Taksit yapmıyor canım peşin alıyor, burnunda sağlık sorunu varsa bir kısmını sigorta ödüyor sen 2500 nakit ödüyorsun. Sigortan ya da sağlık sorunun yoksa 3000 veriyorsun.Sadullah bey ameliyat parasını peşin mi alıyor yoksa taksit de yapar mı biliyor musunuz kızlar? turkbayragi
Taksit yapmıyor canım peşin alıyor, burnunda sağlık sorunu varsa bir kısmını sigorta ödüyor sen 2500 nakit ödüyorsun. Sigortan ya da sağlık sorunun yoksa 3000 veriyorsun.
eluard maşallah burnun süper olmuşş..benim burnuma benziyo..bende yaptırsam acaba böle mi dururr..bende yaptırıcam ama önce bi memleketime gitcemm sonra inşallah ...önden resimlerini özellikle çokk merak etimm..çünkü ön çok önemli yandan ii dursa dahi bazen ön kötü olabiliyoı...gitmeden önce benn koyarsan resmini çokk memnun olurumm..çatlarımm yoksa:)))))
tabiki. teklifi kabul ettim:)
canım çok güzel fındık gibi bi burun olmus güle güle kullanaman nazarda değmesin arkadasıma
cok tesekkur ederim, begendigine sevindim :) bilmiyorum ki sadullah bey yuzune boyle bir burnu yakistirir mi yoksa daha guzel bir sey mi dusunur senin icin.. :)) su anda burnum oldukca sis, bandajlar ciktiktan sonra sismeye basladi, henuz bir inme belirtisi yok, zaten yandan fotograflardan bile belli sis oldugu. onun icin biraz kendini toparlasin diyorum onden foto koymak icin :) cok tesekkurler tekrardan, umarim en kisa zamanda sen de istegine kavusursun :icecream:
kızlaaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2 şu an annecim ve eşimcim yanımda size bu satırları yazıyorum.şu an 5. günüm.. evimdeyim... ameliyatım çok başarlı geçti sadece 3. gün bünyemin zayıflıdğından dolayı yaşadığım üzücü ve korkutucu olay dışında! gecenin yarısında uyurken bi mide bulantısıyla aniden kalktım yataktan sağolsun annem yanımdaydı yine.. ve aniden düşüp bayıldım..gerisini tahmin edebilirsiniz, anlatırken bile şu an yeniden yaşıyor gibiyim..tansiyonum 5e düşmüş, ameliyatla ilgili bi durum değildi allahtan..hepimiz çok korktuk ama şu an çok iyiyim. şişlikler inmeye başladı, dün tamponu çıkarttı doktor bey, cumartesi günü de alçıyı aldıracağız :) her şey güzel ve hızlı gelişti, bayılma olayı dışında.. ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyen lütfen ameliyat sonrası bol bol sıvı tüketin, ve zor olsada bişeler yemeye çalışın..aniden ayağa kalkmayın ve kendinize çook iyi bakınbana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürr ederim, heinizi çok sevyorum, şimdi bana müsade azcık uyuyayım.....öpüyorum sizleri boshayallersmile
kızlaaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2 şu an annecim ve eşimcim yanımda size bu satırları yazıyorum.şu an 5. günüm.. evimdeyim... ameliyatım çok başarlı geçti sadece 3. gün bünyemin zayıflıdğından dolayı yaşadığım üzücü ve korkutucu olay dışında! gecenin yarısında uyurken bi mide bulantısıyla aniden kalktım yataktan sağolsun annem yanımdaydı yine.. ve aniden düşüp bayıldım..gerisini tahmin edebilirsiniz, anlatırken bile şu an yeniden yaşıyor gibiyim..tansiyonum 5e düşmüş, ameliyatla ilgili bi durum değildi allahtan..hepimiz çok korktuk ama şu an çok iyiyim. şişlikler inmeye başladı, dün tamponu çıkarttı doktor bey, cumartesi günü de alçıyı aldıracağız :) her şey güzel ve hızlı gelişti, bayılma olayı dışında.. ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyen lütfen ameliyat sonrası bol bol sıvı tüketin, ve zor olsada bişeler yemeye çalışın..aniden ayağa kalkmayın ve kendinize çook iyi bakınbana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürr ederim, heinizi çok sevyorum, şimdi bana müsade azcık uyuyayım.....öpüyorum sizleri boshayallersmile
eluard san arkadaşlık teklifi gönderdim resimlerine bakmak istiyorum cnm:) ayrıca çok geçmş olsun
kabul ettim, cok tesekkur ederim :)
cnm fotolarına baktım gerçekten çok güzel olmuş.:)fakat gözündeki kanlanma kaç günde geçti öğrenebilirmiyim? bende okulların açılmasına 2 hafta kala fln olcam acaba bendede olurmu kanlanma ya.
cok tesekkur ederim pirhot :)
gozumdeki kanlanmis bolge cok fazlaydi ilk basta, neredeyse beyaz kismin tamami, bir hafta gectikten sonra hicbir iyilesme belirtisi gostermedi. benim de yaz okulum ve kursum baslayacagi icin bir an once gecmesi iyi olacakti :) ikinci hafta bir goz damlasi kullanmaya basladim ve ucuncu haftamda tamamen gecti damlanin etkisiyle. yani cozumu varmis, damlayi daha erken kullanmaya baslasam iki haftada gecermis:). forumda birinin daha ameliyat sonrasi gozunde kan oturmasi olmustu, ona da sordum onunki 1 bucuk ayda gecmis, kendi kendine gecmesini beklemis olmali. umarim sen cok rahat gecirirsin, bunlarla ugrasmak zorunda kalmazsin :)
tekrar cok tesekkur ediyorum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?