Aslı hanım merhaba.
Görüştünüzmü Sadullah bey le.merak ettim.Bende kendisiyle karın ve gögüs için görüşmeyi planlıyorum.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm.
arkadaşlar merhaba, ben yorumlarınız üzerine pazartesi günü sadullah bey'den randevu aldım. ben burun+meme operasyonu istiyorum. burun benim için göğüsten bir adım önde çünkü onu saklamak imkansız. fakat göğüs ameliyatı olan hiç yok mu? siz hep burundan bahsetmişsiniz.
bu arada onunla ilgili bir operasyon videosu izledim daha önce de izlemiştim sadullah bey meme altında çok ciddi kesik atıyor ki normali böyle olmamalı o yüzden bu beni korkuttu. tecrübesi olanlar biraz bahsedebilirse çok sevinirim. fiyatları da oldukça makul üstelik.
canım sadullah beye ameliyat oldunmu? bende önümüzdeki hafta kendisine göğüs büyütme ameliyatı olucam,nasıl geçti? nasıl bir teknik kullandı?:81:
arkadaşlar ben ameliyat oldum ama olmaz olaydımmm ..o kadarr pişmanım o kadarr pişmanım ki anlatamam...çok kötü bi sonuç aldımm ..eskisindenndenn bile çokk kötü ..hemde nefes almada hiç bi problemlerim yok kenn şimdi nefes alamıyorummm....o kadarr piskolojim bozuldu kianlatamam...bütün planlarım alt üst oldu revizyon olcam şimdi...kime hiç bilmiyorummmm..artık doktorlara güvenmiyorummm...doktorum cenk tekerr istanbulda...offf offf ne yapcam ben şimdi tatilede gidemiyicemm dışarıya çıkmaya bile utanıyorummm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff................
evett canımm ya sadullah beyee yaptıracaktımm ayarlamalarımm herşeyy o yöndeydiiii...ama abimmm yüzündennn illaki bi doktor varr ona olcann dedii eczacımda çokk çookk övünce bi nevi mecbur kaldımmm diyebilirimmm ..ameliyatı yapann kişi o gereksiz insan eczacımın eşininn hastanesininn başş hekimiydiii...ama ne başş hekimm neee evlere şenlikk...neyse sonuç itibariyle çokk kötüü bi sonuç aldımmm ...tam 5 ay oldu şişlikk filann hiç bi şeyy yokk ama nefes alamıyorumm şekli eskisindenn çokk daha kötüü ..bu halindense keşke hiç yaptırmasaydımm daha iiiyii olurduuu die düşünüyormm....offfffff offffff piskolojimm darma dumann şimdi revizyonn içinn doktorr bakıyorummm...bi daha aynı hatayı yapmamaya dikkkat edicemm ama ..sence sadullah beyy revizyonu güzel yapar mı çünküü çokk kötü yani anlatamam ...bide üstünde kocamann biii izzz bıraktuu kızarıklıklarr onlarıda gidermekk istiyorumm ama bilmiyorummm hiçç bi şeyy bilmiyorumm şu an......
çokk saolll teşekkür ederimmmçok geçmiş olsun canım çok üzüldümSadullah bey revizyon fazla yapmıyor bildiğim kadarıyla, revizyon için açık ameliyat yapan doktorları tercih etmelisin. Bu konuda en iyisi Emre İlhan diye biliyorum canım, onun başlığı var orayı bi araştır istersen canım, Emre Bey'e revizyon olanlar çok güzel sonuç almışlar, senin de iyi olur inşallah psikolojini bozma yıpratma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?