• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

hemen kestirip atma konuşmadan görüşmeden bır sonuca varma.yapılan her işte hata payı vardır ama sevındırıcı olan bunun duzeltılebılme tarafının olması.ümitsizliğe kapılma.zaten var olan bı sorunu görmemezlikten gelecegını sanmıyorum.git görüş derim bişey kaybetmesın hatta mutlu bı haberle donebılırsınde :)

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.sadullah bey ile görüşmeye gidicem bu haftasonu..nasıl bir doktor? Ona göğüs büyütme ameliyatı olan varmı?memnun kaldınızmı? Eklerseniz çok sevinrm.tecrübelerinizi bekliyorum kızlar:59:

Aslı hanım merhaba.
Görüştünüzmü Sadullah bey le.merak ettim.Bende kendisiyle karın ve gögüs için görüşmeyi planlıyorum.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm.

Aslı hanım merhaba.
Görüştünüzmü Sadullah bey le.merak ettim.Bende kendisiyle karın ve gögüs için görüşmeyi planlıyorum.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm.

Sadullah bey ile göğüs büyütme ameliyatı hakkında görüşmeye gittim,meme başından ameliyat yapacağını söyledi bir tek o beni düşündürüyor.meme başından ameliyat olanlar varsa fikir versin lütfen.hissizlik oluyormu,ne kadar sürüyor? süt bezleri kesiliyormu risk varmı? sadullah beye arkadaşım burun amel.olmuştu onun referansı ile gittim ben,ama göğüs ile burun aynı şey değil tabi..sadullah beye göğüs büyüt.amel.olan arkadaşlar fikir vereblrmi lütfenn???:89:

size bıraz yardımcı olmak adına şunu söyleyebilirim(okuduklarımdan yola çikarak) koltukaltından yapılırsa bır sorun teşkıl etmıyor iz kalma olasılığıda cok düşükmüş.bunu sadullah beye bir soyleyın ıstersenız.umarım deneyımlı arkadaslarda sıze yardımcı olucaktır:)

arkadaşlar merhaba, ben yorumlarınız üzerine pazartesi günü sadullah bey'den randevu aldım. ben burun+meme operasyonu istiyorum. burun benim için göğüsten bir adım önde çünkü onu saklamak imkansız. fakat göğüs ameliyatı olan hiç yok mu? siz hep burundan bahsetmişsiniz.

bu arada onunla ilgili bir operasyon videosu izledim daha önce de izlemiştim sadullah bey meme altında çok ciddi kesik atıyor ki normali böyle olmamalı o yüzden bu beni korkuttu. tecrübesi olanlar biraz bahsedebilirse çok sevinirim. fiyatları da oldukça makul üstelik.

canım sadullah beye ameliyat oldunmu? bende önümüzdeki hafta kendisine göğüs büyütme ameliyatı olucam,nasıl geçti? nasıl bir teknik kullandı?:81:

canım sadullah beye ameliyat oldunmu? bende önümüzdeki hafta kendisine göğüs büyütme ameliyatı olucam,nasıl geçti? nasıl bir teknik kullandı?:81:

canııımmm naptın ameliyat oldun mu?? seni forumda göremiyorumm.. inşallah her şey yolundadır:34:

Sadullah bey ile ilgili sorularım war sana. çoooookk geçmiş olsuuunn hayırlı olsuuunn inşallah bir an önce iyileşir we cvplarsn canımm :71::71::71:

sadullah bey'e dudak dolgunlaştıran var mı?
biraz garip bi cümle oldu ama..

ücreti nedir ?
etkisi uzun sürüyor mu?

arkadaşlar ben ameliyat oldum ama olmaz olaydımmm ..o kadarr pişmanım o kadarr pişmanım ki anlatamam...çok kötü bi sonuç aldımm ..eskisindenndenn bile çokk kötü ..hemde nefes almada hiç bi problemlerim yok kenn şimdi nefes alamıyorummm....o kadarr piskolojim bozuldu kianlatamam...bütün planlarım alt üst oldu revizyon olcam şimdi...kime hiç bilmiyorummmm..artık doktorlara güvenmiyorummm...doktorum cenk tekerr istanbulda...offf offf ne yapcam ben şimdi tatilede gidemiyicemm dışarıya çıkmaya bile utanıyorummm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff................:59:

arkadaşlar ben ameliyat oldum ama olmaz olaydımmm ..o kadarr pişmanım o kadarr pişmanım ki anlatamam...çok kötü bi sonuç aldımm ..eskisindenndenn bile çokk kötü ..hemde nefes almada hiç bi problemlerim yok kenn şimdi nefes alamıyorummm....o kadarr piskolojim bozuldu kianlatamam...bütün planlarım alt üst oldu revizyon olcam şimdi...kime hiç bilmiyorummmm..artık doktorlara güvenmiyorummm...doktorum cenk tekerr istanbulda...offf offf ne yapcam ben şimdi tatilede gidemiyicemm dışarıya çıkmaya bile utanıyorummm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff................:59:

ay canım çok geçmiş olsun, sadullah bey'e olcaktın, sonra başkasına mı oldun? ne zaman oldun belki şimdi şiştir zamanla düzelir, güzelleşir, nesi kötü oldu?

evett canımm ya sadullah beyee yaptıracaktımm ayarlamalarımm herşeyy o yöndeydiiii...ama abimmm yüzündennn illaki bi doktor varr ona olcann dedii eczacımda çokk çookk övünce bi nevi mecbur kaldımmm diyebilirimmm ..ameliyatı yapann kişi o gereksiz insan eczacımın eşininn hastanesininn başş hekimiydiii...ama ne başş hekimm neee evlere şenlikk...neyse sonuç itibariyle çokk kötüü bi sonuç aldımmm ...tam 5 ay oldu şişlikk filann hiç bi şeyy yokk ama nefes alamıyorumm şekli eskisindenn çokk daha kötüü ..bu halindense keşke hiç yaptırmasaydımm daha iiiyii olurduuu die düşünüyormm....offfffff offffff piskolojimm darma dumann şimdi revizyonn içinn doktorr bakıyorummm...bi daha aynı hatayı yapmamaya dikkkat edicemm ama ..sence sadullah beyy revizyonu güzel yapar mı çünküü çokk kötü yani anlatamam ...bide üstünde kocamann biii izzz bıraktuu kızarıklıklarr onlarıda gidermekk istiyorumm ama bilmiyorummm hiçç bi şeyy bilmiyorumm şu an......:59:

evett canımm ya sadullah beyee yaptıracaktımm ayarlamalarımm herşeyy o yöndeydiiii...ama abimmm yüzündennn illaki bi doktor varr ona olcann dedii eczacımda çokk çookk övünce bi nevi mecbur kaldımmm diyebilirimmm ..ameliyatı yapann kişi o gereksiz insan eczacımın eşininn hastanesininn başş hekimiydiii...ama ne başş hekimm neee evlere şenlikk...neyse sonuç itibariyle çokk kötüü bi sonuç aldımmm ...tam 5 ay oldu şişlikk filann hiç bi şeyy yokk ama nefes alamıyorumm şekli eskisindenn çokk daha kötüü ..bu halindense keşke hiç yaptırmasaydımm daha iiiyii olurduuu die düşünüyormm....offfffff offffff piskolojimm darma dumann şimdi revizyonn içinn doktorr bakıyorummm...bi daha aynı hatayı yapmamaya dikkkat edicemm ama ..sence sadullah beyy revizyonu güzel yapar mı çünküü çokk kötü yani anlatamam ...bide üstünde kocamann biii izzz bıraktuu kızarıklıklarr onlarıda gidermekk istiyorumm ama bilmiyorummm hiçç bi şeyy bilmiyorumm şu an......:59:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm:( Sadullah bey revizyon fazla yapmıyor bildiğim kadarıyla, revizyon için açık ameliyat yapan doktorları tercih etmelisin. Bu konuda en iyisi Emre İlhan diye biliyorum canım, onun başlığı var orayı bi araştır istersen canım, Emre Bey'e revizyon olanlar çok güzel sonuç almışlar, senin de iyi olur inşallah psikolojini bozma yıpratma kendini.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm:( Sadullah bey revizyon fazla yapmıyor bildiğim kadarıyla, revizyon için açık ameliyat yapan doktorları tercih etmelisin. Bu konuda en iyisi Emre İlhan diye biliyorum canım, onun başlığı var orayı bi araştır istersen canım, Emre Bey'e revizyon olanlar çok güzel sonuç almışlar, senin de iyi olur inşallah psikolojini bozma yıpratma kendini.
çokk saolll teşekkür ederimmm

arkadaşlar yakup avşara revizyon için görüştüm 12.000 dedi inanabiliyomusunuz...şokkk geçirdimmm yuhhhhh yanii yuhhh vvallahiii yaaaa....normal ameliyatıda 9.000 9.500 arasıymışşşş yani diyecek bi şeyy bulamıyorummm...

evt yakup beyin fiyatı diğer doktorlara göre oldukça yüksek :) sadullah beye ikinci ameliyatını olan bir arkadaşımız vardı keşke forma girip memnun olup olmadığını yazsa bende cok merak ediyorum çünkü... geçmiş olsun sanada gercektenn cok üzüldüm senin adına okadar ıstedıgın ameliyat iyi sonuçlanmadı inş ikincisine iyi bir doktora yaptırır cok güzel olur :)

Son düzenleme:
öncelıkle geçmiş olsun sen sadullah beye yaptrcaktın geçen yaz öyle hatırlıyrmm bu seferr bencde tehlıkeye atmaa iyi araştırrr ben revizyon için emre beylle barış beyle bir görüş en azında fıkır alarsn dıye dünüyrmm sıkma canını hersey hallolrrr:21:

kızlar Sadullah Bey hakkında olumlu yorumlar yapmışsınız hangi hastanede nasıl görüşebilirim ücretleri ne kadar ama sadece tipplasty yani burun ucu estetiği olmak istiyorum rinoplasty fiyatlarından bahsetmiyorum bilgilendirebilirseniz sevinirm en azından nasıl ulaşabilirim ilk olarak mail ile ulaşabilir miyim acaba?

Back