• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

Canim merhaba, Bugun ameliyat oldum. Benimkisi kas onu olmasina ragmen agrim cok fazla. Ve muthis bir agirlik hissediyorum vucudumda. Ama en onemlisi goguslerimin arasi cok acik. Seninki de oylemiydi ? Dekoltede dolgun dursun istedim bu yuzden yuvarlak proteze hic soguk bakmadim. Ama bu nedir yani? Umarim istedigim sonucu alirim.

Geçmiş olsun canım kaç cc uygulandı,benim normaldede göğüs kafesim dar bu sebeple iki göğsümün arası açık değil.ancak ağırlık hissini ben de yaşamıştım.birde şimdi ödem var göğüslerinde bu sebeple çok şiş ve o nedenle arası açıktır hemen canını sıkma biraz sabret canım

Canim hemen yazmissin cevap
Cok tesekkur ederim.. 325 cc her ikisi de. Umarim sislikler gidince seninki gibi olur. Bir de benimkiler buyuk degil gibi geldi bana. Odemler kaybolunca iyice kuculmez umarrim. .

Geçmiş olsun canım kaç cc uygulandı,benim normaldede göğüs kafesim dar bu sebeple iki göğsümün arası açık değil.ancak ağırlık hissini ben de yaşamıştım.birde şimdi ödem var göğüslerinde bu sebeple çok şiş ve o nedenle arası açıktır hemen canını sıkma biraz sabret canım

Canim hemen cevap yazmissin.
Cok tesekkur ederim.. 325 cc her ikisi de. Umarim sislikler gidince seninki gibi olur. Bir de benimkiler buyuk degil gibi geldi bana. Odemler kaybolunca iyice kuculmez...

Canim hemen cevap yazmissin.
Cok tesekkur ederim.. 325 cc her ikisi de. Umarim sislikler gidince seninki gibi olur. Bir de benimkiler buyuk degil gibi geldi bana. Odemler kaybolunca iyice kuculmez...

Rica ederim ne demek, benim de 325 cc hatta sol 300 cc :)) küçülmüyor diri ve dolsunlar:)) bedenime uyumlular canım Serhat bey zaten göğüs kısmının alabileceği hacmi koyuyor, fazla koysa koltuk altı kısmından taşar ve kötü görünür bir ay sonra gereken hacme iniyor ben güzel olacağından eminim:)

Rica ederim ne demek, benim de 325 cc hatta sol 300 cc :)) küçülmüyor diri ve dolsunlar:)) bedenime uyumlular canım Serhat bey zaten göğüs kısmının alabileceği hacmi koyuyor, fazla koysa koltuk altı kısmından taşar ve kötü görünür bir ay sonra gereken hacme iniyor ben güzel olacağından eminim:)

Canımmm göğüslerin nasıl oldu? Benim iki ay olacak hala bomba gibi:)))

Canımmm göğüslerin nasıl oldu? Benim iki ay olacak hala bomba gibi:)))[/QUOsağ göğsüm normale döndü de sol göğsüme el değmio hala şiş. ben masaj, krem falan hiçbirşey yapmıyorum. . serhat bey salı günkü kontrolde herşey gayet iyi dedi hiçbirşey söylemedi bunun dışında. hala bantlar da duruyor. kaşıntı yapmaya başladı, heralde bantlardan. iz kalacak die çok korkuyorum. bugün 9. günüm. bir de arasıra kasılmalar falan oluo. korkuyorum silikonlar ağzımdan çıkacak diye :) bu arada aradaki boşluk kapandı aynen söylediğin gibi :) benim gögüs kafesim ne kadar genişşe 325cc hiç seninki gibi durmuyor. seninkilerin maaşallahı var :nazar: ama olsun buna da şükür. eskiden meme değil de deri kıvrımı gibiydi :)

Canımmm göğüslerin nasıl oldu? Benim iki ay olacak hala bomba gibi:)))

sağ göğsüm normale döndü de sol göğsüme el değmio hala şiş. ben masaj, krem falan hiçbirşey yapmıyorum. . serhat bey salı günkü kontrolde herşey gayet iyi dedi hiçbirşey söylemedi bunun dışında. hala bantlar da duruyor. kaşıntı yapmaya başladı, heralde bantlardan. iz kalacak die çok korkuyorum. bugün 9. günüm. bir de arasıra kasılmalar falan oluo. korkuyorum silikonlar ağzımdan çıkacak diye :) bu arada aradaki boşluk kapandı aynen söylediğin gibi :) benim gögüs kafesim ne kadar genişşe 325cc hiç seninki gibi durmuyor. seninkilerin maaşallahı var :nazar: ama olsun buna da şükür. eskiden meme değil de deri kıvrımı gibiydi :)

ben serhat beye burun ameliyatı oldum 1 hafta önce.hiçbir sıkıntım yok.bugün alçıyı aldırmaya gittiğimde benim miniklere bakıp sana silikon da yapalım dedi :1::1::1: aslında o da hep kafamda var ama yaza düzelmiş girmek istiyorum.2 şey sorucam olmuş bitirmiş arkadaşlara:

*Şimdi ameliyat olsam ne zamana toparlanıp işe başlayabiliyorum?
*Yine şimdi ameliyat olsam mayıs sonuna her şey olup düzelmiş olur mu?(yani tabi ki toparlanıp oturması aylar sürüyordur da yani örnek veriyorum burun 1 hafta sonra normale döndüm.şimdi bekleme koruma devresindeyim işte 1 ay 2 ay.Göğüste bu olay nasıl?Süreler nedir?

ben serhat beye burun ameliyatı oldum 1 hafta önce.hiçbir sıkıntım yok.bugün alçıyı aldırmaya gittiğimde benim miniklere bakıp sana silikon da yapalım dedi :1::1::1: aslında o da hep kafamda var ama yaza düzelmiş girmek istiyorum.2 şey sorucam olmuş bitirmiş arkadaşlara:

*Yine şimdi ameliyat olsam mayıs sonuna her şey olup düzelmiş olur mu?(yani tabi ki toparlanıp oturması aylar sürüyordur da yani örnek veriyorum burun 1 hafta sonra normale döndüm.şimdi bekleme koruma devresindeyim işte 1 ay 2 ay.Göğüste bu olay nasıl?Süreler nedir?

mrb ben de bir ay içinde burun ameliyetı olmak istıyorum.serhat bey kafama baya yattı bıraz bılgı veririmisiniz lutfen guncel fıyatı ne ?

mrb ben de bir ay içinde burun ameliyetı olmak istıyorum.serhat bey kafama baya yattı bıraz bılgı veririmisiniz lutfen guncel fıyatı ne ?

merhaba cnm

serhat beye ben sağlam bi tanıdık vasıtasıyla gittim o nedenle biraz indirim alabildim.pazarlık yaparsan indirim yapacağını düşünüyorum.durumunu belirtirsin.yardımcı olacağına eminim.

kozyatağında central hospitalda ameliyat oldum.hemşireler doktorlar hastane her şey gayet iyiydi.ilgilendiler gayet iyi bir şekilde.hiç mağdur olacak bi durumum olmadı.gayet de iyi geçti çok şükür her şey.ben değil de ark larım serhat beyi çok araştırdılar.ben de onlara güvenip kendimi rahatlıkla ona teslim ettim.canlı referansları gördüm.çok talep olan bir doktor.nişantaşında allianoi adında bir estetik merkezi var.asistanı çağla hanımdan randevu alıp görüşebilirsin.şu sıralar bildiğim kadarıyla çok yoğunlukları var.çünkü herkes ameliyat olup yaza kadar iyileşme peşinde.sen de bence olacaksan çok bekleme cnm.ol bitir çıksın aradan :27: iyileşme sürecine gir.şişliklerin inmesi aylar sürüyormuş çünkü.

şimdiden hayırlısı olsun canım senin için:16::16::16:

Kızlaaar merhaba, ben bu ayın sonunda burun estetiği olmayı düşünüyorum. Serhat tuncer ve barış çakırla görüşmeye gittim.baris cakirin tasarladigi burnu begendim ama kendisi bana biraz ilgisiz geldi ve fiyati da çok uçuktu. 9000 tl fiyat verdi bana. Serhat tuncere de muayene oldum. Onun da tasarladigi burnu begenmedim. Ama kendisi photoshopta yeternce gosteremedigini ve daha guzel yapacagini soyledi. Sehat tuncerin ilgisi cok hosuma gitti, denilenin aksine bana sicak kanli geldi.fiyati da uygun. Ama cok kararsiz kaldim.baris cakirin bana tasarladigi burnu gosterdim (doktor ismi vermeden) bunun gibi bisey istiyorum boyle yapabilir misiniz dedim yaparim dedi. Ama muayene sirasinda burnumun icinihic kontrol etmedi.ve benim burnumda biraz egrilik var onun da tam olarak duzelmeyecegini soyledi.kararsiz kaldim bende.serhat tuncere ameliyat olanlar var mi? Fotograflarina bakabilir miyim? Doktor secmek cok zormus be:(

Canim arkadaslik istegimi kabul eder misin? Bende bu ay sonunda serhat beye ameliyat olucam ama cok korkuyorum hala kararsizim:(

Arkadaşlar serhat beye vaser liposuction olan varsa deneyimlernden bahseder mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de burun esttetiği düşünüyorum hem iyi bir doktor hem de makul bir fiyat istiyorum. Araştırdığım kadarıyla serhat bey de çok ünlü bir estetik cerrahıymış. estetik olan arkadaşlar fiyat ne civarda acaba???? yardımcı olabilirseniz sevinirim

Evet serhat bey bircok unluyu de ameliyat etmis seda onder de burun estetigini ona olmus fiyatta da biseyler yapiyo bn kendiaiyle gorustum ama daha ameliyat olmadim.ameliyat olanlar bi ses verse:)

Son düzenleme:
Serhat bey e göğüs estetiği olalı 3 ay olacak masaja devam ,sauna vs serbest hale geldi geceleri sporcu sütyeni giyiyorum

Back