venus sadullah beyın yaptıgı favorı burnum senınkisi çok güzel olmus cok hariha bır burnun var herkesınkı cok guzel ama senın burnun benım begendıgım tarzda memnunmusun sorun yasadınmı peki fonksiyonel olarak
Arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni bir üyeyim.İnternette Sadullah Karun ile ilgili araştırma yaparken rastladım bu foruma.Ben de burun estetiği düşünüyorum;ancak benim ameliyatıma kbb ci doktor da girecek.Ben Naci Karacaoğlan ve Sadullah bey arasında kaldım.tecrübeli olanlardan öncesi ve sonrası olarak resim istesem çok mu olurum acaba. Ayrıca da fena halde kararsızım. Korkuyorum.
Kızlar Sadullah Beyin muayenehanesine gitcem görüşmeye muayenesi ücretlimi fiyat bilginiz varmı?
merabalar. birkaç gün sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. erhan eryılmaz'a ameliyat olmayı planlamıştım ama bu forumda bir kişinin tavsiye etmem demesinden sonra kararsız kaldım, sanırım vazgeçtim de.
sadullah karan'ı beğendiğinizi gördüm. arkadaşlar, sorum şu olacak ?
burun eğriliği olup da sadullah beye ameliyat olanınız var mı?
burnumda kemer yok ama düşüklük ve doktorlar "s" dedikleri eğrilik var ?
eğriliği düzeltmek de sanırım güç bi ameliyat.
evet arkadaşlar, var mı sadullah beyde bu tarz bi ameliyat geçirip, memnun kalan ?
venüs cevabın için teşekkürler. sanırım benim bahsettiğim olay septum deviasyonu. birkaç sayfa geride bi arkadaşın, sadullah beyin bu ameliyatla uğraşmadığına dair sözlerini okuyup bir an korktum. benim kıkırdak ve kemik eğriliği var. bu tarz bi durumu olup da sadullah beye ameliyat olan arkadaşlar çıkar da bilgi verirse çok iyi olur. bu arada Venüs, resimlerini görebilmek, sadullah beyin ameliyattaki başarısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için arkadaşlık isteği gönderdim. kabul edersen sevinirim.
venüs cevabın için teşekkürler. sanırım benim bahsettiğim olay septum deviasyonu. birkaç sayfa geride bi arkadaşın, sadullah beyin bu ameliyatla uğraşmadığına dair sözlerini okuyup bir an korktum. benim kıkırdak ve kemik eğriliği var. bu tarz bi durumu olup da sadullah beye ameliyat olan arkadaşlar çıkar da bilgi verirse çok iyi olur. bu arada Venüs, resimlerini görebilmek, sadullah beyin ameliyattaki başarısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için arkadaşlık isteği gönderdim. kabul edersen sevinirim.
ya kızlar sarışın, kaşında piercing olan çok hoş bir arkadaşımız vardı sadullah beye ameliyat olan ama adını, nickini hatırlayamadım maalesef.. arkadaşımızın adını veya nickini hatırlayan var mı ben onunla irtibata geçmek istiyorum burnunu cok begenmiştim:)
Bir de baktım da çoğu arkadaşımız fotografını kaldırmış yabakıp bakıp kendimi motive edecektim hepinizin burnu mükemmeldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?