Merhaba,
ben de Tuğrul beyi tercih edenlerdenim.Evet doktor gerçek,anlatılanlar doğru.Benim tam 1 sene oldu,geçen sene 29 ekimde meme büyütme ameliyatı olmuştum ve çok memnunum.Operasyon sonrası 1 gece hastanede kaldım uzaktan geldiğim için.Ertesi gün farklı bir şehirdeki arkadaşımı ziyarete gittim.Çok yoğun bir ağrım olmadı.2 çocuğum var ama ben emzirmeyi bitirdikten sonra yaptırdım operasyonu.İzler zaten meme altında ve dikkatli bakmazsan belli olmuyor.Her aynaya baktığımda kendimi muhteşem hissediyorum.Tuğrul beyi tercih sebebim lokal anastezi ile operasyonu yapması ve kasüstünü tercih etmesiydi.İyi ki onu tercih etmişim,tavsiye ederim...
canım merhaba öncelikle güle güle kullan yeni memelerini eminim çok güzel olmuşlardır:)çocuğun var mı acaba yani bir tane daha düşünüyormusun?benim 1 çocuğum var ve 1 tane daha düşünüyorum allah nasip ederse.doktor beyle mail yoluyla görüştüm ancak senden de duymak istiyorum bu ameliyatın süt vermeye bir etkisi oluyor mu bu konuda hiç bilgi aldın mı?
herkese merhaba.ben de dün tuğrul beye göğüs büyütme operasyonu oldum.çok konforlu bir operasyondu.odadan çıkıp gelmem 45 dakika sürdü.mide bulantısı ve baş dönmesi problemi yaşamadım.akşamüstü 17.30 da hastaneden ayrıldım.bugün dinleniyorum.yarın işe dönücem.kendim yatıp kalkabiliyorum,kendim giyinebiliyorum,çayımı kahvemi yemeğimi hazırlayabiliyorum:)ağrı yok;ama gerginlik var.300 cc ve kas üstü yaptı.bandajlı haline bile bayılıyorum:)darısı olmak isteyen herkesin başına.ayrıca burada yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.çok yardımınız oldu yazdıklarınızla.sağlıklı günler hepimize..
meme dokusu olanlarda ödem oluyormuş başta. sonra inince küçülüyormuş ama bende meme dokusu olmadığı için hiç küçülmedi ilk başta biraz sert oluyo sonradan yumuşuyo o kadar. güzel bi heycan ama dimi. ben artık alıştım çok heycanlanmıyorum. ama yinede aynaya bakınca çok mutlu oluyorum hala. iyiki yaptırmışım.iyiki tuğrul bey varmış. o olmasa ben asla yaptıramazdım.çok teşekkürler canım.aman aman bir ağrım yok.bugün bütün işlerimi kendim yaptım diyebilirim.şunu merak ediyorum tatlım.herkes ameliyattan sonra göğüslerinin çok şiş olduğunu söylüyordu;ama ben öyle bir şişlik hissetmiyorum göğüslerimde.ben de mi bir gariplik var acaba?ben de biraz meme dokusu vardı;ama ona rağmen 300 cc asla büyük bir protez değil.çok ideal görünüyor şimdilik.tabi söylendiği gibi zamanla küçülüyorsa bilemem.hala kurtulduğuma inanamıyorum:)ne kadar büyütmüşüm gözümde meğer:)
Bir kez daha sorayım;
Merhabalar, herkes meme ile ilgili tecrübelerini yazmış ama ben Tuğrul beye karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum. Gerçekten çok farklı bir yaklaşımı var hastaya. Sanki ailesinden biriymişsiniz gibi konuşuyor.
Neyse, hiç karın germe olan yok mu? Bana bir kaç tane örnek gösterdi hepsi de mükemmel görünüyor. Ameliyattan 4 gün sonrası bile hiç şişlik yok gibi. gittiğim o kadar doktor içinde Tuğrul bey en aklıma yatan oldu.
Karın germe olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
sana özel meaj göndermeye çalıştım olmadı şeker,kaç lıra dedı sana?
Özel mesaj gönderdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?