yatıp kalkarken dikiş yerlerinde gerilmeler bende de oluyordu bunun dışında birşey olmadızeynepçim, hayırlısıyla girdim çıktım ameliyattan. odadan çıkıp geri gelmem 45 dakika sürmüş.ameliyat 20 dakika falan.ağrım hiç yok.ama sağ kolumu pek hareket ettiremiyorum ve yataktan kalkarken acayip bi yanma oluyo.daha ilk günüm gerçi. sende de olmuşmuydu bunlar? ve olduysa ne zaman geçmişti? birazda bandajlar sıkıyo ondan heralde sıkıntım.
ben ameliyat olalı 1 yıl 2 ay olduya kızlar merhaba bende tuğrul beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama trabzondayım.kendisi ile mail yoluyla görüştüm çok güzel şekilde sorularımı cevapladı ama bana çok yabancı bir şehir ve yabancı bir doktora ancak sizin aracılığınızla güvenebilirim.kaç yıl oldu ameliyat olalı???gerçekten ameliyat ağrısız mı oluyor?doktor gerçekten iyi mi yoksa bunlar reklam mı siz gerçekmisinizkafam çok karışıkkkkkk:26:
yardımmmmmmmmmmm
bu arada en son mesajımda 3. haftada yanmalarımdan ve hassasiyeten bahsetmiştim. bugün tam 2 ay oldu. hiç ameliyat olmamış gibiyim. ne yanmalar kaldı ne de hassasiyet. ve görüntüde çok doğal,bilmeyen kimse anlamaz ameliyat olduğumu. benim bile inanasım gelmiyor. düşünen herkese tavsiye ediyorum. ben 25 yaşıma kadar memesiz dolaştığım için pişmanım:) keşke tuğrul turanı daha önce tanısaydım ve ameliyat olsaydım.
ya kızlar merhaba bende tuğrul beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama trabzondayım.kendisi ile mail yoluyla görüştüm çok güzel şekilde sorularımı cevapladı ama bana çok yabancı bir şehir ve yabancı bir doktora ancak sizin aracılığınızla güvenebilirim.kaç yıl oldu ameliyat olalı???gerçekten ameliyat ağrısız mı oluyor?doktor gerçekten iyi mi yoksa bunlar reklam mı siz gerçekmisinizkafam çok karışıkkkkkk:26:
yardımmmmmmmmmmm
hayır canım bekarım ben ama emzirme için engel oluşturmuyor kesinlikleteşekkürler zeynep cevabın için kalacak yer falan sorun olmaz ama ben tuğrul beyi bu siteden buldum kendisiile buradan okuduğum olumlumesajlardan cesaret alarak mailleştim.şimdi de işte emin olmaya çalışıyorum:)bişey soracam evli misin aslında çocuğun var mı?yani hamileilkte ve emzirme döneminde acaba bir sıkıntın oldu mu?bana doktorlar ve araştrmalarım olmaz olmaz dese de olamaz olamaz:)bide sizce drensiz olması iyi bişeymi bu ameliyatın dren bu operasyonun ardından oluşabilecek herhangi bir aksilikte emniyet sibobu değil mi?siz bir sorun yaşamadınız mı hiç?valla zeynep sonunda senden gaza gelip buradan bir arkadaşımla atlayıp gelecez takılıp dönecez:)inşallah ben de birgün sizin durumunuzda birilerini yüreklendirmek için mesaj yazarım buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?