Canim merhaba, Bugun ameliyat oldum. Benimkisi kas onu olmasina ragmen agrim cok fazla. Ve muthis bir agirlik hissediyorum vucudumda. Ama en onemlisi goguslerimin arasi cok acik. Seninki de oylemiydi ? Dekoltede dolgun dursun istedim bu yuzden yuvarlak proteze hic soguk bakmadim. Ama bu nedir yani? Umarim istedigim sonucu alirim.
Geçmiş olsun canım kaç cc uygulandı,benim normaldede göğüs kafesim dar bu sebeple iki göğsümün arası açık değil.ancak ağırlık hissini ben de yaşamıştım.birde şimdi ödem var göğüslerinde bu sebeple çok şiş ve o nedenle arası açıktır hemen canını sıkma biraz sabret canım
Canim hemen cevap yazmissin.
Cok tesekkur ederim.. 325 cc her ikisi de. Umarim sislikler gidince seninki gibi olur. Bir de benimkiler buyuk degil gibi geldi bana. Odemler kaybolunca iyice kuculmez...
Rica ederim ne demek, benim de 325 cc hatta sol 300 cc :)) küçülmüyor diri ve dolsunlar:)) bedenime uyumlular canım Serhat bey zaten göğüs kısmının alabileceği hacmi koyuyor, fazla koysa koltuk altı kısmından taşar ve kötü görünür bir ay sonra gereken hacme iniyor ben güzel olacağından eminim:)
Canımmm göğüslerin nasıl oldu? Benim iki ay olacak hala bomba gibi:)))[/QUOsağ göğsüm normale döndü de sol göğsüme el değmio hala şiş. ben masaj, krem falan hiçbirşey yapmıyorum. . serhat bey salı günkü kontrolde herşey gayet iyi dedi hiçbirşey söylemedi bunun dışında. hala bantlar da duruyor. kaşıntı yapmaya başladı, heralde bantlardan. iz kalacak die çok korkuyorum. bugün 9. günüm. bir de arasıra kasılmalar falan oluo. korkuyorum silikonlar ağzımdan çıkacak diye :) bu arada aradaki boşluk kapandı aynen söylediğin gibi :) benim gögüs kafesim ne kadar genişşe 325cc hiç seninki gibi durmuyor. seninkilerin maaşallahı varama olsun buna da şükür. eskiden meme değil de deri kıvrımı gibiydi :)
Canımmm göğüslerin nasıl oldu? Benim iki ay olacak hala bomba gibi:)))
ben serhat beye burun ameliyatı oldum 1 hafta önce.hiçbir sıkıntım yok.bugün alçıyı aldırmaya gittiğimde benim miniklere bakıp sana silikon da yapalım dediaslında o da hep kafamda var ama yaza düzelmiş girmek istiyorum.2 şey sorucam olmuş bitirmiş arkadaşlara:
*Şimdi ameliyat olsam ne zamana toparlanıp işe başlayabiliyorum?
*Yine şimdi ameliyat olsam mayıs sonuna her şey olup düzelmiş olur mu?(yani tabi ki toparlanıp oturması aylar sürüyordur da yani örnek veriyorum burun 1 hafta sonra normale döndüm.şimdi bekleme koruma devresindeyim işte 1 ay 2 ay.Göğüste bu olay nasıl?Süreler nedir?
mrb ben de bir ay içinde burun ameliyetı olmak istıyorum.serhat bey kafama baya yattı bıraz bılgı veririmisiniz lutfen guncel fıyatı ne ?
ben serhat beye burun ameliyatı oldum 1 hafta önce.hiçbir sıkıntım yok.bugün alçıyı aldırmaya gittiğimde benim miniklere bakıp sana silikon da yapalım dediaslında o da hep kafamda var ama yaza düzelmiş girmek istiyorum.2 şey sorucam olmuş bitirmiş arkadaşlara:
*Şimdi ameliyat olsam ne zamana toparlanıp işe başlayabiliyorum?
*Yine şimdi ameliyat olsam mayıs sonuna her şey olup düzelmiş olur mu?(yani tabi ki toparlanıp oturması aylar sürüyordur da yani örnek veriyorum burun 1 hafta sonra normale döndüm.şimdi bekleme koruma devresindeyim işte 1 ay 2 ay.Göğüste bu olay nasıl?Süreler nedir?
Canim arkadaslik istegimi kabul eder misin? Bende bu ay sonunda serhat beye ameliyat olucam ama cok korkuyorum hala kararsizim
cnm genelde herkesin albumu ozel album arkadas listesi gorebilior bir tek. istersen talep gonderirsen benm resimlere bakabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?