Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

arkadaslar mrb, ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum ama hic memnun degilim. simdiden burnumun sag kanadı cöktü, ucu top gibi, kas aram asırı oyulmus, burnumun diregi cok asagıda burun ici oldugu gibi dısarda kötü gözükmesi icin ne gerekiyosa hersey mevcut yeni burnumda (( revizyon icin doktor arastırırken bu siteyi buldum iyikide bulmusum ama bu seferde cok kararsız kaldım. ilk tercihim emre ilhan ama fiyatı beni cok asıyo sadullah beyle ilgili pek bi sikayet görmedim ama revizyon olanada denk gelmedim. sadullah beye revizyon olup memnun olan varmı ? ayrıca fikir ednimede resim görmek cok ise yarıyo ama ben kimsenin resmini göremiyorum, bu yeni oldugum icinmi? daha tam cözemedim siteyi.sadullah beye ameliyat olan kisilerin resimlerini nasıl görebilirim. lütfen yardımcı olun bana 2. ameliyatta kötü gecerse ne maddi ne de manevi olarak altından kalkamam bidaha. ayrıca revizyonda iyi olan baska doktorlar biliyomusunuz ?

canım resim görmen için resimlerini görmek istediğin kişiye arkadaşlık talebi göndermen gerekiyor.revizyon olan birisne bende rastlamadm henüz.ama doktorla görüşmeye gidebilirsin bayramdan sonra ücretsiz muayene ediyor doktor bey.geçmiş olsun çokkk

pirhot cok tesekkürler yardımın icin. sen sadullah beyemi ameliyat olmustun ?

ben de sadullah bey'e ameliyat oldum ama revizyon istiyorsan emre ilhan daha uzman o konuda. bir de açıkta uzmanlaşış ve revizyonun başarılı olması için açık olması daha iyi.
Doktorum Sadullah Beyden memnunum ama revizyon için daha fazla araştırma yapmalısınız bence.

cnm bak senin için bir şey buldum.fikir edinirsin belki.

Bir Burun Estetiği Hikayesi

pirhot tekrar tesekkür ederim arkadasım bu site ve senin gibi insanlar sayesinde eminim iyi bi doktor bulabilicem. sen kendi ameliyatından sonra böyle seylerle karsılasmazsın insallah, dilerim hersey cok iyi gider senin icin. maddi manevi her türlü büyük yıkım istenilen sonucu alamamak. maddi kısmı bi yana, cok saglam psikoloji lazım bunun icin. hic öyle tv lerde anlatıldıgı gibi lay lay lom bi ameliyat degil, tabi sonuc kötüyse.

rica ederim tatlım ne demek.teşekkür ediyorum güzel dileklerin için:) sende yaşadığın olumsuzlukları geride bırakabilcek çok iyi bir doktor bulursun inş.opuyorumnanaktan

nası ya ?
ben midface lift için geçen hafta tel açtım muayene ücreti nedir diye 150 TL deyince direk kapatım kaydirigubbakcemile3

nası ya ?
ben midface lift için geçen hafta tel açtım muayene ücreti nedir diye 150 TL deyince direk kapatım kaydirigubbakcemile3

cnm yeni bi uygulama o zaman.ben ilk görüşmemi nisan ayında yapmıştım.ücret fln alıonmıyodu.en son 1 hafta önce gittim gene alınmadı.

rapsody erhan eryılmazla gıdıp gorustun mu pekı nasıl hemen vazgctın gorusmeden

evet bir buçuk sene önce gidip görüşmüştüm ve görüşmeden memnun kalarak ayrılmıştım. ama bu forumda kendisi hakkında okuduğum bir iki olumsuz yorum birden kararımı değiştirdi. şimdi ise tekrar kafam karıştı.
erhan eryılmaz da maddiyatçı olmayan kaliteli bir doktor. bana gösterdiği ameliyatlar da gayet başarılıydı.
ama bilemiyorum.

arkadaşlar benim sadullah beyle görüşmem var bayramdan sonra, ama adresini almayı unutmuşum, nerde yapılıyor görüşme biri tarif ederse çok memnun olurum :)

cnm yeni bi uygulama o zaman.ben ilk görüşmemi nisan ayında yapmıştım.ücret fln alıonmıyodu.en son 1 hafta önce gittim gene alınmadı.

muayene ücretli mi diye sorduğumda ne için geldiğinize bağlı dedi, burun için dedim, o zaman almıyoruz dedi.

lachesis ben farketmemisim bu mesajı kusura bakma.. emre ilhan benimde tek tercihim aslında ama revizyon 6500 tl den baslıyomus emre beyde. maddi acıdan beni cok zorlar o parayı toplamak, ögrenciyim ve 2 senemi falan alır herhalde :) o yüzden 2. bi doktor daha belirlemeye calısıyorum kendimce. insallah bi yerden piyango falan vururda kosa kosa emre beyden gün almaya gidebilirim :)

Venus teşekkür ederim mesaj sayım yetersiz cevap atamadım sana :) Çok tşkler..

6500 cok olabilir alternatif uretmektense parayı bırıktırıp gidip olmanı tavsıye ederim cunku baska bır doktora olup kesın mutlu olacagın gıbı bır sey yok ama emre ılhanın revızyonlarını gorduysen soze gerek yok ınsallh gönlüne göre olur ama sıte genelıne bakarsan herkes emre ılhan dıyecektır revızyonda

MISSERABLE kesinlikle haklısın, bir tane sikayet görmedim emre bey hakkında, yaptıgı burunlarda mükemmel, ama bi yandanda 2 sene nasıl gecer bu burunla psikolojisi var. suana kadarda emre beyden baska icime sinen doktor olmadı bu gidisle 2 sene daha bekliycem sanırım . :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…