• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

25nisan gercekten cokmerak etmıstık senı hatta dedıgın gıbı burnunla ılgılı bısorun yasadıgını duşunmeye baslamıstık ama tabı konu bambaskaymıs cnm insalah enkısa zamanda hersey yoluna gırer ve guzel burnunun tadını cıkartırsın:) uzme fazla kendını.. hakkında hayırlısı olur ins...

venus sadullah beyın yaptıgı favorı burnum senınkisi çok güzel olmus cok hariha bır burnun var herkesınkı cok guzel ama senın burnun benım begendıgım tarzda memnunmusun sorun yasadınmı peki fonksiyonel olarak

venus sadullah beyın yaptıgı favorı burnum senınkisi çok güzel olmus cok hariha bır burnun var herkesınkı cok guzel ama senın burnun benım begendıgım tarzda memnunmusun sorun yasadınmı peki fonksiyonel olarak

tesk ederım cnmbilmiyorumkismile Allaha sukur şu ana kadar bı sorun yaşamadım zaten benım saglık sorunum yoktu sadece benım farketmedıgım içten kemık egrığı varmıs o duzeltıldı bıde sekıl verıldı.cok dua ettim hersey yolunda gıtsın dıye olede oldu sukurler olsun:) gercekten sadullah bey guzel burunlar yapıyor son zamanlarda ameliyat olan butun arkadasların burunları cokguzel oldu inş yenı olan arkadaslarda memnun kalırlar:)

Arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni bir üyeyim.İnternette Sadullah Karun ile ilgili araştırma yaparken rastladım bu foruma.Ben de burun estetiği düşünüyorum;ancak benim ameliyatıma kbb ci doktor da girecek.Ben Naci Karacaoğlan ve Sadullah bey arasında kaldım.tecrübeli olanlardan öncesi ve sonrası olarak resim istesem çok mu olurum acaba. Ayrıca da fena halde kararsızım. Korkuyorum.

Arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni bir üyeyim.İnternette Sadullah Karun ile ilgili araştırma yaparken rastladım bu foruma.Ben de burun estetiği düşünüyorum;ancak benim ameliyatıma kbb ci doktor da girecek.Ben Naci Karacaoğlan ve Sadullah bey arasında kaldım.tecrübeli olanlardan öncesi ve sonrası olarak resim istesem çok mu olurum acaba. Ayrıca da fena halde kararsızım. Korkuyorum.

dr.nacı karacaoğlan için şu lınkten bılgı alabılırsınız http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...5-lutfen-yardim-prof-dr-naci-karacaoglan.html ileti gonderıyorum burnumun resmıne bakabılırsınız hakkınızda hayırlısı olur inş:)

merabalar. birkaç gün sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. erhan eryılmaz'a ameliyat olmayı planlamıştım ama bu forumda bir kişinin tavsiye etmem demesinden sonra kararsız kaldım, sanırım vazgeçtim de.
sadullah karan'ı beğendiğinizi gördüm. arkadaşlar, sorum şu olacak ?
burun eğriliği olup da sadullah beye ameliyat olanınız var mı?
burnumda kemer yok ama düşüklük ve doktorlar "s" dedikleri eğrilik var ?
eğriliği düzeltmek de sanırım güç bi ameliyat.

evet arkadaşlar, var mı sadullah beyde bu tarz bi ameliyat geçirip, memnun kalan ?

merabalar. birkaç gün sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. erhan eryılmaz'a ameliyat olmayı planlamıştım ama bu forumda bir kişinin tavsiye etmem demesinden sonra kararsız kaldım, sanırım vazgeçtim de.
sadullah karan'ı beğendiğinizi gördüm. arkadaşlar, sorum şu olacak ?
burun eğriliği olup da sadullah beye ameliyat olanınız var mı?
burnumda kemer yok ama düşüklük ve doktorlar "s" dedikleri eğrilik var ?
eğriliği düzeltmek de sanırım güç bi ameliyat.

evet arkadaşlar, var mı sadullah beyde bu tarz bi ameliyat geçirip, memnun kalan ?

benım dısardan fazla bellı olmayan ıcten bır egrılık vardı o da duzeltıldı sekıl verılırken ama sanırım forumda sızın bahsettıgınız burna sahıp olupta ameliyat olan var mı hatırlamıyorum olmasa bıle doktorla gorusmeye gıttgınızde kendısı muhakkak bu durumda olan burunları ameliyat etmıstır sıze gosterır bı fıkır sahıbı olursunuz:)

venüs cevabın için teşekkürler. sanırım benim bahsettiğim olay septum deviasyonu. birkaç sayfa geride bi arkadaşın, sadullah beyin bu ameliyatla uğraşmadığına dair sözlerini okuyup bir an korktum. benim kıkırdak ve kemik eğriliği var. bu tarz bi durumu olup da sadullah beye ameliyat olan arkadaşlar çıkar da bilgi verirse çok iyi olur. bu arada Venüs, resimlerini görebilmek, sadullah beyin ameliyattaki başarısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için arkadaşlık isteği gönderdim. kabul edersen sevinirim.

venüs cevabın için teşekkürler. sanırım benim bahsettiğim olay septum deviasyonu. birkaç sayfa geride bi arkadaşın, sadullah beyin bu ameliyatla uğraşmadığına dair sözlerini okuyup bir an korktum. benim kıkırdak ve kemik eğriliği var. bu tarz bi durumu olup da sadullah beye ameliyat olan arkadaşlar çıkar da bilgi verirse çok iyi olur. bu arada Venüs, resimlerini görebilmek, sadullah beyin ameliyattaki başarısı hakkında bilgi sahibi olabilmek için arkadaşlık isteği gönderdim. kabul edersen sevinirim.

ben Sadullah beye oldum zaten asıl amacım estetikten önce septum deviasyondu ve düzeltildi.

kabul ettım cnm :)

ya kızlar sarışın, kaşında piercing olan çok hoş bir arkadaşımız vardı sadullah beye ameliyat olan ama adını, nickini hatırlayamadım maalesef.. arkadaşımızın adını veya nickini hatırlayan var mı ben onunla irtibata geçmek istiyorum burnunu cok begenmiştim:)
Bir de baktım da çoğu arkadaşımız fotografını kaldırmış ya :( bakıp bakıp kendimi motive edecektim hepinizin burnu mükemmeldi:)

ya kızlar sarışın, kaşında piercing olan çok hoş bir arkadaşımız vardı sadullah beye ameliyat olan ama adını, nickini hatırlayamadım maalesef.. arkadaşımızın adını veya nickini hatırlayan var mı ben onunla irtibata geçmek istiyorum burnunu cok begenmiştim:)
Bir de baktım da çoğu arkadaşımız fotografını kaldırmış ya :( bakıp bakıp kendimi motive edecektim hepinizin burnu mükemmeldi:)

edamısra:)

benim de ameliyattaki oncelikli amacim septum deviasyondu, bunun yaninda konka buyumesi de vardi yani bir burnun icinde ne kadar bozukluk olabilirse hepsi vardi :) burnumdan da epey kemik cikti ameliyatta, bir tarafim tamamen kapaliydi. oyle bir seyi kim yazmis buraya bilmiyorum ama sadullah beyin bunlarla ugrasmamasi gibi bir durum yok, benim nefes problemlerim ortadan kalkti. merak ettigin noktalari sorarsan yardmci olabilirim kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar benim eski üyeliğime giremiyorum bir türlü. sadullah beyin güncel istediği fiyatı bilen var mı? 2500 mü hala? benim sağlık sorunum yok. en son ameliyat olan birinden duymayı isterim açıkçası. görüşmeye gidicem de yakında. ama yine de merak ediyorum hemen...

Back