Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
En iyi cevaplar
2
69.481
1.623
101

Estetik Operasyonlar / Yüz ve Boyun

* Basit yüz gençleştirici işlemler

* Ameliyatsız yüz germe yöntemleri

* Basit cerrahi müdahaleler

* Mid face lift

* Total Yüz Germe

Profil Cerrahisi Estetik Operasyonlar / Profil Cerrahisi

* Burun

* Çene

* Dudaklar

* Kulak

* Profiloplasty

Meme Operasyonları Estetik Operasyonlar / Meme Operasyonları

* Meme Büyültme

* Meme Küçültme

* Meme Dikleştirme

* Erkeklerde meme büyüklüğü (jinekomasti)

* Meme rekonstrüksiyonu (kanser sonrası alınmış memenin yeniden yapılması)

Karın ameliyatları Estetik Operasyonlar / Karın ameliyatları

* Mini karın germe

* Liposuction

Estetik Operasyonlar / Liposculpture

* Erkeklerde meme

* VASER LIPOSELECTION

* Bölgesel Yağ Fazlalıklarında Doğru ve Yanlışlar

Estetik Operasyonlar / Vajina estetiği

* Hymenoplasty

* Labia küçültülmesi

* Pubis lift

Estetik Operasyonlar / Tüm vücut

* Bariatric cerrahi

* Kol germe

* Uyluk germe

* Popo protez

* Ayak ve bacak estetikleri

* Koltukaltı Aşırı Terlemesi (Hiperhidrozis)

ben tuğrul turana meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum hattat ta yapıyormuş inşallah bir sorun çıkmaz

ben tuğrul turana meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum hattat ta yapıyormuş inşallah bir sorun çıkmaz

sevgili polly, ben tuğrul beye 2 hafta önce meme bytme+liposakşın olmuş biri olarak sana tavsiyem , bi kaç dr.la görüş, sonra tuğrul beye git ki farkını anlayabilesin! hattat hastanesi küçük ama teknik donanımı tam!bi de butik otel gibi olduğundan hastane psikolojisi yaşatmıyo!

merhaba kizlar
bizim forumu buraya almislar.neyse canim burdanda devam ederiz:)

ben tugrul beyde gögüs kücültme ameliyati oldum. ve 6 ayim doldu yuppiiii
gögüslerim tam istedigim boyutlarda ve kivamda.ne yumusak ne de tas gibi sert. ben de bu forum sayesinde tugrul beyi bulmustum. ve de o kadar mutluyum ki kendisinde ameliyat oldugumdan dolayi. simdiye kadar hicbir problem cikmadi masallah:) bundan sonrada cikmayacak ins. tekrar gögüs ameliyati yaptirmak istesem gözümü kirpmadan tugrul beyde olurum.
ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun. olacaklarada bol sans simdiden. herhangi bir yardim edebilcegim konu olursa seve seve
sevgiler

Canım eşinde sende Ameliyat olmuşsunuz bir sayfada öyle okumuştum. Memnun olmana çok sevindim. Şimdi kendini nasıl hissediyorsun? Her şey yolunda değil mi?

Darısı isteyen herkesin başına

Kuzummmm özledim seni. Yaa ne güzel değil mi 6 ay geçti. 41 milyon kere maşallah birtanem. Sayfayı buraya almışlar bende yeni farkettim.

Eeeeee yakın zamanda gelmeyi düşünüyor musun?

Bende olmayı isteyen herkese Allah'ın bu duyguları nasip etmesini diliyorum. Herkese korkuları ile yüzleşmesini ve bu ameliyatı olmasını öneriyorum.

merhaba shirineee. ben kücültme ameliyati oldum ama büyültme icin 6000 lira oldugunu biliyorum. fiyatina bakmadan önce kendisiyle bir görüs derim

sagol cnm.. bu forumda cok olumlu seyler okudum hakkinda.. görüsecegimde yurtdisinda oldugum icin henüz firsat bulamadim.
$ubat ayinda insallah türkiyeye gelecegim.. ozmn yüz yüze görüsmeyi düsünüyorum.. :)

Canım eşinde sende Ameliyat olmuşsunuz bir sayfada öyle okumuştum. Memnun olmana çok sevindim. Şimdi kendini nasıl hissediyorsun? Her şey yolunda değil mi?

Darısı isteyen herkesin başına

Selennn herşey yolunda, senden ve senin gibi tuğrul hoca gerçeğini anlatarak onu bulmamızı sağlayan herkese dua ettim ameliyata girmeden....bu yazılar olmasaydı bu ameliyat daha çok uzardı.....ölçüm 80 c ,meme altı kesisi, kasüstü oldu,hocam dedi ki: sendeki göğüs dokusu 150 cc, 300 cc de ben koydum. ve 80 C oldum belim , karnım ve kalça üstündeki yağlar alındı, korseyi kışın da takıcam. ben de eşim de çoooooooook mutluyuz .turkbayragi

bugün ilk tüm banyomu yaptım,,ohhhh dünya varmış! operasyondan sonra haftada 2 kez kuaförde saçlarımı yıkatıp fönleterek 3 haftayı doldurdum böylece , hocam nem istemiyorum demişti,şimdi yasak bitti,lipoda ameliyatın ertesi günü yıkanabiliyosun zaten ,ben de göğüsaltı yıkandım ara ara,evin içinde sütyen de takmıyorum artık, basit bi body ve eşofmanla da kendimi çooooooook çekici hissediyorum. inşallah hep böyle hissederiz hanımlar!turkbayragi

Hatun23,
sütyeni çıkarman için erken olmamış mı?Tuğrul bey bana 2 ay boyunca takacaksın demişti,senin operasyonunla benim arasında 3 gün var..

Hatun23,
sütyeni çıkarman için erken olmamış mı?Tuğrul bey bana 2 ay boyunca takacaksın demişti,senin operasyonunla benim arasında 3 gün var..

canım bana 1 hafta dedi, ondan önceki hafta da bandaj vardı , yani ameliyattan sonra 15.gün çıkardım ben,21.gün de tüm banyomu yaptım .... turkbayragi

Ben de büyütme oldum.Ama 1 hafta bandajlar kaldı,sonrasında ameliyat sonrası sütyeni taktım,hala takıyorum.Tuğrul bey 2 ay takmam gerektiğini söylemişti,sen daha erken çıkarmışsın.Kafam karıştı şimdi:uhm:

tuğrul hocayla konuş istersen, ben sütyeni komple atmadım hayatımdan! dışarı çıkarken takıyorum mecburen! geceli gündüzlü sadece bir hafta takmamı söylemişti....

tuğrul hocayla konuş istersen, ben sütyeni komple atmadım hayatımdan! dışarı çıkarken takıyorum mecburen! geceli gündüzlü sadece bir hafta takmamı söylemişti....

merhaba hatun23 sweetsmiley. benimde bildigim kadariyla sütyen takmak mecbur en azindan gögüs formunu tam alana kadar.gerci ben kücültme ameliyati oldum 6 ayimi doldurdum. ilk 3 ay hic sütyensiz durmadim. zaten 3 ay icinde nerdeyse gögüslerim tam formuna ulasti. ama banyodan sonra 1 saat kadar falan takmadim. bence ilerisi icin bi faydasinin olacagini düsünüyorum. sonra hemen sarkmasinlar
sevgiler

mrb lar bende tugrul beye büyütme ameliyatı olmak istiorum hatta yıl başı ertesi hemen gidecegim korkuorum biraz ama sonucun cok güzel olacagını düşünerek rahtlıorum biraz:):)

benim de ameliyat zamanı yaklaşıyor ben küçültme ameliyatı olucam yanımda neler götürmem gerekiyo yardımcı olursanız seninirim

merhaba hatun23.Çok geçmiş olsun.Senin yuvarlak protezmi?Bende Tuğrul Turan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama yuvarlak protez koyacak ve yapay duracak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…