- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
kızlar benimde bugün 9.günüm gerçekten ağrısız oluyor. tamamen doktor ameliyat öncesi ne dediyse o oldu. ağrı olmucak dedi ve ağrı yok. tüm yaşadığım sıkıntılar şu şekilde; ilk 3 gün annemin desteği ile yatıp kalktım. en büyük sıkıntım 1 hafta bandajlı olarak kalmaktı. bandajlar alındıktan sonra ki en büyük sıkıntımda ameliyat sornası sütyenim. buda bandaj gibi sıkı. ama buda bir hafta sonra çıkıcak allahtan. Birde meme ucum hassas eskiye nazaran. 2 gündür yan yatabiliyorum.kasüstü kesinlikle yapay durmuyor. benim göğüslerim çok küçüktü ama kasüstü doğru yerleştirildi ise kesinlikle yapay değil harika duruyor. 1hafta izin aldım iş yerimden. bugün iş başı yaptım.masa başı çalıştığım için çok rahat geçti bugünüm.
canım çok geçmiş olsun ya peki kapsül riskinden haberin var mıydı kas üstü için??
cnm kapsül illa olacak diye birşey yok. Tuğrul beyin hiç bi hastasında şu anda öle bir durum olmamış. Kapsül olmaması için göğüste silikon için açtığı cep daha büyük olduğu için kapsül oluşmuyormuş. Allah korusun en korktuğum şey şu kapsül olayı.
kızlar, ameliyatımın üz. 5 ay geçti, herşey süper, memelerime ablam (düşman çatlatan) diyo, en çok da destekli sütyenden kurtulduğunuza sevinip, dantelli sütyenlerin rahatlığına kavuşacaksınız siz de! bırakın marka pahalı ürünleri, pazardaki 5 liralık sütyen bile süper duruyo,,hatta hiç giymemek de ayrı bi güzellik.....
kızlar, ameliyatımın üz. 5 ay geçti, herşey süper, memelerime ablam (düşman çatlatan) diyo, en çok da destekli sütyenden kurtulduğunuza sevinip, dantelli sütyenlerin rahatlığına kavuşacaksınız siz de! bırakın marka pahalı ürünleri, pazardaki 5 liralık sütyen bile süper duruyo,,hatta hiç giymemek de ayrı bi güzellik.....
valla hatuncum çok doğru söylüyorsun hiç giymemek daha güzel:dance:kızlar, ameliyatımın üz. 5 ay geçti, herşey süper, memelerime ablam (düşman çatlatan) diyo, en çok da destekli sütyenden kurtulduğunuza sevinip, dantelli sütyenlerin rahatlığına kavuşacaksınız siz de! bırakın marka pahalı ürünleri, pazardaki 5 liralık sütyen bile süper duruyo,,hatta hiç giymemek de ayrı bi güzellik.....
kızlar 7 sinde ameliyat oldum, müthiş gergin şu an cildim hala, bandajlar var cuma çıkacak bandajlar, koltuk altlarıma ağrılar giriyor sürekli cataflam alıyorum rahatlıyorum, keşke olmasaydım dediğim zamanlar oldu şu 3 gün içinde.kaç cc koydu bilmiyorum sormadım bandajların üzerinden güzel gözüküyor ancak tam yatamıyorum sırtım çok ağrıyor, ancak gözünüz korkmasın kişiden kişiye değişir bu süreç. Ameliyat 30 dakka sürmüş, 15 dakka da temizleme ve bandaj sürmüş, 10.30 da girdim 3 de hastaneden çıktım ertesi de araba kullandım. Ancak ağrım var yani sonuçta ameliyat oluyorsunuz. Ya normal aslında çünkü kayısı olan yere sen kalkıp portakal ya da nar koyuyosun öle düşün. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?