Cnm ben de Serhat Beye 1.5 yıl once ameliyat oldum. 1 seneden sonra da burnumda değişiklik oldugunu hafifçe küçüldüğünü ve önden inceldiğini farkettim. Benm de derim kalın ve burnum kalıncaydı. Su an cok memnunum ben son halinden. Bana ameliyattan once geç sonuç alabileceğimi söylemişti derim kalın oldugu için. Ben 6. ay civarındaki fotolarımda burnumun daha büyük oldugunu farkediorm simdi. Paylaşmak istedim sadece :)
(Ben de minik burun severim ancak ne kdr cok müdahele yaptırırsam o kdr az doal durur die düşündüm. Şimdi ne çok küçük ne de çok büyük orta bişe sanırım)
5 ay oldu hala şiş bir senede oturuyor hatta 1.5 sene sürer evet gitgide güzelleşiyor :) benim adımıda verebilirsiniz gül ocakcı.
ama ben hala serhat beyin yaptığı burunlardan burda göremiyorum kimse foto koymuo mu benden başka ????
ben foto koymayi cok isterdim ama malesef burnum hic gusel deil. serhat by vaat ettigi hicbiseyi yapamadi. belki de yapmadi demek daha doru olur cunku isteyince yapiyo. yaptigi burunlari gordum hepsi de guseldi. ama benimkini gusel yapamadi. bi fark yok. ustelik asimetrik. bosuna ameliat oldum. onun yusunden 3. ameliati olacagim yakinda.
fuzzygirl ben ameliyat olali 4yili gecti ve bastan beri hep cok memnunum saolun Serhat Bey. Nefes sorunlarim da vardi sukur hepsi duzeldi. HErhangi bir cokme durumu yok bende
simlayla talebini kabul ettim resimleri gorebilirsin
waoo çok iiyi olur bambammcım yaçok teşşkürler =)))
doktor seçemiyorum birtürlü kime karar versem minicik kötü yorumda vazgeçiyorumserhat bey hakkında ameliyat sonrası ilgisiz davranıyor diyorlar öylemi ?
Arkadaşlar ben bundan 3 hafta önce burun estetiği oldum. Çok araştırdım ama en sonunda Dr. Serhat Tuncere karar verdim. Ben çok memnun kaldım, sonucu size mail olarak atabilirim. sara_tly@hotmail.com
arkadaşlar,
şubat ayında serhat tuncere göğüs büyütme işlemi düşünüyorum silikon yani
yakın zamanda olanlar var mı bana fikir verebilirler mi
damla silikondedikleri herkese olabiliyor mu neden kimse yazmıyor yaw(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?