How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

Cnm ben de Serhat Beye 1.5 yıl once ameliyat oldum. 1 seneden sonra da burnumda değişiklik oldugunu hafifçe küçüldüğünü ve önden inceldiğini farkettim. Benm de derim kalın ve burnum kalıncaydı. Su an cok memnunum ben son halinden. Bana ameliyattan once geç sonuç alabileceğimi söylemişti derim kalın oldugu için. Ben 6. ay civarındaki fotolarımda burnumun daha büyük oldugunu farkediorm simdi. Paylaşmak istedim sadece :)
(Ben de minik burun severim ancak ne kdr cok müdahele yaptırırsam o kdr az doal durur die düşündüm. Şimdi ne çok küçük ne de çok büyük orta bişe sanırım)

bambam istegimi kabul edersen fotolarına bakabilirim galiba

5 ay oldu hala şiş bir senede oturuyor hatta 1.5 sene sürer evet gitgide güzelleşiyor :) benim adımıda verebilirsiniz gül ocakcı.
ama ben hala serhat beyin yaptığı burunlardan burda göremiyorum kimse foto koymuo mu benden başka ????

canım fotolarını görmek istiyorum kabul edersen sevinirim

ben foto koymayi cok isterdim ama malesef burnum hic gusel deil. serhat by vaat ettigi hicbiseyi yapamadi. belki de yapmadi demek daha doru olur cunku isteyince yapiyo. yaptigi burunlari gordum hepsi de guseldi. ama benimkini gusel yapamadi. bi fark yok. ustelik asimetrik. bosuna ameliat oldum. onun yusunden 3. ameliati olacagim yakinda.

inşallah hersey istediğin gibi olur canım cok ıyı anlıyorum seni gercekten cok zor bi surec allah yardımcın olsun

doktor seçemiyorum birtürlü kime karar versem minicik kötü yorumda vazgeçiyorum :( serhat bey hakkında ameliyat sonrası ilgisiz davranıyor diyorlar öylemi ?

doktor seçemiyorum birtürlü kime karar versem minicik kötü yorumda vazgeçiyorum :( serhat bey hakkında ameliyat sonrası ilgisiz davranıyor diyorlar öylemi ?

evet oyle. en azindan bana oyleydi. 5 yil once revizyon ameliyati olmustum ve hic memnun kalmadim.. (ben forumdan eski birdbeakk). ameliyat oncesi kendine olan asiri guveni yuzunden ona cok guvenmistim. simdi yeniden ameliyat olmak icin malesef dr arastirmasi icindeyim.

arkadaşlar,
şubat ayında serhat tuncere göğüs büyütme işlemi düşünüyorum silikon yani
yakın zamanda olanlar var mı bana fikir verebilirler mi

arkadaşlar,
şubat ayında serhat tuncere göğüs büyütme işlemi düşünüyorum silikon yani
yakın zamanda olanlar var mı bana fikir verebilirler mi

damla silikondedikleri herkese olabiliyor mu neden kimse yazmıyor yaw(

damla silikondedikleri herkese olabiliyor mu neden kimse yazmıyor yaw(

Damla silikon yaptıran 3 arkadaşım çok ciddi sorunlar yaşadılar.. İlk bakıldığında estetiksel olarak daha hoş durur gibi gelse de... Uzak durun damladan.. Kapsül yapıyor ve ters dönebiliyor. Biri 4. ameliyatını oldu, biri 2. ci . Bazı doktorlar damlayı eline bile almıyor.. Yuvarlak her zaman daha sağlıklı, çok araştırmıştım, hatta kız kardeşime bile yuvarlak koydurduk..

arkadaşlar,
serhat tuncere karar verdim 4 şubatta oluyorum bugün ön görüşme yaptım,
gayet başarılıydı,benim göğüs formuma damla silikon olmayacağını söyledi mentor marka kullanıyor, saat sürüyormuş
heycan bastı şimdiden:)

Back