Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

Veee Serhat tuncere meme estetiği oldum 18 gün oldu bugün mentor marka yuvarlak silikon takıldı sonuçtan çok memnunum hiç korkulacak bir operasyon değil

Mrb arkadaslar haftaya dr serhat tuncer burun ameliyati olacagim burada yeniyim dr beye ameliyat olanlar dan bilgi almak istiyorum nasil memnun musunuz dr beyden

Mrb arkadaslar haftaya dr serhat tuncer burun ameliyati olacagim burada yeniyim dr beye ameliyat olanlar dan bilgi almak istiyorum nasil memnun musunuz dr beyden

Ben 4 Şubat'ta Serhat tuncere göğüs ameliyatı oldum o kadar rahat ve sorunsuz geçti ki çok şükür burundada böyle geçeceğinden eminim, ağrım olmadı kollarımı rahat hareket ettirebildim ameliyat olduktan 4.gun araba kullandım.işinde başarılı bir doktor :)

Ameliyatin sorunsuz gectine cok sevindim darisi basima bende kararimi verdim pazar günü ameliyat oluyorum

Ameliyatin sorunsuz gectine cok sevindim darisi basima bende kararimi verdim pazar günü ameliyat oluyorum

Salo canım darısı artık senin başına:) İnan çok rahat geçen bir ameliyat sonuçta çok tatmin edici
Sen Serhat beye mi olacaksın?

Evet serhat beye yavas yavas korkmaya basliyorum;((

İnan hiç korkulacak birşey yok odandan ameliyathaneye gelene kadar sakinleştirici veriyorlar hiçbirşeyi hatırlamıyorsun bile uyandığında herşey bitmiş sadece narkoz etkisinden dolayı üşüme geliyor biraz ağrın oluyor onun içinde ağrı kesici iğne vuruyorlar ondan sonra hiç sıkıntı olmuyor ben gerçekten hiç sorun yaşamadım burun estetiğinden sonra bu çok rahat geldi bana 4 gun sonra da araba kullanabildim şimdi 4 Mart'ta 1 ay olacak sporda başlıyorum:))

Veee Serhat tuncere meme estetiği oldum 18 gün oldu bugün mentor marka yuvarlak silikon takıldı sonuçtan çok memnunum hiç korkulacak bir operasyon değil

Canim Ben de serhat bey dusunuyorum. Cok begendim senin resimleri :) ama bu kadar takipten sonra bi noktayi kacirmisim Senin protezler kas alti mi kas ustu mu takildi? Cevabin icin simdidenn Tesekkurler.

Canim Ben de serhat bey dusunuyorum. Cok begendim senin resimleri :) ama bu kadar takipten sonra bi noktayi kacirmisim Senin protezler kas alti mi kas ustu mu takildi? Cevabin icin simdidenn Tesekkurler.

Tşk ederim canım benim kas altı oldu,gönül rahatlığıyla Serhat beyi önerebilirim
Ne zaman düşünüyorsun
Bugün sütyen bakacağım çünkü evdeki destekli sütyenlerine olmuyor:)))))

Tşk ederim canım benim kas altı oldu,gönül rahatlığıyla Serhat beyi önerebilirim
Ne zaman düşünüyorsun
Bugün sütyen bakacağım çünkü evdeki destekli sütyenlerine olmuyor:)))))
Ohh ne guzel ya. Ben de bigun o evreye gecebilcekmiyim acaba. Bana kas ustu yapicaz dedi. Kasimi kesmeye gerek yokmus meme dokusu varmis. Acaba seninkiler gibi olur mu? Dogal duruyorlar cunku. Bi taraftan da ben spor yapiyorum, kas kesilmesi beni gucsuzlestirebilir. Uff ya cok kararsizim. Acaba direkt serhat beye guvenip, kas ustu yuvarlagi yaptirsam mi? Bir de serhat bey hep boyle soguk kanli bi adam mi? :) ben severim oyle doktorlari daha guvenilir geliyorlar ama bazilari da diyor ki bu ilgisizlik gostergesi. Seninle ameliyat sonrasinda da ilgilendi mi?

Doktor dediğin soğuk kanlı olur.sıcak kanlı olması nasıl olur onu da bilemedim gerçi:)
Aklına gelen her soruyu Serhat bey ile paylaş
Ben ameliyat öncesi ameliyat sonrası gerek kendisine gerek hemşiresi sevgiye her zaman ulaştım ve sorularımın cevabını aldım
Işinde başarılı bie Dr benim için önemli olan da bu canım:)

Canim, 20 martta ameliyat oluyorum Serhat Beye. Cok heyecanliyim :)

ne kadar ödediniz

8 milyar canım,
Ama çok rahat geçirdim
Bu kadar iyi geçebileceğini tahmin etmiyordum
Herkes yaşadığı tecrübeleri anlatınca gözüm korkmuştu
Ancak Serhat bey iyi bir cerrah

Canim merhaba, Bugun ameliyat oldum. Benimkisi kas onu olmasina ragmen agrim cok fazla. Ve muthis bir agirlik hissediyorum vucudumda. Ama en onemlisi goguslerimin arasi cok acik. Seninki de oylemiydi ? Dekoltede dolgun dursun istedim bu yuzden yuvarlak proteze hic soguk bakmadim. Ama bu nedir yani? Umarim istedigim sonucu alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…