslandi umarim aksilik cikmaz sıkı takipteyiz bugun doktordaydim pzt yine gidicem kan veriyorum surekli e2 icin filan. Sizi opudan sonra kalan embriyo durumunuza gore cagirirlar zaten
Ilk opuyu oldum bir adet bekledik. Ikinci adetle tekrar opu surecim basladi. Opudan sonra 9.gunde ilk adeti gordum yine ve transfer hazirligi baslamis oldu aynenEveet benim de taze değil. Önermedi doktor. Bakalım bundan sonrası nasıl olacakkkk. Benim de doğal siklus beklenecekmis öyle dedi doktorum. Hepimizin hakkında hayırlısi olsun inşallahsizin bu ilk regl o zaman ?
Ayy ne güzel insallah sana tutunurlar canımBesinci gun den bir tane 6.gunden bir tane bulduk
Yaa inşallah süreciniz daha kolay geçsin bundan sonrasındaIlk opuyu oldum bir adet bekledik. Ikinci adetle tekrar opu surecim basladi. Opudan sonra 9.gunde ilk adeti gordum yine ve transfer hazirligi baslamis oldu aynendogal siklus transferi hem artilari olan bir yontemmis, ama cok da sıkı takip gerektiriyor iste hormon duzeylerini optimize edebilmek icin. Bugun hatta islerin aksi gitmesi durumunda ertelenebilecegini, uzulmemem gerektigini filan soyledi doktorum. Bu asamaya gelebildigim icin bile mutluyum ama ertelenirse de hayrima ertelenir kafasindayim
Amin canim insallahAyy ne güzel insallah sana tutunurlar canım
Amin cok sagolun hepimiz icin en kolayindan hayirlisini nasip kismet etsinYaa inşallah süreciniz daha kolay geçsin bundan sonrasındaben de reglimi oldum ve iğnelere başladım. Yarın opu. Ve beş gün sonra regl oluyormusum. Sonra öbür ay olacağım regl bitince transfer olacak inşallah çok heycanliiiiyimm. Rabb'im bu süreçteki herkesin kalbina ferahlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?