Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

canım çok geçmiş olsun ya peki kapsül riskinden haberin var mıydı kas üstü için??

canım çok geçmiş olsun ya peki kapsül riskinden haberin var mıydı kas üstü için??

cnm kapsül illa olacak diye birşey yok. Tuğrul beyin hiç bi hastasında şu anda öle bir durum olmamış. Kapsül olmaması için göğüste silikon için açtığı cep daha büyük olduğu için kapsül oluşmuyormuş. Allah korusun en korktuğum şey şu kapsül olayı.

umarım canım inşallah kimsenin başına böyle bişe gelmez kapsül alınırken meme dokusu da alınıyomuş daha da kötü oluyomuş..peki en eski hastası kaç yıldır silikonluymuş böyle bişe söyledi mi??

benim de bi sorum var, benim burnum yapı olarak cok güzel..fakat güldüğüm zaman burun kanatlarının yanında şişlikler oluyor,minik kabarcıklar.bunu yok etmek için operasyon gerekir mi??? yardımcı olursanız çok sevinirim a.s.

Ezgicaan o dediğin nasıl birşey anlamadım ama sanki ciddi bir problem değil gibi geldi bana.Çok kafaya takıyorsan estetik bir cerrahla konuşabilirsin tabii ki..

kızlar, ameliyatımın üz. 5 ay geçti, herşey süper, memelerime ablam (düşman çatlatan) diyo, en çok da destekli sütyenden kurtulduğunuza sevinip, dantelli sütyenlerin rahatlığına kavuşacaksınız siz de! bırakın marka pahalı ürünleri, pazardaki 5 liralık sütyen bile süper duruyo,,hatta hiç giymemek de ayrı bi güzellik.....

canım çok sevindim umarım bundan sonra da hiçbir sorun çıkmaz darısı da başıma olur:)) peki ameliyat sonrası şişlikler inince çok küçülme oldu mu göğüslerinde?? bir de sence yazın bu operasyonu geçirmek çok mu zorlar beni??

Oley oley:) İyice gaza geldim.Bir an önce haziran gelsiiiin.Hatun23 geri dönüm yapıp bilgi verdiğin için teşekkürler.Bizim için çok faydalı oluyor.
Makigosan arkadaş, valla ben de en sıcak zamanda olucam ,başka da müsait zaman yoksa ne yapacaksın?Bir hafta katlanırım.

valla hatuncum çok doğru söylüyorsun hiç giymemek daha güzel:dance:

Selam herkese,
Geçen hafta doktorlarla ilgili yazışmaları araştırırken tesadüfen kadınlar kulübü ile karşılaştım hemen üye oldum. Aslında bir arkadaşım Buğra Çöllü ye ameliyat olmuş. Ancak burada Tuğrul bey ile ilgili o kadar yazı gördüm ve araştırdım, adamın hakkında bir şikayet bile yok. Yazıları dikkatlice okudum, geçen hafta çarşamba önce Buğra çöllüye sonra da Tuğrul Beye randevu aldım. Her ikisi de muayene ücreti almıyor. Ancak Buğra Bey müthiş soğuk, hiç ilgilenmiyor hatta normala alelade günlük bir işmiş gibi bakıyor, 10 dakkada çıktım ordan sorularımın zaten cevaplarını biliyordum. Rakamı söyledi. Benim asıl merakım Tuğrul Turandı.
Neyse gittim doktora, normalde her hasta için 1.5 saat ayırıyormuş, günde 3 hasta alıyormuş kontrol için. Adama tek kelimeyle hasta oldum. Ya bu kadar kendisiyle barışık :) biraz psikopatça ama kendi de diyor zaten, tam 3 saat hem ameliyat hem kadın erkek ilişkileri, o kadar acaip bir doktor hasta görüşmesi olduki, bırakın ameliyat olmayı kendisi diyor ki, 10 hasta randevu alıyorsa 3 ü sadece ameliyat olmak için geliyor, diğerleri psikolojik destek :)
bana gelelim 75 bedenden daha az göğsüm ancak biraz var, doğumdan önce de 75 ti doğumda 1 beden büyüdü, emzirince gene eskiye döndü ancak şimdi tabiki daha yumuşak. kas altı kesinlikle yapmak istemiyor normal şartlarda ancak hiç meme yoksa mecbur diyor. meme küçültme ve toplama ameliyatlarını gösterdi, üzerimde kalın bol birşey olmasına rağmen senin bu kalçana ve omuzlarına göre şu anki meme bu deyip aynen bir meme ve büyütülmüş halini gösterdi.ertesi gün aradım dedim ben ameliyat olucam, bu kadar çabuk mu diyo, dedim ben 2 senedir bu işi için kocamdan gizli ameliyat parası biriktiriyorum, ne çabuğu :) cuma günü ameliyat olucam. inşallah güzel olur. ameliyattan önce çekicem resmimi, sonrasını da bakalım nasıl delikafadulden yarım saat sürücekmiş ameliyat kan yok, diren yok diyor, 16 senedir ameliyat yaptığım hastalardan birinde kapsül sorunu olmadı diyor, normalde kapsül oluşurmuş zaten vücut onu bi zarla çevrelermiş ona da kapsül diyolarmış, önemli olan o kapsülün daralıp memeyi tas şeklinde sokması sert olması, ağrıya sebep oluyormuş.
Ben diyorum ki iyiki bu siteyi bulmuşum, hepinize çok teşekkür ederim, en ufak bir şüphem yok kendisiyle ilgili biraz heyecanlıyım ama.
ameliyattan sonra yine yazarım.

bi arkadaş yazısında buğra çöllü bilgisayarım bozuk deyip resim göstermiyor demişti, 2009 senedinde ben de sordum dedim resim gösterebilir misiniz? aynı şeyi söyledi, yaw 6 aydır yaptıramadın mı be adam, doğru söyleyip söylemediği konusunda adamın kafasında soru işareti bırakıyor.

Asligs, kararını vermişsin, tebrikler.Tuğrul Bey'i ben de çok sevdim.Aynen dediğin gibi:)cc konusunda kesin birşey söylememişti bana.Ameliyat sırasında birkaç farklı cc'yi deniyormuş. Ama yöntem olarak kas üstü, yuvarlak demişti.
Sana ne önerdi? ınşallah herşey çok güzel olur..

tugrul turana ameliyat olmayı dusunuyorum.. yurtdısındaym we ıkı gun waktm war karar wermek ıcın, sonuclardan memnun musunz.. belirgin bir degısme war mı ben a cup'ım ama c cup olmak ıstıyorum.. ameliyat sonrasnda ne kadar buyume gerceklestı kac cc takıldı.. tesekkurler

Selam jenna
valla ben dolu bir c cup istiyorum dedim :) bana dediği şey şu; ben sütyenle girmiyorum ameliyata, deniyorum sağdan soldan uzaktan yatarak bakıyorum, 7 farklı boyda silikonla giriyorum muhtemelen sana 2 boy fazla gelicek dedi. cc falan sölemedi zaten umrunda değil delikafadulden, kas üstü yuvarlak silikon ki zaten damla şeklini alıyor yerçekimi kanunu dedi. meme altından yapacakmış. inşallah güzel olur sorunsuz olur.
angelique1;
tuğrul bey en erken 4 gün önceden haber vermeni istiyor, ve görüşmeyi yaptıktan sonra hemen karar verme iyice sölediklerimi düşün diyor hatta birkaç doktora git ya da gittiysen çokçok iyi etmişsin diyor. en azından bana öle dedi.

ben haftaya pazartesi randewu aldm, salı da ameliyat olacagm.. yurtdısında yasıyorum ve bır daha vakıt bulamayabılırım buyuk ıhtımalle.. ara ara hep keske daha buyuk goguslerm olsa derdm.. hazır cesaretım warken gırısecegm, yoksa arastrmaya baslarsam gozum korkucakmıs gıbı gelıyor.. o kadar okudum kımse sıkayetcı degıl herkes memnun, ben de delı cesaretı haftaya amelıyatımı olacagm.. bol sans dıleyn kızlar korkmayaym dye hıc bır sey okumuyorum ama surecı bıraz anlatabılır mısınız.. bır de ben 160 we 45 kıloyum szce bana kac cc gıder?.. full c olsun ıstıyorum ama suan goguslerm ancak a..
cevaplarınız ıcın smdıden tesekkurler

kızlar 7 sinde ameliyat oldum, müthiş gergin şu an cildim hala, bandajlar var cuma çıkacak bandajlar, koltuk altlarıma ağrılar giriyor sürekli cataflam alıyorum rahatlıyorum, keşke olmasaydım dediğim zamanlar oldu şu 3 gün içinde.kaç cc koydu bilmiyorum sormadım bandajların üzerinden güzel gözüküyor ancak tam yatamıyorum sırtım çok ağrıyor, ancak gözünüz korkmasın kişiden kişiye değişir bu süreç. Ameliyat 30 dakka sürmüş, 15 dakka da temizleme ve bandaj sürmüş, 10.30 da girdim 3 de hastaneden çıktım ertesi de araba kullandım. Ancak ağrım var yani sonuçta ameliyat oluyorsunuz. Ya normal aslında çünkü kayısı olan yere sen kalkıp portakal ya da nar koyuyosun öle düşün. :)

Geçmiş olsun arkadaşlar.Ben olsam Tuğrul beyi düşünüyordum ama yine vazgeçmiş durumdayım.ınşallah uzun seneler sağlıkla kullanırsınız.

tatlım geçmiş olsun yeni göğüslerin de hayırlı olsun:)) tuğrul turana yaptırılan operasyonların minimum ağrıyla geçtiği söyleniyor ama seninki neden ağrılı oldu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…