• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Benim 23 tane toplandı 18 i olgundu 18 den 10 tanesi döllendi 10 u 3.gune geldi 5.gunde 2 tanesinin gelişimi durdu 4 tanesinin gelişimi iyiydi onlar donduruldu diğer 4 tanesinin de yavaş gelisiyordu onları 6.gune beklettiler 6.gunde 4 taneside açıldı çok şükür 8 embriyom oldu
Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz

Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç

Ben de düşünmüyordum bizde de bir sorun yok ama doktor yine de öneriyoruz dedi tabi embriyoyaa daha bakilmadi beş gün sonra belli olacak kalite durumlariii. Birkaç tanesine yaptırmayı düşünüyorum nolur nolmaz diyee ben de
Burda okumuştum yaptırma fiyatı baya pahalıymış diye dediğim gibi bizimkiler kaliteli olduğu içinde önermemişti doktorum ☺️ Kalitelerine bakıp ona göre fikir sahibi olursunuz için nasıl rahat edecekse öyle yapın ❤️

Burda okumuştum yaptırma fiyatı baya pahalıymış diye dediğim gibi bizimkiler kaliteli olduğu içinde önermemişti doktorum ☺️ Kalitelerine bakıp ona göre fikir sahibi olursunuz için nasıl rahat edecekse öyle yapın ❤️
Bende rahim dinlendirme aşamasındayım devlette tedavi görüyorum sizin hangi hastane amh kaçtı kaç doz kullandı doktorunuz

Hastane: Bahçelievler Memorial Doktorum çorluda
Amh: 8 çıktı pcos var bende ondan yüksek
Gonalf’ye 225 mgla başladık en son 75e düştük ☺️

Back