Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

merhabalar çok teşekkür ederim cevaplarınız için gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz ve emin olun çok dua ediyorum size...ben de bugün tuğrul beyi aradım.uzun uzun konuştuk bilgi verdi bana sağolsun ilgili biri gibi görünüyor yarım saat konuştu anlattışimdi biz de organize olmaya çalışıyoruz ona göre bir gün belirleyeceğiz.

kızlar bişey soracağım 2 şey aslında:)

birincisi size operasyondan önce bişey imzalattımı doktor bey hani herhangi bir sorunda mesuliyet kabul etmem giblerden.bunu birkaç kişiden duydum da bana biraz itici geldi.
ikincisi operasyon ücreti 6000tl ancak buna hastanede kalma ücreti de dahil mi sweetsmiley sen şehir dışından geldiğin için bilirsin diye soruyorum.yani şehir dışından gideceğim için bende 6000+ kaç lira masrafım olur bir fikriniz var mı???saolun herşey için sizi hiç tanımıyorum ama seviyorummmm:79::79::79::79::79::79:

Sadece 6000 TL.Başka para ödemedim.Hastanede kalma da dahil.Operasyon günü parayı teslim ettim.Herhangibir kağıt imzaladığımı hatırlamıyorum.Sadece yatış işlemleri için olabilir.Senin bahsettiğin acaba tüm ameliyat olacaklara imzalatılan 'aydınlatılmış onam formu' denilen belge mi?

merhaba arkadaslar,

bende turan tugrul beyde meme kücültme ameliyati olmayi düsünüyorum. hakkinda burada olumlu seyler okudum ve bundan cok cesaretlendim. umarim hersey iyi gecer ve bende minik gögüslere kavusurum.
normal yasantiniza ne zaman döndünüz?

bende tuğrul beye ameliyat olan şanslı insanlardan biriyim. zaten o olmasa ben kimseye güvenemezdim hala da oğlan çocuğu gibi memesiz dolaşıyor olurdum. dren ve genel anestezi kelimelerini duymak bile kanımı donduruyor. 20 dakikada lokal anesteziyle kansız acısız güzel memelere kavuşabilecekken neden kendimize eziyet ettirelim ki di mi ama? benim sadece güzel memelerim olmadı ayrıca tuğrul bey gibi bi insanı tanımış oldum. şu an 4. ayım ve süperim.
başta bişeyler imzalatıyolar dediğiniz gibi ama aynı şeyi devlet hastaneleri bile imzalatıyor. çokta bi geçerliliği yok takmayın o kadar. büyütmeyi tuğrul bey ameliyat olarak bile görmüyor müdahale diyor.

Benim çocuğum yok bekarım. ama meme büyütmede süt bezlerine bir zarar verilmiyor.yakında evlenicem ben de öyle bişey olsa yaptırmazdım. küçültmede biraz risk var o kadar. bu arada drensiz olması iyi bişeymi demişsin. onu da cevaplıyım. dren takan doktorlar meme büyütme ameliyatını kas altına yapıp sağlam kası kesip biçen ve kan revan içinde ameliyatı 2 saat sürenler. Tuğrul bey "benim hemşirem benim ameliyatımda kan görmez" diyor. yani kesinlikle kanama olmuyor. o yüzden de dren takılmasına gerek kalmıyor. benim odadan çıkıp geri gelmem 45 dakika sürdü. ameliyat 20 dakika sürmüş. bu arada ben ameliyat günü saat 3 te çıktım evime gittim. hatta çıkarken giyindim süslendim.
ama hiç ağrım olmadı diyemem doğrusu ağrım olmadı ama yanmalar oldu. bikaç gün kendikendine yatıp kalkmakta zorlanırsın.kollarını zor kaldırırsın. ama onun dışında bişey olmaz. yani normal otururken yürürken bişey hissetmiyosun. ben avukatım bi tek ameliyattan sonraki gün işe gitmedim o da memelerim kocamandı ve kıyafet bulamamıştım ondan. ondan sonraki gün gidip adliye adliyede dolaşmıştım.

herkese merhaba.ben de dün tuğrul beye göğüs büyütme operasyonu oldum.çok konforlu bir operasyondu.odadan çıkıp gelmem 45 dakika sürdü.mide bulantısı ve baş dönmesi problemi yaşamadım.akşamüstü 17.30 da hastaneden ayrıldım.bugün dinleniyorum.yarın işe dönücem.kendim yatıp kalkabiliyorum,kendim giyinebiliyorum,çayımı kahvemi yemeğimi hazırlayabiliyorum:)ağrı yok;ama gerginlik var.300 cc ve kas üstü yaptı.bandajlı haline bile bayılıyorum:)darısı olmak isteyen herkesin başına.ayrıca burada yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.çok yardımınız oldu yazdıklarınızla.sağlıklı günler hepimize..

geçmiş olsun tatlım.özelden mesaj atmışsın ameliyattan önce ama ben hala özelden mesaj yazamadağım için cevaplayamadım. şu anki merakını ve heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki... ama asıl bandajlarıı çıkartıp kendini gördüğün andaki o mutluluk muhteşem bişey. benimde 300 cc ve kas üstü. ama bende hiçbişey yoktu sıfır memeydim. şimdi göğüs ölçüm tam 90. yani çok ideal bi silikon 300 cc. zaman zaman canın acırsa falan sakın takma kafana tuğrul bey bana ne dediyse o oldu kalmadı işte hiçbişey. bide çok acılar çektin sen diye dalga geçio benimle hala:) çünkü ben en ufak bi acımada mail attım ona hiç bıkmadan usanmadan cevap yazdı her mailime. bir aya kadar nerdeyse hiç ameliyat olmamış gibi olursun.bu arada istediğin herşeyi sorabilirsin bana çekinmeden.

çok teşekkürler canım.aman aman bir ağrım yok.bugün bütün işlerimi kendim yaptım diyebilirim.şunu merak ediyorum tatlım.herkes ameliyattan sonra göğüslerinin çok şiş olduğunu söylüyordu;ama ben öyle bir şişlik hissetmiyorum göğüslerimde.ben de mi bir gariplik var acaba?ben de biraz meme dokusu vardı;ama ona rağmen 300 cc asla büyük bir protez değil.çok ideal görünüyor şimdilik.tabi söylendiği gibi zamanla küçülüyorsa bilemem.hala kurtulduğuma inanamıyorum:)ne kadar büyütmüşüm gözümde meğer:)

meme dokusu olanlarda ödem oluyormuş başta. sonra inince küçülüyormuş ama bende meme dokusu olmadığı için hiç küçülmedi ilk başta biraz sert oluyo sonradan yumuşuyo o kadar. güzel bi heycan ama dimi. ben artık alıştım çok heycanlanmıyorum. ama yinede aynaya bakınca çok mutlu oluyorum hala. iyiki yaptırmışım.iyiki tuğrul bey varmış. o olmasa ben asla yaptıramazdım.

bandajlardan kurtulcam diye sevinirken,takılan sütyenle dünya başıma yıkıldı.inanılmaz sıkıyor.bandajlar bile daha rahattı.sakın ayarını değiştirme diye de tembih etti tuğrul bey.nasıl geçircem bir haftayı bilmem.sütyeni de hiç sevmedim,hem küçük hem bir acaip gösteriyor göğüsleri.aklım hep göğüslerimde,görmek istiyorum artık doya doya:)bandaj çıkarılırken heyecandan bakamadım bile.

Merhabalar, herkes meme ile ilgili tecrübelerini yazmış ama ben Tuğrul beye karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Gerçekten çok farklı bir yaklaşımı var hastaya. Sanki ailesinden biriymişsiniz gibi konuşuyor.
Neyse, hiç karın germe olan yok mu? Bana bir kaç tane örnek gösterdi hepsi de mükemmel görünüyor. Ameliyattan 4 gün sonrası bile hiç şişlik yok gibi. gittiğim o kadar doktor içinde Tuğrul bey en aklıma yatan oldu.
Karın germe olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

kızlar bende göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ancak korkuyorum ağrı sızı fazla olur diye tuğrul beyin bu konuda iyi olduğunu duydum yarın arayp randevu alıcam en yakın zamanda olmak istiyorum ama drenler fln korkutuyo beni

Bir kez daha sorayım;

Merhabalar, herkes meme ile ilgili tecrübelerini yazmış ama ben Tuğrul beye karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Gerçekten çok farklı bir yaklaşımı var hastaya. Sanki ailesinden biriymişsiniz gibi konuşuyor.
Neyse, hiç karın germe olan yok mu? Bana bir kaç tane örnek gösterdi hepsi de mükemmel görünüyor. Ameliyattan 4 gün sonrası bile hiç şişlik yok gibi. gittiğim o kadar doktor içinde Tuğrul bey en aklıma yatan oldu.
Karın germe olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

sana özel meaj göndermeye çalıştım olmadı şeker,kaç lıra dedı sana?

arkadaşlar merhaba, özellikle yazdıklarınızdan cesaret alarak göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim, ve doktor olarak da tuğrul turan ya da ferruh bingülü düşünüyorum, ama büyük ihtimalle tuğrul turanı tercih edecem.. ankarada oturuyorum, şehir dışından gelip ameliyat olanlar varsa yardımcı olur musunuz, süresi ne kadar, dikişler için ayrı mı gidiliyor? bu arada merak ettiğim en önemli şey de okuduğum yorumlar genellikle 2009 yılına ait, 2009 yılında olanlardan şu an sitede olan varsa lütfen çok rica ediyorum bilgilendirir misiniz beni, 2 yıl olacak herhangi bir skıntınız var mı göğüs konusunda, gerçekten bu işin iyisi mi tuğrul hoca, ne gibi değişiklikler oldu memnun musunuz hala???? şimdiden teşekkürler.. cevap yazarsanız çok sevinirim kızlar..:))

merhaba

tuğrul turan'a ulaşabileceğim bir telefon numarası vey6a mail adresi verebilir misiniz?

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…