ben tuğrul turana meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum hattat ta yapıyormuş inşallah bir sorun çıkmaz
Arkadaslar büyütmek icin nekadar ödediniz?
sevgili polly, ben tuğrul beye 2 hafta önce meme bytme+liposakşın olmuş biri olarak sana tavsiyem , bi kaç dr.la görüş, sonra tuğrul beye git ki farkını anlayabilesin! hattat hastanesi küçük ama teknik donanımı tam!bi de butik otel gibi olduğundan hastane psikolojisi yaşatmıyo!
merhaba kizlar
bizim forumu buraya almislar.neyse canim burdanda devam ederiz:)
ben tugrul beyde gögüs kücültme ameliyati oldum. ve 6 ayim doldu yuppiiii
gögüslerim tam istedigim boyutlarda ve kivamda.ne yumusak ne de tas gibi sert. ben de bu forum sayesinde tugrul beyi bulmustum. ve de o kadar mutluyum ki kendisinde ameliyat oldugumdan dolayi. simdiye kadar hicbir problem cikmadi masallah:) bundan sonrada cikmayacak ins. tekrar gögüs ameliyati yaptirmak istesem gözümü kirpmadan tugrul beyde olurum.
ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun. olacaklarada bol sans simdiden. herhangi bir yardim edebilcegim konu olursa seve seve
sevgiler
merhaba shirineee. ben kücültme ameliyati oldum ama büyültme icin 6000 lira oldugunu biliyorum. fiyatina bakmadan önce kendisiyle bir görüs derim
Canım eşinde sende Ameliyat olmuşsunuz bir sayfada öyle okumuştum. Memnun olmana çok sevindim. Şimdi kendini nasıl hissediyorsun? Her şey yolunda değil mi?
Darısı isteyen herkesin başına
Hatun23,
sütyeni çıkarman için erken olmamış mı?Tuğrul bey bana 2 ay boyunca takacaksın demişti,senin operasyonunla benim arasında 3 gün var..
Ben de büyütme oldum.Ama 1 hafta bandajlar kaldı,sonrasında ameliyat sonrası sütyeni taktım,hala takıyorum.Tuğrul bey 2 ay takmam gerektiğini söylemişti,sen daha erken çıkarmışsın.Kafam karıştı şimdi:uhm:
tuğrul hocayla konuş istersen, ben sütyeni komple atmadım hayatımdan! dışarı çıkarken takıyorum mecburen! geceli gündüzlü sadece bir hafta takmamı söylemişti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?