Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

hayalimsinn den de bı haber yok..arkadaşlar luften bizi merakta bırakmayın ve inş hersey yolundadırr:Saruboceq:

Evet :1rolleyes:

Arkadaşlar deviasyon burun kemiğinin eğriliğinden dolayı burun deliklerinin tıkalı olması mı yoksa, eğrilikten dolayı, burun içindeki kıkırdakların burnu tıkaması mı? :1rolleyes:

Son düzenleme:

deviasyon kemik egriliginden deligin kapanmasi cifacim, tabi bazilari asiri derece egrilikten tamamen kapali oluyor neredeyse, benimki gibi yani eski benimki sositososito . zaten deviasyonun tam adi septum deviasyon, septum da burun kemiginin adi :)

deviasyon kemik egriliginden deligin kapanmasi cifacim, tabi bazilari asiri derece egrilikten tamamen kapali oluyor neredeyse, benimki gibi yani eski benimki sositososito . zaten deviasyonun tam adi septum deviasyon, septum da burun kemiginin adi :)

Anladım canım sağol :1hug:
Benim burnumda da kemik eğriliği var, sağ taraftaki delik daha küçük, ama nefes alma konusunda önemli bir sorunum yok :1rolleyes:

eluard ve venüs burnunuzda değişiklik varsa fotolar ekleyebilrmisiniz?mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yollayamıyorum kusura bakmayın.ve bişey daha sadullah bey tasarım yapıyomu yani istedgnz şekli tam anlayabilmesi için önemli dimi bu?

en son 2aylık resımlerımı koymustum ve 3.ayımın dolmasına az kaldı ama bana gore buyuk bır farklılık yok tabı şişlikler var fakat genel olarak burun şeklımın degışecegını pek sanmıyorum :) sadece kavısımın daha bır belırgınlesmesını beklıyorum okadar:) inş 3 ayım dolsun gene resım koyarım.tasarım yapmıyor sadullah bey ama nasıl bır burun ıstedıgınız guzel bır sekılde anlatırsanız ve kendısınınde uygun gordugu bir şekılse cokguzel bır burun ortaya cıkar.mesela ben cok cok kavıslı bır burun ıstemıstım ama kendısı bana bunun uygun olmadıgını soledı yanı son olarak işi doktorun elıne bırakmak kalıyor:)

teşekkür edrim bilgiler için:) yalnız çok korkuyorum ben sanki sadullah bey kaş arasıyla burnun ortasını çok mu oyuk yapıyo yada bilmiyorum işte malum korkular.anlatabildim mi bilmiyorum .suratıma gitmeyen çok kalkık ya da çok kavisli yada garip bir burun istemiyorum :)

rıca ederım:) ama şunu bıl hıcbır doktor hokka ve cok kavıslı burun yapma taraftarı değil hepsı agız bırlığı yapmıs gıbı bız doğal burundan yanayız dıyorlar zaten ben forumda da olsun maıl gonderdıgım doktorlardan gelen resımlerde olsun cok yapma bır burun gormedım.genelleme yapmamak lazım herkesde farklı bır burun ortaya cıkıyor mesela ben senın ıstemedıgın oyuklugu daha cok ısterdım:) senı cok ıyı anlıyoruz ama ınan amelıyat olduktan sonra hepsı boşuna korkularmıs dıyosun.yeterkı doğru tercıh yapmaya calıs:)

bişi sormak istiyorum. yakından bende ameliyat olacağım ama hala korkularım var. duyduğuma göre burun ameliyattan 5 yıl sonra düşüyormuş yada yamuluyormuş. bununla ilgili bi blginiz varmıı?

ben bu sorunuzu doktor beye sormuştum bole bısey yok dedı.burun sağlam düzgün yapılmışsa bı sorun cıkmaz.doktora ılk gıttımde kontrole bır bayan gelmişti(baska operasyonlar gecırmıstı)kendısı sadullah beye 10 sene önce ameliyat oldugunu soledı ve gayette memnundu hatta soylemeseydı farketmıcektım bıle:)

freida mrb, benim burnumda guneste fazlaca kalmamdan dolayi sislikler artti yani iyi yonde bir degisiklik yok :) sisince kavisini filan kaybediyo burun, sayet inerse yeni foto koyarim, benim de bir bucuk aylik oldu. sadullah bey tasarim yapmiyo ama ne istedigini ince ince anlatinca da karsina surpriz bir burun cikmiyor :) aklindan zaten tasarimini yapmis oluyor kendisi sana ilk bakisinda, onun uzerine kavis olsun vs. diye kendi isteklerini belirtirsen eminim begenmeyecegin bir burun cikmaz karsina :)

merhaba arkadaşlar...
bu kadar uzun zaman sizi cevapsız bıraktığım için özür dilerim ama konuya cevap yazamama nedenim burnumla ilgili değil, özel hayatımla ilgili idi...çok zor ve gerçekten kolay olmayanlar günler atlattım, sağolsun sadullah bey yardımlarını hiç bir anlamda esirgemedi..burnuma gelince, ucundaki şişlik dışında oldukça iyi özellikle yandan ( ameliyat olmadan önce en nefret ettiğim görünüşüydü yandan hali) çok güzel görünüyor, gerçi onun mutluluğunu bile yaşayamadım bu zor günler yüzünden...
en kısa zamanda fotolarımı tabiki ekleyeceğim, ama bana biraz zaman verin arkadaşlar, şu zamanı bi atlatayım yeniden aranızdayım...hepinizi çok seviyorum, dualarınızı esirgemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…