• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

zeynepçim, hayırlısıyla girdim çıktım ameliyattan. odadan çıkıp geri gelmem 45 dakika sürmüş.ameliyat 20 dakika falan.ağrım hiç yok.ama sağ kolumu pek hareket ettiremiyorum ve yataktan kalkarken acayip bi yanma oluyo.daha ilk günüm gerçi. sende de olmuşmuydu bunlar? ve olduysa ne zaman geçmişti? birazda bandajlar sıkıyo ondan heralde sıkıntım.

bu arada 300 cc ve kas üstü yuvarlak protez takıldı..bandajlar varken bile güzel görünüyorlar. ama bandajları çıkartıp görmek için çatlıyorum.

zeynepçim, hayırlısıyla girdim çıktım ameliyattan. odadan çıkıp geri gelmem 45 dakika sürmüş.ameliyat 20 dakika falan.ağrım hiç yok.ama sağ kolumu pek hareket ettiremiyorum ve yataktan kalkarken acayip bi yanma oluyo.daha ilk günüm gerçi. sende de olmuşmuydu bunlar? ve olduysa ne zaman geçmişti? birazda bandajlar sıkıyo ondan heralde sıkıntım.
yatıp kalkarken dikiş yerlerinde gerilmeler bende de oluyordu bunun dışında birşey olmadı
kolumda birşey olmamıştı
yatıp kalkarken olan gerilmelerde 3.-4. günde geçmişti
sende de uzun süreceğini sanmıyorum
300 cc ideal bir büyüklük olmuş
Tuğrul Bey'in bandajları ilk açtığı an ve sonra aynaya bak dediğindeki mutluluğu anlatamam
1 hafta sonra sende yaşıycaksın bu mutluluğu sabret :)

ben şu an bandajların arasından görünce bile seviniyorum:) bu arada yarın işe gideceğim için kıyafet deniyim dedim.hiçbiri olmuyo.ya bandajlar belli oluyo yada dar geliyo. bide bandajlar çok yukarda yakası kapalı bişey olması lazım.işyerinde milletin diline de düşmek istemiorum.rezil bi durum. işin kötüsü halime doya doya gülemiyorum bile gülerken çok acıyolar:))))))ohh burda bari güleyim şöööyle

kızlar bandajlarım cumartesi açıldı ve sonunda gördüm yeni göğüslerimi.süper olmuşlar gerçekten.doktorumun ellerine sağlık. daha 1 hafta olmasına rağmen gayet doğallar.ama daha bakmaya doyamadan sporcu sütyenini taktı tuğrul bey. bu sımsıkı sütyenle bile güzeller.bide dün ölçtüm tam 90 cm olmuş göğüs ölçüm.çok mutluyum. bide ağrım nerdeyse hiç olmadı.şimdi çok iyiyim zaten.bu hafta sonuda dikişlerim alınacak daha iyi olucam. meme büyütme düşünenler için bilgi vermeye devam edicem;)

Merhaba Themis85
Lütfen yazmaya devam et Bne de Tuğrul beyi düşünüyorum ama ben cok doğal olmasını istiyorum .Her neyse herkesin beklentisi farklı tabbi
Benim merakım bu sütyeni ne zman cıakrtacaksın 1 hafta yeterli mi?
Ve en şaşırtıcı olan 45 dak içinde odaya geldim demişsin ve aynı gün evine taburcu mu oldun? Bu cok ilginc geldi bu akdar basit mi yani
Bu arada Tuğrul Beyin küçültmede cok yii olduğunu biliyorum benimde bir yakınım oldu ve cok memnun su an Ama büyütme ameliyatlarıyla ilgili cok bilgim yoktu
teşşekkürler

mrb isabelist
bandajlarım alındıktan sonra 1 hafta sporcu sütyenimle dolaştım, bir haftanın sonunda dikişlerimi aldırdım. sporcu sütyenini takmana gerek yok artık dedi doktorum.dikişlerim alındıktan sonra ilk defa memelerimi ayaktayken gördüm daha önce bandaj çıkarken yatarken takılmıştı sporcu sütyeni dolayısıyla yatarken görmüştüm. kendimi aynada görünce o anki mutluluğumu anlatamam.ve iki hafta olmasına rağmen çok çok doğal görünüyordu.yuvarlak olmasına rağmen top gibi deildi. boyut konusundada tam istediğim gibi olmuştu. ama tabi epey bi gergindi.

şu an 3. haftamı doldurdum gerginlik baya gitti yumuşamaya da başladılar, dahada doğal görünüyorlar. internette gördüğüm silikonlu memeler çok iğrençti hatta onları gördükçe vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.benimkiler süper görünüyo. bilmeyen kimse anlamaz silikon olduğunu. ama bir tek problemim var uçları hala çok hassas ve sağ göğsümde hala hafif hafif yanmalar oluyor bu herkeste oluyor mu bilmiyorum ama beni rahatsız ediyo açıkçası. çelilmeyecek bi acı değil ama acaba bir problemmi var diorum. ağrım hiç olmadı Allah için. ameliyattan sonra bi kaç gün yatıp kalkarken yanma olmuştu.şimdi o yanma sağ göğsümde sol tarafıma yatarken oluyor. bide dokununca acıyor tabi. belkide bu kadarı normaldir ameliyat oldum sonuçta.

bu arada odadan çıkmamla girmem tam 45 dakika sürmüş. ama ameliyatım 20 dakika sürmüş. 11.45 te ameliyattan çıktım 16.30 gibide hastaneden çıktım. kalktım güzel güzel elbisemi giydim elimi kolumu sallaya sallaya çıktım. ağrım falanda olmadı bide lokal anestezi yapıyor ya onun etkiside sürmüyor haliyle. genel anestezi olunca ondan kendine gelemio insanlar. bana ameliyatta ağrı kesici bile yapmamışlar buna rağmen odaya geldiğimde hiç ağrım yoktu.
zaten tuğrul bey büyütmeyi ameliyat olarak görmüyor. müdehale olduğunu söylüyor. benim hemşirem meme büyütmede hiç kırmızı renk görmez diyor o kadar yani. kanama riski falan yok. ben kansız cansız bi kızım o yüzden genel anesteziden çok korkuyordum riskli çünkü o.
doğallık konusunda da tuğrul beye güven gerisini ona bırak zaten o en doğal olanın yanında. anadan doğma öyle gibi oluyosun.

Merhaba, meme kucultme ameliti icin Dr. Turan Tugrul ile gorusmek istiyorum fakat iletisim bilgilerini bir turlu bulamadim. Allah rizasi icin biriniz yazin suraya :))

canım buraya yazamam.ben özelden mesajda atamıyorum henüz.sen eğer özelden mesaj yazabiliyorsan mailini yaz bana ben mailine gönderirim iletişim bilgilerini. ya da hattat hastanesini ara onlar verirler muayenehane telefonunu.ben ordan almıştım.

bu arada en son mesajımda 3. haftada yanmalarımdan ve hassasiyeten bahsetmiştim. bugün tam 2 ay oldu. hiç ameliyat olmamış gibiyim. ne yanmalar kaldı ne de hassasiyet. ve görüntüde çok doğal,bilmeyen kimse anlamaz ameliyat olduğumu. benim bile inanasım gelmiyor. düşünen herkese tavsiye ediyorum. ben 25 yaşıma kadar memesiz dolaştığım için pişmanım:) keşke tuğrul turanı daha önce tanısaydım ve ameliyat olsaydım.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba :)
Ameliyat olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun !
Ben de küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum. En çok aklıma takılan mesele ise kalacak olan izler. İnternetten araştırdığımda görüntülerin kötü olduğunu düşünüyorum. Sanırım hemen ameliyat sonrası çekildikleri için çok dikişler belli ve mor hala. Ameliyat olan arkadaşlar, özellikle izler konusunda fikirlerini paylaşabilirler mi?Bir doktorla henüz görüşmeye gitmedim. Ben bekarım şu an, nişanlım doğallıktan yana olduğunu belirterek zaten olumsuz bakıyor olaya. İzler evlilikte-özellikle evlenmemiş birisi olarak-sorun yaratacak boyutta mı oluyor? Bununla ilgili gerçeğe uygun bir link, internetten fotoğraf paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

merhabalar
bence izlerden korkman yersiz. 2 ay önce tuğrul turana büyütme ameliyatı yaptırdım. dikiş izi tabiki duruyor hala ama kıl gibi çok ince 3-4 cm falan uzunluğuda. bi de memenin kıvrım yerine geldiği için altını kaldırıp bakmazsan belli olmuyor. zaten zamanla belli belirsiz oluyomuş. zeynep var mesela tuğrul beye ameliyat olan onunki nerdeyse kalmamış. tuğrul beyin dikişleri çok güzel oluyor büzüştürüp bırakmıyor. bi de bazıları var kabuklandı falan diyorlar hayret ediyorum bende kabuk falan da olmadı. sonuçta estetik dursun diye yapılan bir ameliyat bunlar. rahatsız edici bir iz olmuyor.

anlıyorum çok teşekkür ederim ancak küçültme ameliyatı daha ağır ve zor bir ameliyat olduğu için aklıma takılıyor. Büyültme söz konusu olduğunda haklısın sonuç mükemmele yakın oluyor.

ya kızlar merhaba bende tuğrul beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama trabzondayım.kendisi ile mail yoluyla görüştüm çok güzel şekilde sorularımı cevapladı ama bana çok yabancı bir şehir ve yabancı bir doktora ancak sizin aracılığınızla güvenebilirim.kaç yıl oldu ameliyat olalı???gerçekten ameliyat ağrısız mı oluyor?doktor gerçekten iyi mi yoksa bunlar reklam mı siz gerçekmisiniz :52: kafam çok karışıkkkkkk:26:
yardımmmmmmmmmmm

ya kızlar merhaba bende tuğrul beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama trabzondayım.kendisi ile mail yoluyla görüştüm çok güzel şekilde sorularımı cevapladı ama bana çok yabancı bir şehir ve yabancı bir doktora ancak sizin aracılığınızla güvenebilirim.kaç yıl oldu ameliyat olalı???gerçekten ameliyat ağrısız mı oluyor?doktor gerçekten iyi mi yoksa bunlar reklam mı siz gerçekmisiniz :52: kafam çok karışıkkkkkk:26:
yardımmmmmmmmmmm
ben ameliyat olalı 1 yıl 2 ay oldu
gerçekten ağrısız oluyor
Göğüs ameliyatları konusunda şüphesiz herkese önerebilirim Tuğrul Bey'i
Eğerki Tuğrul beye ameliyat olursan reklam olmadığını göreceksin
sana istanbulda ucuz otelde önerebilirim doktora yakın kalcak yerde sorun olmaz yani

teşekkürler zeynep cevabın için kalacak yer falan sorun olmaz ama ben tuğrul beyi bu siteden buldum kendisiile buradan okuduğum olumlumesajlardan cesaret alarak mailleştim.şimdi de işte emin olmaya çalışıyorum:)bişey soracam evli misin aslında çocuğun var mı?yani hamileilkte ve emzirme döneminde acaba bir sıkıntın oldu mu?bana doktorlar ve araştrmalarım olmaz olmaz dese de olamaz olamaz:)bide sizce drensiz olması iyi bişeymi bu ameliyatın dren bu operasyonun ardından oluşabilecek herhangi bir aksilikte emniyet sibobu değil mi?siz bir sorun yaşamadınız mı hiç?valla zeynep sonunda senden gaza gelip buradan bir arkadaşımla atlayıp gelecez takılıp dönecez:)inşallah ben de birgün sizin durumunuzda birilerini yüreklendirmek için mesaj yazarım buraya:)

bu arada en son mesajımda 3. haftada yanmalarımdan ve hassasiyeten bahsetmiştim. bugün tam 2 ay oldu. hiç ameliyat olmamış gibiyim. ne yanmalar kaldı ne de hassasiyet. ve görüntüde çok doğal,bilmeyen kimse anlamaz ameliyat olduğumu. benim bile inanasım gelmiyor. düşünen herkese tavsiye ediyorum. ben 25 yaşıma kadar memesiz dolaştığım için pişmanım:) keşke tuğrul turanı daha önce tanısaydım ve ameliyat olsaydım.

canım merhaba öncelikle güle güle kullan yeni memelerini eminim çok güzel olmuşlardır:)çocuğun var mı acaba yani bir tane daha düşünüyormusun?benim 1 çocuğum var ve 1 tane daha düşünüyorum allah nasip ederse.doktor beyle mail yoluyla görüştüm ancak senden de duymak istiyorum bu ameliyatın süt vermeye bir etkisi oluyor mu bu konuda hiç bilgi aldın mı?

yardımmmmmmmmmmm

Merhaba,
ben de Tuğrul beyi tercih edenlerdenim.Evet doktor gerçek,anlatılanlar doğru.Benim tam 1 sene oldu,geçen sene 29 ekimde meme büyütme ameliyatı olmuştum ve çok memnunum.Operasyon sonrası 1 gece hastanede kaldım uzaktan geldiğim için.Ertesi gün farklı bir şehirdeki arkadaşımı ziyarete gittim.Çok yoğun bir ağrım olmadı.2 çocuğum var ama ben emzirmeyi bitirdikten sonra yaptırdım operasyonu.İzler zaten meme altında ve dikkatli bakmazsan belli olmuyor.Her aynaya baktığımda kendimi muhteşem hissediyorum.Tuğrul beyi tercih sebebim lokal anastezi ile operasyonu yapması ve kasüstünü tercih etmesiydi.İyi ki onu tercih etmişim,tavsiye ederim...

teşekkürler zeynep cevabın için kalacak yer falan sorun olmaz ama ben tuğrul beyi bu siteden buldum kendisiile buradan okuduğum olumlumesajlardan cesaret alarak mailleştim.şimdi de işte emin olmaya çalışıyorum:)bişey soracam evli misin aslında çocuğun var mı?yani hamileilkte ve emzirme döneminde acaba bir sıkıntın oldu mu?bana doktorlar ve araştrmalarım olmaz olmaz dese de olamaz olamaz:)bide sizce drensiz olması iyi bişeymi bu ameliyatın dren bu operasyonun ardından oluşabilecek herhangi bir aksilikte emniyet sibobu değil mi?siz bir sorun yaşamadınız mı hiç?valla zeynep sonunda senden gaza gelip buradan bir arkadaşımla atlayıp gelecez takılıp dönecez:)inşallah ben de birgün sizin durumunuzda birilerini yüreklendirmek için mesaj yazarım buraya:)
hayır canım bekarım ben ama emzirme için engel oluşturmuyor kesinlikle
Tuğrul bey özellikle belirtti
Dren oluşabilecek kanamaları durdurmak için konuluyor bilidiğim kadarıyla
Bence konulmaması iyi bişey çünkü rahatsız edici olduğunu söylüyorlardı
Zaten bende kanama falan olmadı
Hiçbir sorun yaşamadım hatta ameliyat akşamı bile ufak tefek işlere yardım ettim yardım almadan giyinebildim yatıp kalkabildim
3. gün çıkıp akşama kadar gezdim
yani herşey çok rahattı
Tuğrul beyi bende ziyaret edicem bu aralar :)
Kesinlikle çok farklı bi insan tanışınca sende anlayacaksın
Umarım herşey dilediğin gibi olur :)

Back