- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
Geçmiş olsun arkadaşlar.Ben olsam Tuğrul beyi düşünüyordum ama yine vazgeçmiş durumdayım.İnşallah uzun seneler sağlıkla kullanırsınız.
jenna tuğrul beyden neden vazgeçtin??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun arkadaşlar.Ben olsam Tuğrul beyi düşünüyordum ama yine vazgeçmiş durumdayım.İnşallah uzun seneler sağlıkla kullanırsınız.
jenna tuğrul beyden neden vazgeçtin??
evet neden vazgeçtin jenna?ben çok istiyordum, sonradan olan hiçbir güzellik zahmetsiz olmaz bunu unutma.bugün daha iyiyim yarın daha da güzel olacak :) cuma bandajlarım çıkıyor bugün tuğrul beyin söylediği sütyeni aldım. bandajların üstten denedim 80B yani 85 oluyor :)
ben haftaya pazartesi randewu aldm, salı da ameliyat olacagm.. yurtdısında yasıyorum ve bır daha vakıt bulamayabılırım buyuk ıhtımalle.. ara ara hep keske daha buyuk goguslerm olsa derdm.. hazır cesaretım warken gırısecegm, yoksa arastrmaya baslarsam gozum korkucakmıs gıbı gelıyor.. o kadar okudum kımse sıkayetcı degıl herkes memnun, ben de delı cesaretı haftaya amelıyatımı olacagm.. bol sans dıleyn kızlar korkmayaym dye hıc bır sey okumuyorum ama surecı bıraz anlatabılır mısınız.. bır de ben 160 we 45 kıloyum szce bana kac cc gıder?.. full c olsun ıstıyorum ama suan goguslerm ancak a..
cevaplarınız ıcın smdıden tesekkurler
evet salı gunu tugrul beye amelıyat oldum.
tesekkurler, muhtesem bir doktor:) ameliyat olduktan uc gun sora dansetmeye gittim.. sanki manikur yaptırmısım gibi rahattım, ayrıca sonuc mukemmel oldu:) yaptıgım en iyi seylerden biri diyebilirim..
Selammmm,
cuma dikişlerim alındı, tam 14 gün sonra. bi yorumda görmüştüm "pazardan aldığım 5 tl lik sütyen bile muhteşem duruyo" şeklinde, aynen öyle oldu :) gittim, pazardan 5 tl ye sütyen aldım ve şu an dekoltemle beraber üzerimdeler ve de şahane duruyo, keşke daha önce yaptırsaymışım acaip iyi hissediyorum.
kızlar merhaba ben evliyim ve dokunulduğunda hissedilir olması korkutuyor beni özellikle evli olan arkadaşlar sizin eşleriniz bu konuda ne düşünüyor tepkileri nasıl?
benim eşim biraz pimpiriklidir bu konuda yok iz olmasın yok dokunduğumda ele silikon gelmesin filan bende öle olunca takıyorum bunları..
taktır derim ama sadece görüntü olur benim için ben dokunamam filan diyo bende sinir oluyorum e bölede dolgulu sütyenden bıktım aslında oda bıktı doğal yöntemler deniyorum ama dolgunlaşıyo sadece büyümüyo ki offf ya çok sıkıldım yardım edin lütfen yaaabilmiyorumkismile