• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

sevgili polly, ben tuğrul beye 2 hafta önce meme bytme+liposakşın olmuş biri olarak sana tavsiyem , bi kaç dr.la görüş, sonra tuğrul beye git ki farkını anlayabilesin! hattat hastanesi küçük ama teknik donanımı tam!bi de butik otel gibi olduğundan hastane psikolojisi yaşatmıyo!

resim gönderme imkanın varmı canımm anilsarisoy@hotmail.com

Merhabalar, herkes meme ile ilgili tecrübelerini yazmış ama ben Tuğrul beye karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Gerçekten çok farklı bir yaklaşımı var hastaya. Sanki ailesinden biriymişsiniz gibi konuşuyor.
Neyse, hiç karın germe olan yok mu? Bana bir kaç tane örnek gösterdi hepsi de mükemmel görünüyor. Ameliyattan 4 gün sonrası bile hiç şişlik yok gibi. gittiğim o kadar doktor içinde Tuğrul bey en aklıma yatan oldu.
Karın germe olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

bende aynı ameliyatı düşünüyorum bu arada yaptırdın mı merak edıyorum ? cevap yazarsan sevınırım

mrb isabelist
bandajlarım alındıktan sonra 1 hafta sporcu sütyenimle dolaştım, bir haftanın sonunda dikişlerimi aldırdım. sporcu sütyenini takmana gerek yok artık dedi doktorum.dikişlerim alındıktan sonra ilk defa memelerimi ayaktayken gördüm daha önce bandaj çıkarken yatarken takılmıştı sporcu sütyeni dolayısıyla yatarken görmüştüm. kendimi aynada görünce o anki mutluluğumu anlatamam.ve iki hafta olmasına rağmen çok çok doğal görünüyordu.yuvarlak olmasına rağmen top gibi deildi. boyut konusundada tam istediğim gibi olmuştu. ama tabi epey bi gergindi.

şu an 3. haftamı doldurdum gerginlik baya gitti yumuşamaya da başladılar, dahada doğal görünüyorlar. internette gördüğüm silikonlu memeler çok iğrençti hatta onları gördükçe vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.benimkiler süper görünüyo. bilmeyen kimse anlamaz silikon olduğunu. ama bir tek problemim var uçları hala çok hassas ve sağ göğsümde hala hafif hafif yanmalar oluyor bu herkeste oluyor mu bilmiyorum ama beni rahatsız ediyo açıkçası. çelilmeyecek bi acı değil ama acaba bir problemmi var diorum. ağrım hiç olmadı Allah için. ameliyattan sonra bi kaç gün yatıp kalkarken yanma olmuştu.şimdi o yanma sağ göğsümde sol tarafıma yatarken oluyor. bide dokununca acıyor tabi. belkide bu kadarı normaldir ameliyat oldum sonuçta.

bu arada odadan çıkmamla girmem tam 45 dakika sürmüş. ama ameliyatım 20 dakika sürmüş. 11.45 te ameliyattan çıktım 16.30 gibide hastaneden çıktım. kalktım güzel güzel elbisemi giydim elimi kolumu sallaya sallaya çıktım. ağrım falanda olmadı bide lokal anestezi yapıyor ya onun etkiside sürmüyor haliyle. genel anestezi olunca ondan kendine gelemio insanlar. bana ameliyatta ağrı kesici bile yapmamışlar buna rağmen odaya geldiğimde hiç ağrım yoktu.
zaten tuğrul bey büyütmeyi ameliyat olarak görmüyor. müdehale olduğunu söylüyor. benim hemşirem meme büyütmede hiç kırmızı renk görmez diyor o kadar yani. kanama riski falan yok. ben kansız cansız bi kızım o yüzden genel anesteziden çok korkuyordum riskli çünkü o.
doğallık konusunda da tuğrul beye güven gerisini ona bırak zaten o en doğal olanın yanında. anadan doğma öyle gibi oluyosun.
merhaba acaba hassasiyet geçtimi merak ediyorumdaa ben ucunu elleyemem cünkü çok huylanırım:KK34::KK35:

Back