Selam bende Serhat beye ameliyat oldum gecen haziranda benimde derim kalin ve kemigim genis oldugu icin fazla kucuk olmaz dedi vede oyle oldu ben amerikada yasiyorum onun icin ofisine gitme luksum yok kendisine msg attim ve anlattim dedi bir yili bulur degismesi eger begenmezsen tekrar ameliyat yaparim dedi simdide aklim karisti diyorum tekrar onami yaptirsam yoksa onur erola mi gitsem cunku petek dincoz ve deniz akkayalarin burnu bayagi bir sorunlu onlarinki nasil ufak oluyorda bizimki olmadi aklim karisti. Bu gidiste goguste buyutmek istiyorum bakalim artik.. Haber verirsen sevinirim ne yaptigin konusunda tesekkurler.
Selam bende Serhat beye ameliyat oldum gecen haziranda benimde derim kalin ve kemigim genis oldugu icin fazla kucuk olmaz dedi vede oyle oldu ben amerikada yasiyorum onun icin ofisine gitme luksum yok kendisine msg attim ve anlattim dedi bir yili bulur degismesi eger begenmezsen tekrar ameliyat yaparim dedi simdide aklim karisti diyorum tekrar onami yaptirsam yoksa onur erola mi gitsem cunku petek dincoz ve deniz akkayalarin burnu bayagi bir sorunlu onlarinki nasil ufak oluyorda bizimki olmadi aklim karisti. Bu gidiste goguste buyutmek istiyorum bakalim artik.. Haber verirsen sevinirim ne yaptigin konusunda tesekkurler.
Cnm ben de Serhat Beye 1.5 yıl once ameliyat oldum. 1 seneden sonra da burnumda değişiklik oldugunu hafifçe küçüldüğünü ve önden inceldiğini farkettim. Benm de derim kalın ve burnum kalıncaydı. Su an cok memnunum ben son halinden. Bana ameliyattan once geç sonuç alabileceğimi söylemişti derim kalın oldugu için. Ben 6. ay civarındaki fotolarımda burnumun daha büyük oldugunu farkediorm simdi. Paylaşmak istedim sadece :)
(Ben de minik burun severim ancak ne kdr cok müdahele yaptırırsam o kdr az doal durur die düşündüm. Şimdi ne çok küçük ne de çok büyük orta bişe sanırım)
Bambam merhaba; ameliyattan önce bana cok yardımcı olmuştun ama sonra görüşme fırsatımız olmadı ; seni gördüğüme sevindim.... umarım benim de burnum giderek küçülür ve ben de senin gibi sonuçtan memnun kalırım ; kendine iyi bak ...
Arkadaşlar post sayım 100 oldugunda foto ekliycem....
serhat beye mi oldunuz? ne zaman acaba?
ve ücret konusu ne alemde bilmiyorumkismile
bambam ın ve glob un burnu süper olmuş..XD XD paschar seninkini göremedim =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?