Arkadaşlar selam,
2 ay olacak ayın 7 sinde ameliyat olalı, hiçbir şişliğim kalmadı, göğüs altında biraz çizgi var ancak normal göğüs şeklini aldığı için artık ayaktayken kesinlikle belli olmuyor, sertliği normal göğüs gibi şu an, en azından doğurmamış halimdeki gibi :) hafta sonu bikini giydim ve dehşetlerrrrr keşke ama keşke daha önce yaptırsaymışım, ama doktorum ah o hiçbişi umrunda olmayan doktorum kendisine çok teşekkür ediyorum :)
Sopjay, göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili de mutlaka git görüş yaptıklarını gör ondan sonra kararını ver ben gördüm birkaç resim o amerikadaki sitede gördüklerinle alakası yok. iz miz yok.
mutluyum ve seksiyim :))))
opuyorumnanaktan
canım sen kime ameliyat olmuştun tuğrul beye değil mi
Tuğrul Bey ile ilgili bu sitedeki hemen hemen bütün yorumları okudum.
google ve yahoo arama motorlarında yaptığım aramada da ne yazık ki iletişim bilgilerine ulaşamadım.
Tuğrul Bey'in adresi, muayenehane ve cep telefonu numaralarını ve özellikle de e-mail adresini özelden bildirebilecek arkadaşlara minnettar kalırım.
Şimdiden teşekkürler...
themis mesajını yeni görüyorumsağol zeynepçim.inşallah dediğin gibi olur. ama şimdiden elim ayağım uyuşmaya başladı. bitsede kurtulsam şu stresten. bu arada herkese yolladığın resimlerinden bana da yollarmısın merak ediyorum şu 325 cc leri. ben büyük istemiyorum ama acaba hata mı ediyorum diorum. bu arada ameliyatım yarın bana dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?