Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

5 ay oldu burnumun ucu kocaaamaaaan! normal midir kızlar.. ilk başlarda süper anlaşıoduk burnuşla da sanki şimdi bana pek bi şişko görünüyo. istanbulda da değilim gideyim doktora, ankaraya gideceğim yılbaşına orda bi tanıdık dr var ona görüncem, tel de bana ödem olabileceğini söyledi..ama ne geçmez bitmez ödemmiş kaç ay oldu öeef..bence artık burnum böle...

Arkadaşalr burda okuduklarımdan sonra Sadullah Bey'de ameliyattan vazgeçtim.. Anladığım kadarıyla ilgisiz bir doktor ve kapalı rinoplasti tekniği kullanıyor. Bildiğim kadarıyla bu teknikte burun ucuna müdahele sınırlı ya da çok zor. Doğru, avantajı burnun altının kesilmemesi bir de dışarıdan yara iziyle uğraşmamanız. Ancak bu teknikte de yapılanlar sınırlı ve revizyon riski açık tekniğe göre oldukça yüksek..

Bir de daha yazın amelyiat olanalrı okuyorum 2500 TL gibi miktarları telaffuz etmişler. Ancak bebn görüşmeye gittiğimde bana 3500 TL fiyat verildi... Gerçekten anlamıyorum.. Neyse, bakıcaz artık, devam..

öncelikle hoşgeldin uzun zamandır yoktun çokta merak edıyorduk burnunu:) endişelenme eger kalın derılı bı burna sahipsen normaldir, forumda yazan arkadaslar sayesınde ogrenıyoruz bılgılenıyoruz.benimde 7 ay oldu burun sırtımda hafıf bi şişlik var daha elledıgımde hıssedıyorum ve şunu anladım ki burnun tam şeklini alması için 6 ay değil 1 senesının dolması lazım:)

acık yada kapalı ameliyat burnun zorluğuna bağlıdır.hangı mudahale gerekıyorsa o yapılır.mesela benım cok zor bır burnum yoktu şimdi bu burna acık ameliyat gereksizdi cogu doktorda kapalı teknıkten yana nedense ama kbb doktorları acık teknık yapmaktan cekınmıyorlar uzmanlık alanları oldugu ıcındır:)
belki bu yazılanlardan sonra doktorun ilgisi değişebilir:) fıyatın bıraz artması normal sanırım cunku sadece kendısı deıl bırcok doktor fıyat yukselttı.görüşmenız nasıl gectı ?

Son düzenleme:

tam tersine bence doktorlar açık teknikten yana. çünkü açık tekniği yapmak daha kolay. kapalı teknik daha zordur. şöyle anlatayım : açık teknik sol elinizle sol kulağınızı tutmak gibidir, kapalı teknik sağ eli bacak aranızdan geçirip sol kulağa ulaşmak gibidir. Genelde kendine güvenen, bu tekniği iyi bilen cerrahlar kapalı tekniği uygular. Çünkü herkes bilmez, bilse de cesaret edemez. Ancak dediğim gibi Sadullah Beyde muayene kısa sürdü, sonuçta bu ciddi bir operasyon, her ne kadar en sık yapılan estetik ameliyatlardan olsa da özünde en zorlarından birisi. Bu yüzden ben Sadullah Bey'le muayenede tatmin olmadım. Yani operasyonu fazla hafife alıyor gibi geldi bana. Sonuçta bakkaldan sigara almaya benzemez bu.

Ayrıca, fiyat konusuna gelince, o da bir muamma. Yazın 2500 TL'ye yaptığı ameliyatı şimdi 3500 TL'ye yapması benim için çok olumsuz. Yani doktorlar fiyatları artırdı diyorsunuz. Tam tersine ameliyat fiyatları düşüyor, 10 sene önce bunalr lükstü şimdi varoşalra kadar indi bu ameliyatlar. Ne oldu dolar mı yükseldi euro mu yükseldi de doktorlar zam yapıyor anlamak mümkün değil.

Son düzenleme:
doktorun kendi stiline bağlı. biraz saçma bir laf oldu ama öyle. doktor hangi açıdan rahatsa o şekilde yapar. iyi ya da kötü fark olduğunu sanmıyorum. yakup avşar mesela kapalı teknikle yapıyor (diye biliyorum) bir arkadaşım ona oldu burnu da biraz zordu, ucu kalkık çok da güzel bi burun oldu.

bense fuat yüksel'e açık teknikle oldum 3000 lira ödeyerek. çok da ilgilendi benimle.

sadullah beyi düşünüyordum ben de fuat beyden önce, ama içimde kötü bir his vardı görüşmemi iptal ettim, doktorla ilgili herhangi bir yorum yapamam ama venus'un burnu çok güzel mesela, ama sadullah beyin yaptığı bazı burunları da beğenemedim pek

benim burnum yeni yeni oturdu canım merak etme inceliyor.

çünkü sigorta artık karşılamıyor fiyatların artmasının sebebi bu.
ayrıca bence kapalı teknik daha az riskli. tercih meselesi.

ben gecen mayıs ayında oldum 3000 tl verdım benım içten kemık egrılıgı ve kemerım vardı eger sadece sekıl verılseydı ıce mudahale edılmeseydı 2500 verecektım.forumu dıkkatlı okuduysanız oranların arttıdıgını gorurdunuz:) sadullah beyden memnun ayrılmadıgınıza gore verıte nın doktoruyla da bı gorusun derım bende onun burnunu cok begenıyorum hakkınızda hayırlısı olsun:)

Son düzenleme:
Lachesis, inşallah iner canım ya bayaa bildiğin ucu top yani, sanki sadece burun kemiğim alınmış gibi. kötü değil ama istediğim gibi de değil hala, foto ekliycem en kısa zamanda.

venüscüm deri kalın olunca ne oluyor ? daha mı geç iniyor şişkinlik yoksa hiç mi inmiyor ??

evt daha gec ınıyor şişlikler.benımde ufak bı sorunum cıktı 7 ay oldu burnumun sol tarafımda şişlikler ınınce hafıf kemıgım kalmıs sag tarafa nazaran daha az törpülenmiş moralım cok bozuldu kımse farketmıyor ama canımı sıktı uff ya hıcbısey dort dortluk olmuyor genel goruntu cokguzel yan profılde sorun yok sadece hafıf basımı sola cevırdııgmde o zaman bellı oluyor inş en kısa zamanda kontrole gıdıcem umarım bı caresı vardır.oyuzden arkadaslar 6 ayınız yada senenız dolmadan burnum okeydır demeyın

venüscüm nasıl kemiğin kalmış, ödemler yanlış dağılmasın kemik değildir belki o ya
şişlikler inince ufak tefek kıkırdak pürüzüleri çıkıyor ortaya doğru ama inşallah geçici birşeydir.

inşallah kıkırdaktır aslında şöle bişey var kıkırdakla kemıgım aynı hızada deıl olmayınca kemık kalmıs gıbı gorunuyor sag tarafım ıkısıde aynı cızgıde ama solumda ole deıl.sol taraftakı kemık bıraz daha torpulenseydı eşitlenecektı tabı bunlar benım teorılerım ne kadar dogru bılmıyorum. lokal anestezıyle sadece o kısma torpuleme işlemı yapar mı acaba sadullah bey?

bilmiyorum ki canım, ama çok belirgin birşeyse yapar herhalde. bence sen git mutlaka görün.
ben burun deliklerimde orantısızlık var demiştim, ben onlara dokunmadım zaten dedi, bişey yapamadı
ama kemik gibi bişeyse halleder sanırım.

bugun gıttım bı sorun olmadıgını soledı.kemıklerım cok kalınmış ve burun eskı yerıne yer edınmeye calısıyormus oyuzden bı sure bastırmamı soledı kemıgımı.kendısıde bayagı bı bastırdı gercekten de ınme oluyormus şaşırdım walla...onceden soyleseydı sımdıye kadar belkı bu sorun cıkmazdı. bana sadece burun sırtına ıstersen yapabılırısn demıstı neyse zararın neresınden donulse kardır dıyerek aksatmadan yapmaya devam edıcem masajımı inş gercekten eskısı gıbı olur dumduz..

kemer olusabılır mı dıye de sordum cunku bılıyoruz ameliyat sonrası bu durumla karsılasılabılıyor olmaz dedı(hatta ben kemerım kaldı dıye cok korkmuştum),sag tarafımda şişlikler var daha bakalım zaman ılerledıkce tam seklı nasıl oturucak inş ılk zamanlardakı gıbı olur , bılmıyorum belkıde ben kendıme dert edınıyorum sureklı aklım burnumda guzel olan burnumda sorun aramak....
insan mukemmeliyetcı olunca yada kendını ona şartlayınca mutlulugu dort dortluk yasayamıyor. ama sunuda soylemeden bıtırmıcem gercekten burnum cok guzel oldu sımdıye kadar kımse bı eksıgı bı kusuru var demedı herkes cok begendı bunun ıcın sureklı duacıyım..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına sevindim, sen masajı ihmal etme, ama çok da zorlama masaj yapıyım derken. burun ilk ameliyattan çıktığı gibi olmuyor elbette, kalkıklık ve kavis azalıyor ama daha ince daha kibar, daha doğal oluyor zamanla sıkma canını. keyfini çıkar artık sorun arama, arayınca bulunuyor çünkü:)

tesk ederım:) kavıs deyınce aklıma ılk gunlerım geldı nıye kavısım yok dıye uzuluyodum artık onu bıle dusunmuyorum.tek ıstedııgm ılerde baska problemlerın cıkmaması.aslında doktora ve cevremdekılere gore hersey sorunsuz bı sorunlu benım herlade:) senın burnun nasıl oldu memnunsundur ınsalah?

ben memnunum canım, ben de senin aylarındayken şikayetçiydim çünkü o dönemlerde inme dağınık olduğundan orantısızlık olabiliyor. ama şuan gerek nefes gerek şekil olaral çok memnunum ve çevremdekilerden de olumlu tepkiler alıyorum. hem ablam hem bir arkadaşım sadullah beye ameliyat olacak hatta.
Ama sürekli burunları inceleyen yazıları okuyan kalkık kavisli bir burun isteyenler benim burnumu beğenmeyebilir. Çünkü fazla kalkık ve kavisli değil, ama ben yüzüme yakıştırıyorum.

İnsan çok fazla araştırınca kusursuz biblo gibi bir burun istiyor ama o biblo burun da insanı çirkinleştirebilir. Önemli olan yüzün güzelliğini ortaya çıkaran bir burun olması.
Senin burnun da çok güzel, bence sen de artık burnun üzerinde daha fazla düşünme, düşündükçe sorun çıkar çünkü. Kıymetini bil

haklısın cnm:) senın adına sevındım inş memnunıyetın hep devam eder.umarım ablan ve arkadasında ıstedıklerı burna sahıp olurlar.hatta musadelerı olursa resımlerını de gormek ısterız:) bu arada
2010 veda ederken yenı yıla yenı burunlarımızla gırmek bıze verebılecek en guzel hedıye oldu.inş hepımız ıcın hayırlı bı yıl olur

evet haklısın canım, şükretmeliyiz. inşallah hepimiz için hayırlı bir olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…