sana bilgileri özel mesajdan attım bakabilirsin:)
Merhabalar....
10 gün önce Dr Sadullah Bey meme ve göz kapağı ameliyatımı yaptı. Doktor Beyin ismini işyerinden
bir arkadaşımdan almıştım. O sıralarda araştırma yaparken bu sitede yazılanları da okudum.Ayrıca eşim de hekim olduğundan dolayı ayrı kanallardan o da araştırdı ve en doğru adresin Sadullah Bey olduğuna karar verdi. Bu forum da okadar çok şey yazılmış ki bir nebze sorularınıza cevap olur diye deneyimlerimi paylaşma ihtiyacı hissettim. Öncelikle ameliyatım son derece başarılı geçti. Şu anda çok yeni olmasına rağmen her iki neticedende çok çok memnunum. Ayrıca iyileşme süreci benim için çok önemliydi çünkü yatıp dinlenebilme gibi bir lüksüm yoktu. Ameliyat gününün akşamı hastaneden eşimle beraber çıktık. Ertesi gün sabah misafir ağırladım. 3. gün araba kullandım. 4.gün ameliyat olduğumu unutarak kocaman bisikleti evin içine taşıdım. Eşimin de yıllardır ertelediği daha doğrusu bir cerrah olarak kaçtığı burun problemi var. İlk boşluk bulduğu fırsatta Sadullah Bey 'e ameliyat olacak.Ben de kendisine buradan da çok çok teşekkür ediyorum. Bence estetik kaygıları olan herkes başka doktor arayarak vaktini boşa harcamasın..
sana bilgileri özel mesajdan attım bakabilirsin:)
venüs nasılsın:2::2::18: :76:
kızlar ben 10 sene önce sadullah karunda burun estetiği oldum çokta memnunum kimse estetik olduğunu anlamıyor çok doğal duruyo çünki tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gitmiştim hastaneden kuzenimin arkadaşı
sağolsun!!!! yaptığı 2. operasyonla düzelteceğini söylediği burnumu mahvetti hiç nefes alamıyorum şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?