• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

Kızlar mrb,sitede çok yeniyim.Serhat TUNCER'e ameliyat olanlardan bilgi almak istiyorummm

Kızlar mrb,sitede çok yeniyim.Serhat TUNCER'e ameliyat olanlardan bilgi almak istiyorummm
Slm serhat tuncere 7 ay önce göğüs estetiği oldum .sonuçtan çok memnun kaldım hiç acım olmadı 4.gün araba kullandım,ağrım sızım olmadı çok şükür.görüntüsüde beni çok tatmin etti
İşinde çok başarılı bir doktor kesinlikle tavsiye ederim

Slm arkadaslar ,şiddetle Serhat Tuncer hocamızı tavsiye ediyorum...Ameliyatımı oldum burnumun bu hali bile çok guzelllll

Merhaba Serhat bey ablamın ve benim burunlarımızı ameliyat etti, anneme de karın germe ve liposuction yaptı, aile doktoru bir nevi :)) Biraz para biriktirip göğüs de düşünüyorum şunu çok açık olarak söyleyebilirim ki eli çook çok hafiftir. Hiçbir morarma veya olumsuzluk olmadı üçümüzde de ;) Kesinlikle öneririm artık birçok adı sanı duyulmuş doktor ameliyata asistanını sokuyor serhat bey kesinlikle kendi yapıyor operasyonları. Tutumu da ayrı kibardır pek konuşmaz o yüzden bazı insanlar sevemeyebiliyor...yüzde yüz memnun ayrılacağınızı söyleyebilirim bir sorunuz olursa cevaplayabilirim özellikle Rinoplastiyle ilgili.

Slm arkadaslar ,şiddetle Serhat Tuncer hocamızı tavsiye ediyorum...Ameliyatımı oldum burnumun bu hali bile çok guzelllll
Geçmiş olsun ve hayırlı olsunyeni burnun :) Canım ne kadara yaptırdın burnunu birde doktorun yeri neesi istanbul mu acaba?_ öncesi sonrası fotonda varsa harika bir yol gösterici olursun :) beklemedeyim :) <3

Arkadaslar merhabalar, ikinci kez burnumdan ameliyat düşünüyorum. Aranızda son zamanlarda serhat beye ameliyat olan var mı özellikle revizyon. Acil yardım

berbat bi doktor. 8 sene önce ameliyat oldum kendisine. burnumu büyük bıraktı, karşıdan bakınca içi gözüküyordu. ucu sarkık duruyordu ve burnumda asimetri oluştu. zaten hastaya olan tavrı rezalet. revizyon için gittiğimde gel hemen hallederiz kapı kapı gezme dedi. asla bir açıklama ne yapacağını anlatma yok ama. evet eli hafif ama doğru düzgün işlem yapmadığından kaynaklandığını 2. ameliyatımda anladım. gerçekten uzak durun. ve yeni ameliyatlardan 12 bin istiyor, asla haketmiyor.

Merhabalar,
Serhat beyde iki sene önce ameliyat oldum. burnumda kemer ve burun uçlarımdan. evet dediğiniz gibi ilgisiz. ama elinin yada işini kötü yapması anlamına gelmiyor. konuşmuyor olabilir ama en azından ameliyat hakkında gereken bilgiyi vermesi yetiyor. o yüzden arkadaşlar ben size öneriyorum. gidip gitmemek sizin elinizde kendisi 22 yıldır bu işe yapıyor. ben tercih ettim ve memnunum memnun olmayan arkadaşlar kendisinden bir şüphe duysunlar bence.

İyi Günler

Back