arkadaslar mrb, ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum ama hic memnun degilim. simdiden burnumun sag kanadı cöktü, ucu top gibi, kas aram asırı oyulmus, burnumun diregi cok asagıda burun ici oldugu gibi dısarda kötü gözükmesi icin ne gerekiyosa hersey mevcut yeni burnumda(( revizyon icin doktor arastırırken bu siteyi buldum iyikide bulmusum ama bu seferde cok kararsız kaldım. ilk tercihim emre ilhan ama fiyatı beni cok asıyo sadullah beyle ilgili pek bi sikayet görmedim ama revizyon olanada denk gelmedim. sadullah beye revizyon olup memnun olan varmı ? ayrıca fikir ednimede resim görmek cok ise yarıyo ama ben kimsenin resmini göremiyorum, bu yeni oldugum icinmi? daha tam cözemedim siteyi.sadullah beye ameliyat olan kisilerin resimlerini nasıl görebilirim. lütfen yardımcı olun bana 2. ameliyatta kötü gecerse ne maddi ne de manevi olarak altından kalkamam bidaha. ayrıca revizyonda iyi olan baska doktorlar biliyomusunuz ?
pirhot cok tesekkürler yardımın icin. sen sadullah beyemi ameliyat olmustun ?
pirhot cok tesekkürler yardımın icin. sen sadullah beyemi ameliyat olmustun ?
arkadaslar mrb, ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum ama hic memnun degilim. simdiden burnumun sag kanadı cöktü, ucu top gibi, kas aram asırı oyulmus, burnumun diregi cok asagıda burun ici oldugu gibi dısarda kötü gözükmesi icin ne gerekiyosa hersey mevcut yeni burnumda(( revizyon icin doktor arastırırken bu siteyi buldum iyikide bulmusum ama bu seferde cok kararsız kaldım. ilk tercihim emre ilhan ama fiyatı beni cok asıyo sadullah beyle ilgili pek bi sikayet görmedim ama revizyon olanada denk gelmedim. sadullah beye revizyon olup memnun olan varmı ? ayrıca fikir ednimede resim görmek cok ise yarıyo ama ben kimsenin resmini göremiyorum, bu yeni oldugum icinmi? daha tam cözemedim siteyi.sadullah beye ameliyat olan kisilerin resimlerini nasıl görebilirim. lütfen yardımcı olun bana 2. ameliyatta kötü gecerse ne maddi ne de manevi olarak altından kalkamam bidaha. ayrıca revizyonda iyi olan baska doktorlar biliyomusunuz ?
pirhot tekrar tesekkür ederim arkadasım bu site ve senin gibi insanlar sayesinde eminim iyi bi doktor bulabilicem. sen kendi ameliyatından sonra böyle seylerle karsılasmazsın insallah, dilerim hersey cok iyi gider senin icin. maddi manevi her türlü büyük yıkım istenilen sonucu alamamak. maddi kısmı bi yana, cok saglam psikoloji lazım bunun icin. hic öyle tv lerde anlatıldıgı gibi lay lay lom bi ameliyat degil, tabi sonuc kötüyse.
nası ya ?canım resim görmen için resimlerini görmek istediğin kişiye arkadaşlık talebi göndermen gerekiyor.revizyon olan birisne bende rastlamadm henüz.ama doktorla görüşmeye gidebilirsin bayramdan sonra ücretsiz muayene ediyor doktor bey.geçmiş olsun çokkk
nası ya ?
ben midface lift için geçen hafta tel açtım muayene ücreti nedir diye 150 TL deyince direk kapatım kaydirigubbakcemile3
rapsody erhan eryılmazla gıdıp gorustun mu pekı nasıl hemen vazgctın gorusmeden
cnm yeni bi uygulama o zaman.ben ilk görüşmemi nisan ayında yapmıştım.ücret fln alıonmıyodu.en son 1 hafta önce gittim gene alınmadı.
ben de sadullah bey'e ameliyat oldum ama revizyon istiyorsan emre ilhan daha uzman o konuda. bir de açıkta uzmanlaşış ve revizyonun başarılı olması için açık olması daha iyi.
Doktorum Sadullah Beyden memnunum ama revizyon için daha fazla araştırma yapmalısınız bence.
6500 cok olabilir alternatif uretmektense parayı bırıktırıp gidip olmanı tavsıye ederim cunku baska bır doktora olup kesın mutlu olacagın gıbı bır sey yok ama emre ılhanın revızyonlarını gorduysen soze gerek yok ınsallh gönlüne göre olur ama sıte genelıne bakarsan herkes emre ılhan dıyecektır revızyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?