Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

kesin bilmemekle birlikte 3500 tl diyorum(en son forumda bu fiyat geçmişti) ama inş siteden bilen birileri cevap verir:) yada mail atarak öğrenebilirsiniz.

Merhabalar....
10 gün önce Dr Sadullah Bey meme ve göz kapağı ameliyatımı yaptı. Doktor Beyin ismini işyerinden
bir arkadaşımdan almıştım. O sıralarda araştırma yaparken bu sitede yazılanları da okudum.Ayrıca eşim de hekim olduğundan dolayı ayrı kanallardan o da araştırdı ve en doğru adresin Sadullah Bey olduğuna karar verdi. Bu forum da okadar çok şey yazılmış ki bir nebze sorularınıza cevap olur diye deneyimlerimi paylaşma ihtiyacı hissettim. Öncelikle ameliyatım son derece başarılı geçti. Şu anda çok yeni olmasına rağmen her iki neticedende çok çok memnunum. Ayrıca iyileşme süreci benim için çok önemliydi çünkü yatıp dinlenebilme gibi bir lüksüm yoktu. Ameliyat gününün akşamı hastaneden eşimle beraber çıktık. Ertesi gün sabah misafir ağırladım. 3. gün araba kullandım. 4.gün ameliyat olduğumu unutarak kocaman bisikleti evin içine taşıdım. Eşimin de yıllardır ertelediği daha doğrusu bir cerrah olarak kaçtığı burun problemi var. İlk boşluk bulduğu fırsatta Sadullah Bey 'e ameliyat olacak.Ben de kendisine buradan da çok çok teşekkür ediyorum. Bence estetik kaygıları olan herkes başka doktor arayarak vaktini boşa harcamasın..

begenmenıze sevındım ama kendısı burun amelıytı konusunda başarısızz!!!!

Sevgili arkadaşlar, uzun süredir burun estetiği olmayı düşünüyorum, bu yüzden de forumda yazılanları takip ediyorum. Sadullah Bey'in çoğu hastasına arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul ederseniz resimlerinizi görmek isterim.

Yorumların hepsini dikkatlice okudum, olumlu olumsuz, hepinize tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun, sevgiler...

uzun zaman oldu foruma girmeyeli.. geçen yıl bu zamanlar ameliyat olanlardanım :) geçmiş mesajlara baktım da ne heycanlı ne istekli ne telaşlı yorumlar yapmışım :) ben kısaca şu an ki durumumdan bahsedeyim sadullaha beye burun ameliyatı olmak isteyenlere; ben memnun değilim... :) ama sadullah bey dünya tatlısı bi adam. doğal yapacağını söylemişti evet ama bu kadar doğalını beklemiyordum. ha ödemdi şişti falan bekledik, sabrettik burnum iner diye yok :) bildiğin ucu patates yani..sadece kemiği alındı burnumun. ucundan hiç memnun değilim. artık istanbulda olmadığım için sanırım izmirde yeniden bi ameliyat olacağım. dokuz eylülü düşünüyorum..bakalım. ama şu an için fikir aşamasında bu düşüncem..sağlıcakla.

Merhaba canım :) bende burun estetiği yaptirmayi düşünüyorum. Bana resimlerin varsa gösterebilirmisin? Bu doktor adını hiç duymamıştım cok şaşırdım.

selam uzun zamandır yazamadım bende 1.5 yıl oldu Sadullah Karun a ameliyat oldum hayatım boyunca verdiğim en güzel karardı. burada bulup tanıdım. çok ucuza ve çok doğal bir burnum oldu hiç kimse ameliyatlı olduğumu anlamıyor. Fakat arada ne güzel burnun var diye iltifatlar alıyorum. bende havaya giriyorum ...söylemiyorum ...doğuştan mış gibi...süper bir duygu. bazen yolda bir yerde burnu güzel olmayan birini gördüğümde durdurup söylemek geliyor. sende ol arkadaşım korkma güzel bir duygu diye. ve allah razı olsun Sadullah Bey çok hesaplı olarak piyasanın altında bir fiyatla bu sorunumdan kurtulmamı sağladı...Mutluyum :))))

Merhaba Kizlar,
Sitede yeniyim,Sadullah Karun'u arastirirken denk geldim ve yorumlar cok dikkatimi cekti ayni zamanda kararsizliga surukledi:44.Memnun olan var sikayetci olan var!!! Daha onceden bir operasyon gecirdim,seklinde pek bi sorun yok ancak nefes almada bir problemim var.Sagolsun bir de doktorum dusup kirdigim burun kemigini pek duzeltmemis galiba hala sola dogru bir egrilik var(kimse gormesede ben goruyorum) Ama yandan falan gayet guzel.Simdi 2.operasyonu olmam gerek o yuzden daha secici davraniyorum,rica etsem Sadullah Bey'in ameliyat ettigi arkadaslar bana fotograflarini gosterebilirler mi?Bir fikir almak istiyorum.

sağolsun!!!! yaptığı 2. operasyonla düzelteceğini söylediği burnumu mahvetti hiç nefes alamıyorum şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum...

sadullah beye kulak estetiği yaptıran varmı aslında ben kulak küçültme düşünmüştüm ama izler kalabiliyormuş bu sebeple kulak memesinde küçültme yaparak kısmende olsa boyunu küçültecekler ayrıca belki kulak kepceligide düzeltilebilir ama doktor tercihinde bulunamiyorum herkes başka birşey söylüyorum kimisi iz kalır vazgez dedi kimiside iz problemi yaşamazsn dediler yardımcı olun!! arkadaşlar

sağolsun!!!! yaptığı 2. operasyonla düzelteceğini söylediği burnumu mahvetti hiç nefes alamıyorum şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum...

bende ikinci kez ameliyat olmak istiyorum, ama doktora bir türlü karar veremiyorum. ayrica fiyatlarda almis basini gitmis. acaba fatih dagdelene mi gitsem???? bilmiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…