• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet halindeyken akraba yada arkadaşlarıma özel hayatım hakkın gereksiz bilgiler vermemden bunaldımmm

Aynısı başıma geldi. Ben her şeyi anlatıyordum ss alıp atıyodum o da soruyordu sormazsa anlatmazdım zaten o kadar detatylı. 1 ay sonra kendisi biriyle görüştü ağzından kerpetenle laf aldık. Nasıldı diyoruz buluştuk işte diyor kapatıyor. Nişanını da söylemedi ben de ona küstüm konuşmuyoruz
Boşver iyi ki küsmüşsünüz böyle insanlar düşman başına. Senin anlattıklarını elinde koz olarak bile tutar, arkadaş denen mahluk tutmuştu. En yakın arkadaş anne ve eş oluyor bunu anladım.

Teşekkür ederim😍 daha dün arkadaşımı gördüm ve en son buluşmamızda kimse birşey anlatmıyor diye tatsızlık çıkmıştı kızdım ve dün beni görmemezlikten geldi🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Sürekli sizi konuşma malzemesi yapan insanlardan uzak durun. Aslında mesele sizin kendi hayatınızı anlatmanız değil onların ketum bir şekilde kendi hayatlarını anlatmamaları.

Sürekli sizi konuşma malzemesi yapan insanlardan uzak durun. Aslında mesele sizin kendi hayatınızı anlatmanız değil onların ketum bir şekilde kendi hayatlarını anlatmamaları.
Haklısınız. Ben öyle derdimi içimde tutabilen biri değilim anlatınca rahatlıyorum fikir almak iyi geliyor ama fikir alayım derken koz veriyorum hepsine:) en iyisi derdim oldukça buraya yazmak

Back