• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Anlacım canm regly geçikmesi yaşadınızmı 2. Regly kaö gün sonra transfer hazırlığına geçiliyor birde o süreçteki iğne ve ilaçlar ne kadar tuttu
2. Reglimin 2. Günü ilaç kullanmaya başladım rahimi kalınlaştırmak için. Yani benim regli olduğum gün 5 şubat transfer 24 şubat 19 gün sonra diyelim yani

Anldım canım oda baya sürüyormuş o 19 günlük tesavide kaçkez kontrole gittniz canm yumurta büyütmedeki gibi sürekli kontrol yapılıyormj
2 kere gittim. Biri reglin 2. Günü diğeri de reglin bitiminden 6 gün sonra. İkisinde de kan alındı, son gidişimde kan alınıp transfere uygun mu değil mi diye testler yapıldı. Gününğ belirlediler

2 seneki önceki tüp bebek tedavimde 13 yumurta toplandi 9 tanesi kullanildi 2 tanesi döllendi malesf 5.gune gelemedilee erkek kaynakliydi eşim ameliyat olmuştu ordan çıkan spermlerle yapmıştı birde tüp bebek doktoruda çok önemli tedavim güzel yapilmadi yumurta boyutları ufak ve opudan 1 gün önce bı kaç tanesini catlamisti kendiliginden sonra doktor hastane değişikliği tabi esiminde tek tük sperm çıkışları başladı 20 yumurta toplandı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 5.gune 6 tane geldi bu ay 5.gun 4Aa embriyosu koydurdum çok şükür pozitif geldi
Maşallahhh hayırlı olsun bebeğiniz 🌷 hangi hastanedeydiniz?

Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak 💃🏻 sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
2 seneki önceki tüp bebek tedavimde 13 yumurta toplandi 9 tanesi kullanildi 2 tanesi döllendi malesf 5.gune gelemedilee erkek kaynakliydi eşim ameliyat olmuştu ordan çıkan spermlerle yapmıştı birde tüp bebek doktoruda çok önemli tedavim güzel yapilmadi yumurta boyutları ufak ve opudan 1 gün önce bı kaç tanesini catlamisti kendiliginden sonra doktor hastane değişikliği tabi esiminde tek tük sperm çıkışları başladı 20 yumurta toplandı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 5.gune 6 tane geldi bu ay 5.gun 4Aa embriyosu koydurdum çok şükür pozitif geldi
Maşallahhh hayırlı olsun bebeğiniz 🌷 hangi hastanedeydiniz?
Merhaba teşekkur ederim acıbadem Atakent Turgut Aydın

Benimde Perşembe günü 10 yumurtam toplandı. 6 tanesi bugün 5.güne kaliteli şekilde gelip ikişerli donduruldu çok şükür 🤲 Artık transfer gününü bekliyorum

Back