- 5 Ağustos 2024
- 294
- 106
- 18
- 26
- Konu Sahibi mavidiyebiri
-
Insallah bol ve kaliteli toplanirArkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacaksizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Yaa maşallah12 tane toplandı 10 tanesi çikolata kistim yüzünden zehirliydi 2 tanesi döllendi ikisi de 5. Gün embriyosu şuan biri transfer edildi umarım tutunmuştur bebeğim
Ayy çok heycanliiii bir bekleyiş Rabb'im tuttursun inşallahInsallah bol ve kaliteli toplanir
Benim 12 tane olgun toplandi, 9u dollendi. 7si 4. gun donduruldu. Transfer icin regli bekliyorum. Hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallah
5inci güne giden 5 tanrının hepsine mi pgt yaptırmıştıniz ? İnşallah tutar bebeğinizSelam 13 yumurta topladı 12 sı döllendi, 5 cı gune 5 gitdi , 5 dende 2 sı pgt sağlıklı heldı ama martda transfer olcam
Oyy maşallahhhh ne çok toplanmışmerhaba öncelikle
45 yumurta toplandı 30u olgun çıktı
5.inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyom oldu
İlk transferimi oldum 5aa kaliteliydi fakat kimyasal gebelik oluştu
Yarın test günüm umarım benimledir bebeğim çok sağolunYaa maşallahne zaman belli olacak ? Sizinledir Allah'ın izniyle
Ahhh çok heycanliiii buraya da yazin sonucunuzuYarın test günüm umarım benimledir bebeğim çok sağolun
Evet 5 de yoladım 2 sı dağlıklı geldı , 3 dene monozomi 16 çıkdı5inci güne giden 5 tanrının hepsine mi pgt yaptırmıştıniz ? İnşallah tutar bebeğiniz
Tabiki yazarımAhhh çok heycanliiii buraya da yazin sonucunuzu
Evet teşekkür ederimOyy maşallahhhh ne çok toplanmışüzülmeyin her şeyde bir hayır vardır yumurtaniz da bol daha bir sürü embriyonuz var inşallah ikincisinde tutar
Merhaba nerde tedavinizi oldunuz acabamerhaba öncelikle
45 yumurta toplandı 30u olgun çıktı
5.inci gün 6 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyom oldu
İlk transferimi oldum 5aa kaliteliydi fakat kimyasal gebelik oluştu
Monozomi 16 ne acaba ?Evet 5 de yoladım 2 sı dağlıklı geldı , 3 dene monozomi 16 çıkdı
Evett olur Allah'ın izniyleEvet teşekkür ederimTek dayanağım o zaten geride kalan embriyomun olması Doktorum ikinci transfer için embriyo glue önerdi
Merhaba tedavimi Tekirdağ çorluda oluyorum fakat opu ve transfer İstanbul’da yapıldıMerhaba nerde tedavinizi oldunuz acaba
Hayır doktorum gerek duymadıEvett olur Allah'ın izniylepgt yaptırmış miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?