How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

evet neden vazgeçtin jenna?ben çok istiyordum, sonradan olan hiçbir güzellik zahmetsiz olmaz bunu unutma.bugün daha iyiyim yarın daha da güzel olacak :) cuma bandajlarım çıkıyor bugün tuğrul beyin söylediği sütyeni aldım. bandajların üstten denedim 80B yani 85 oluyor :)

jenna tuğrul beyden neden vazgeçtin??

Selamlar, kızlar Tuğrul beyden değil ameliyat olmaktan vazgeçtim.Olsam kesin Tuğrul beye olurum.Ameliyat sonuçlarını gördüm.Bana en güven veren doktor oldu kendisi..

Ameliyattan vazgeçme nedenimse son zamanlarda forumda açılan bir kaç başlık..Yaptıranların sonradan tekrar ameliyat olma gereksinimi duymaları..Bazı komplikasyonların olabilmesi..Bir kere yaptırıcam ve bitecekse tamam ama birden fazla ameliyata girme düşüncesinden hoşlanmadım..E burada kimse ben 10 sene önce oldum, hala çok iyi, çok memnunum diyemedi.

Benim zamanım gelmedi anlaşılan.Doktora mail atıp, bu düşüncelerimi söyledim, sorularımı sordum..Yanıt gelmedi..

E göğüslerim hiç yok değil..Küçük ama idare eder işte.En iyisi içim rahat edne kadar biraz daha beklemek dedim.

Yaptıranların iyi sonuçlarını duymak istiyorum.İnşallah her şey çok güzel olur ve 10 yıl sonra yazarsınız "hala iyi" diye ve ben de yaptırırım:))bu sonuncusu şaka tabii ama yazsanız da hiç fena olmaz.Sevgiler.kaydirigubbakcemile4

evet neden vazgeçtin jenna?ben çok istiyordum, sonradan olan hiçbir güzellik zahmetsiz olmaz bunu unutma.bugün daha iyiyim yarın daha da güzel olacak :) cuma bandajlarım çıkıyor bugün tuğrul beyin söylediği sütyeni aldım. bandajların üstten denedim 80B yani 85 oluyor :)

Geçmiş olsun aslings:)Çok sevindim senin için.85b süpeeeer ohaoldumsmile
Cuma daha da güzel haberlerini alırız inşallah.

Selamlar, Tuğrul beyden cevaplarımı aldım.Yine pozitif bakmaya başladım olaya.Kendi ameliyatlarında çok seneler sonra bile sorun çıkmadığını söyledi.Tuzlu su protezlerinde sorunlar çıkabiliyormuş ama silikonda sorun yok.

Peki 160 boyunda ve 48 kilo olan birisi, göğüs altı 70, ucu 80 iken kaç cc taktırmalı sizce?

ben haftaya pazartesi randewu aldm, salı da ameliyat olacagm.. yurtdısında yasıyorum ve bır daha vakıt bulamayabılırım buyuk ıhtımalle.. ara ara hep keske daha buyuk goguslerm olsa derdm.. hazır cesaretım warken gırısecegm, yoksa arastrmaya baslarsam gozum korkucakmıs gıbı gelıyor.. o kadar okudum kımse sıkayetcı degıl herkes memnun, ben de delı cesaretı haftaya amelıyatımı olacagm.. bol sans dıleyn kızlar korkmayaym dye hıc bır sey okumuyorum ama surecı bıraz anlatabılır mısınız.. bır de ben 160 we 45 kıloyum szce bana kac cc gıder?.. full c olsun ıstıyorum ama suan goguslerm ancak a..
cevaplarınız ıcın smdıden tesekkurler

angelique oldun mu ameliyatını?ölçülerimiz de benziyor, merak ettim sonucunu?

tesekkurler, muhtesem bir doktor:) ameliyat olduktan uc gun sora dansetmeye gittim.. sanki manikur yaptırmısım gibi rahattım, ayrıca sonuc mukemmel oldu:) yaptıgım en iyi seylerden biri diyebilirim..

tesekkurler, muhtesem bir doktor:) ameliyat olduktan uc gun sora dansetmeye gittim.. sanki manikur yaptırmısım gibi rahattım, ayrıca sonuc mukemmel oldu:) yaptıgım en iyi seylerden biri diyebilirim..

çok sevindim canım yaa ben de çok istiyorum peki dikişleri falan ne zaman alıyo?? ben şehir dışından gelicem o yüzden önemli

Selammmm,
cuma dikişlerim alındı, tam 14 gün sonra. bi yorumda görmüştüm "pazardan aldığım 5 tl lik sütyen bile muhteşem duruyo" şeklinde, aynen öyle oldu :) gittim, pazardan 5 tl ye sütyen aldım ve şu an dekoltemle beraber üzerimdeler ve de şahane duruyo, keşke daha önce yaptırsaymışım acaip iyi hissediyorum.

kızlar merhaba ben evliyim ve dokunulduğunda hissedilir olması korkutuyor beni özellikle evli olan arkadaşlar sizin eşleriniz bu konuda ne düşünüyor tepkileri nasıl?
benim eşim biraz pimpiriklidir bu konuda yok iz olmasın yok dokunduğumda ele silikon gelmesin filan bende öle olunca takıyorum bunları..
taktır derim ama sadece görüntü olur benim için ben dokunamam filan diyo bende sinir oluyorum e bölede dolgulu sütyenden bıktım aslında oda bıktı doğal yöntemler deniyorum ama dolgunlaşıyo sadece büyümüyo ki offf ya çok sıkıldım yardım edin lütfen yaaabilmiyorumkismile

Selammmm,
cuma dikişlerim alındı, tam 14 gün sonra. bi yorumda görmüştüm "pazardan aldığım 5 tl lik sütyen bile muhteşem duruyo" şeklinde, aynen öyle oldu :) gittim, pazardan 5 tl ye sütyen aldım ve şu an dekoltemle beraber üzerimdeler ve de şahane duruyo, keşke daha önce yaptırsaymışım acaip iyi hissediyorum.

negüzel geçmiş olsun canımmm

kızlar merhaba ben evliyim ve dokunulduğunda hissedilir olması korkutuyor beni özellikle evli olan arkadaşlar sizin eşleriniz bu konuda ne düşünüyor tepkileri nasıl?
benim eşim biraz pimpiriklidir bu konuda yok iz olmasın yok dokunduğumda ele silikon gelmesin filan bende öle olunca takıyorum bunları..
taktır derim ama sadece görüntü olur benim için ben dokunamam filan diyo bende sinir oluyorum e bölede dolgulu sütyenden bıktım aslında oda bıktı doğal yöntemler deniyorum ama dolgunlaşıyo sadece büyümüyo ki offf ya çok sıkıldım yardım edin lütfen yaaabilmiyorumkismile

arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan yok mu :gitme:

Gerçi ben yaptırmadım ama başlığı çok okuduğum için bu konuda edindiğim fikir şu: eğer biraz göğüs dokun varsa silikon ilk koyulduğunda sert olsa da zamanla normal göğüs kıvamına geliyor.Hissedilmiyor diyorlar.eşlerinin de memnuniyetinden bahseden arkadaşlar oldu zaten..

Selamlar herkese,
Yaklasik 10 yildir meme kucultme ameliyati olmak istiyorum. Her seferinde cok iz kaliyor diye vazgectim. Olan arkadaslar ne kadar sure sonra izler belirsizlesmeye basliyor? Benimkiler 75 D. Su anda hamileyim daha da buyudu ve artik sirt agrilarim dayanilmaz oldu. Emzirme sureci biter bitmez kucultmek istiyorum.

ya arkadaşlar.... tuğrul turan'a göğüs ameliyatı dışında birşey yaptıran yok mu??? ben de göğüs ameliyatını kendisine yaptıracağım, ama yaptırmak istediğim birkaç ameliyat daha var. göğüs konusunda kendisine çok güveniyorum. ama diğer ameliyatlarda nasıl acaba??? bilen varmı?????

Back