- Konu Sahibi _MedceziR_
İyilesme surecini yazar misiniz birkac gun sonra calismamiza engel olur miLazerlipo zaten tek seans yapılıyor..ameliyat cunku kendisi :)
bel ve gobek bolgelerinde daha rahat sonuc alırsınız..memnun kalırsınız yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyilesme surecini yazar misiniz birkac gun sonra calismamiza engel olur miLazerlipo zaten tek seans yapılıyor..ameliyat cunku kendisi :)
bel ve gobek bolgelerinde daha rahat sonuc alırsınız..memnun kalırsınız yani..
İyilesme surecini yazar misiniz birkac gun sonra calismamiza engel olur mi
Bende nejdet beye önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum gidi bölgesi için ne kadar ödedinizMesajları kontrol etme alışkanlığım olmadığı için tek tek cvp yazamıyorum kızlar kusura bakmayın ne olur.. Ben gıdı bölgeme yaptrmıştım. ,şişlik 10-12 gün sürdü.Pek morarma olmadı.,ağrı da keza pek olmadı. Ama ben çok dikkat ettim. Kafamı yukarda tutarak hatta neredeyse oturur pozisyonda uyudum.Bandajımı düzenli kullandım. Şuan kilo aldım ama yine de suratımda ki eski memnuniyetsizliğim kalmadı. Genel olarak iyi sonuç alabilirsiniz ama tabi beklenti çok yüksek ve farklı olmamalı.Zaten doktorunuz size sonucu üç aşağı beş yukarı söylüyor
Nejdet bey çok iyi bir doktordur..Gönül rahatlığıyla gidin görüşün..Fiyatları da istanbula göre çok çok uygun..
Benim ödemlerim geç gidiyor..Ama 2 ayda sonucun %80 i ortaya çıkıyor..
Size yapılacak işleme karar vermesi için sizi tam olarak muayene etmesi gerekir..