Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

bambam istegimi kabul edersen fotolarına bakabilirim galiba

canım fotolarını görmek istiyorum kabul edersen sevinirim

inşallah hersey istediğin gibi olur canım cok ıyı anlıyorum seni gercekten cok zor bi surec allah yardımcın olsun

doktor seçemiyorum birtürlü kime karar versem minicik kötü yorumda vazgeçiyorum serhat bey hakkında ameliyat sonrası ilgisiz davranıyor diyorlar öylemi ?

doktor seçemiyorum birtürlü kime karar versem minicik kötü yorumda vazgeçiyorum serhat bey hakkında ameliyat sonrası ilgisiz davranıyor diyorlar öylemi ?

evet oyle. en azindan bana oyleydi. 5 yil once revizyon ameliyati olmustum ve hic memnun kalmadim.. (ben forumdan eski birdbeakk). ameliyat oncesi kendine olan asiri guveni yuzunden ona cok guvenmistim. simdi yeniden ameliyat olmak icin malesef dr arastirmasi icindeyim.

arkadaşlar,
şubat ayında serhat tuncere göğüs büyütme işlemi düşünüyorum silikon yani
yakın zamanda olanlar var mı bana fikir verebilirler mi

arkadaşlar,
şubat ayında serhat tuncere göğüs büyütme işlemi düşünüyorum silikon yani
yakın zamanda olanlar var mı bana fikir verebilirler mi

damla silikondedikleri herkese olabiliyor mu neden kimse yazmıyor yaw(

damla silikondedikleri herkese olabiliyor mu neden kimse yazmıyor yaw(

Damla silikon yaptıran 3 arkadaşım çok ciddi sorunlar yaşadılar.. İlk bakıldığında estetiksel olarak daha hoş durur gibi gelse de... Uzak durun damladan.. Kapsül yapıyor ve ters dönebiliyor. Biri 4. ameliyatını oldu, biri 2. ci . Bazı doktorlar damlayı eline bile almıyor.. Yuvarlak her zaman daha sağlıklı, çok araştırmıştım, hatta kız kardeşime bile yuvarlak koydurduk..

arkadaşlar,
serhat tuncere karar verdim 4 şubatta oluyorum bugün ön görüşme yaptım,
gayet başarılıydı,benim göğüs formuma damla silikon olmayacağını söyledi mentor marka kullanıyor, saat sürüyormuş
heycan bastı şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…