Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Sadullah bey benim çene ameliyatımı gerçekleştirdi. Haseki hast.de çalışıyor kendisi ve fındıkzade de ofisi var. Başarılı bir operasyon geçirdim. Allaha şükür. Ama zor bir ameliyattı ve riskliydi zaten başka alternatifim yoktu. Mutlaka olmama gerekiyordu ne olursa olsun.İyi de oldu. Şimdi yüzümde çok az simetri problemim oldugu söyleniyor ve dolgu gibi bir kaç yöntem varmış o şekilde halolabilcegini söyledi Sadullah bey. Başka bir dr.de ortodontist ile görüşmem gerektigni söyledi. Bakalım kaarasız kaldım hayrılısı olsun. Sanırım sadullah bey ile görüşmeye gideceğim konuyla ilgili tekrardan ne de olsa ameliyatımı kendisi üstlendiği için daha dikkatli olabilir bu konuda diye düşünüyorum.

eger kemıgımın gıderılmesı ıcın tekrar ameliyat olursam burun kanatlarımı da bıraz küçültsem mı dıye dusunuyorum gulerken bıraz fazla yaylanıyorlar sankı...gercı ılk gorusmeyede gıttıgmde burun kanatlarım naısl olucak dıye sormuştum onları da yaparız gıbı bısey demıstı doktor bey ama herhangı bı işlem yapıldı.gerek duymadı belkıı..aslında bır yandan da korkuyorum ya eşit olmazlarsa daha kötü olurlar dıye bu konuda tecrubesı olanlar varsa yardım beklıyorum.sen nasılsın bı sıkayetın yok dımı:)

ayy canım yaaa ne gerek var gayet guzel senın burnun revızyon bu sonucta ılkıne gore daha zor gececek bıde caanımm burnun kotulesırse yaaa genelde revızyonların kotu sonuctanabıldıgını bılıyoruz cok guzel tatlım senın burnun elletme bencee

haklısın genel olarak zaten bı sıkıntım yok burnumdan cokta begenıyorum ama sizde gördünüz sol tarafımda kalan kemık cok göze batıyor var yanı orda kemık var iki kaş aram cokta kalın duruyor ıncelmesı gerek daha bu konuda doktorumla bı gorusme yapmadım yanı anlattımda kendısı bısey yok dedı fakat ben kararlıyım 9.ayıma gırıyorum 1 seneyı beklemeye gerek yok doktoru ve aılemı ıkna edebılsem inş olucam.

yoktu bebegım oyle bırsey yaa kendı kendıne kuruntu yapıyorsun bende de var hafıfcenek bı cıkıntı sankı ama ben o rıskı bıdaha goze alamam revızyon cok rısklı canım cıddı bır problem olmadıkca yapılması taraftarı degılım sonra daha cok uzulme bak fotolara da baktım gercekten cok hoş

belkı lokalle yapar sımdıkı doktorların cogu kucuk işlemlerı boyle yapıyor.lokalle dolgu yaptıgını bılıyorum ama kemık torpuledı mı bılmıyorum en kısa zamanda arayıp gorusucem kendısıyle inş olumlu bı netıce alırım .benı bukadar cok dusunduugn ıcın cok tesk ederım ama ben bu kemıkle yaşayamam her aynaya baktıgımda nıye yapmadım demek ıstemıyorum

tatlım bu amelıyatı yasayıp zorlugunu ve sonrasındakı sıkıntıları dusununce aynı donemı tekrar gecırecegın gozumun onune geldı , e bıde revızyonun tehlıkesı daha cok ılk amelıyata gore bıde senın burnunu gayet guzel gorunce karar senın tabı , gıder eterı derler ya hanı burnun kotu olsa anlarım da kucucuk fındık ve gayet guzel bı burunla revızyon olmak ıstemene sasırdım burda bı arkadas vardı 5 kez revızyon olmus o geldı aklıma bıde bugun yıne bı kullanıcı var onun revızyonunun yıne kotuye gıttıgını falan okumustum ustune bu yazını okuyunca engel olmak ıstedım

saol cnm :) şu ankı dusuncelerım bunlar zamanla degısır mı yada burnum daha ıyıye gıder mı zamanla daha netlık kazanıcak bunlar..yazdıgın her dusunceye her ıhtımale katılıyorum ama ılk burnum guzel olmuşsa inş ıkıncı ameliyatımda guzel gecer sonucta aynı doktor yapıyor ıyı dusunelım ıyı olsun felsefesı): şimdilik beklemedeyım doktorumla gorusene kadar :)

slm venüs..bende 1 yıl önce sadullah beye ameliyat oldum.Burnum da cok hafif bir kemer vardı ve burun kanatlarım büyüktü.Kemik törpülenmiş ve kanatlar daraltılmış başka burun ucuna dokunulmamış. evet kanatlar daraltıldı ama asimetrik iki delik arasında büyüklük farkı var.ve ayrıca burnum yamuldu ki benim burnum yamuk değildi hafif sağa kayıyor çünkü sol delikte problem var.yanlış anlaşılmasın ben doktoru kötülemiyorum ama bunun yanında övemem de tabi.Kuzenim başka bir doktora oldu ve çok ama çok problemli bir burnu vardı şu anda da kusur var ama benimkinden çok daha hoş oldu.ayrıca kbby ye oldu pastik cerrah değil buna rağmen benimkinden daha estetik.Bence daha fazla dokundurma aradan bir yıl geçsin bu psikolojiden uzaklaşıcaksın.Ben de senin gibiydim ama şu an pek umursamıyorum.Zaten hiç bir doktorun yaptığı burun kusursuz olmuyor.

cevap verdiğin için cok teşekkür ederim pekı sadullah beye gösterdin mı burnunu?bu soyledıgın problemlerın gıderılmesı gerekır geçiştirmemen lazım bin yıl geçsede farketmez benım ıcın acaıp kafama takıyorum..zaten 1 yıla yakın olucak 3 ayım kaldı ve hıcbısey degısmıcek bılıyorum kemık aynı yerınde kalıcakkk erımıcek ya saglık olsun şekıl olsun cok memnunum bı sıkıntı yok fakat gozlerımın arası cok kalın duruyor zaten sol tarafımda kemık kalmış sonradan da burun kanatlarıma taktım bıraz daratılsamıydı dıye..aslında ben ameliyattan once ayrıntılı bı sekılde konusamaıdm şöyle böyle olsun dıye oyuzden onun pişmanlıgını cok yaşıyorum.resım koydum bı bak ıstersen.inş sorunlarımız gıderılır de ılk gunlerdekı gıbı burunlarımızın sevıncını yaşarız:)

Son düzenleme:

senin burnun çok güzel bence benim burnum sağ ve sol profilden cok farklı.göstermedim canım sadullah beye.bence kafana takma cünkü cok güzel.diyorum ya dr ların yaptığında illa kusur oluyor kusursuzluk allaha mahsus, kulun yaptığında illa kusur oluyor

dogru dıyorsun ama olucakken nıye daha ıyısı olmadı yada olmalıydı olabılırdı de.. felfesık bı cumle oldu ama benım dusuncelerım bunlar :)

Son düzenleme:
arkadaşlarr ben hem estetık hemde nefes problemım ıcın gıtmıstım sadullah beyee burunum dısardan ıyı gözkuyr amaa kötü süprızz burnum ıcı daralıyrr vee sag tarafı tamamen kapandı nefes alamıyrm sag tarafımdan

arkadaşlarr ben hem estetık hemde nefes problemım ıcın gıtmıstım sadullah beyee burunum dısardan ıyı gözkuyr amaa kötü süprızz burnum ıcı daralıyrr vee sag tarafı tamamen kapandı nefes alamıyrm sag tarafımdan

gecmıs olsun cok üzüldümm gösterdın mı pekı burnunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…