Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

sekerım senın burnuna benzıyor desem:):):) cıddı senn burnuna benzıyor begenıyordum senn burnunuda cok dogallll sıslık ınmeden koymam resım:):):)

tamam canım istediğin zaman koy, gittikçe güzelleşeceğini bil
Sadullah Bey'in yaptığı burunlar birbirlerine benziyor genel olarak, tabi yüz hatlarına uygun ayarladığından farklılıklar da oluyor.

hayalimsinnn canımcım hadi hayırlı olsun :)) göz açıp kapayıncaya kadar geçti bitti her şey :)) tabi burdan böyle söylemek kolaak kaydirigubbakcemile3 şişliklerinin hemen inmesini diliyorummm, resimleri görmek için :)))

o kadar yalvardım sadullah beye kalkık yap dıye:):):) yüzüne yakısan neyse onu yapcam dedı yaa anlamazsn bu kızn burnu estetıkmı dıyee ciddi söyluyrmm hadı bakalm sekerımm kendını ıyı hazrlaa bazı doktrla dikiş mikiş atıyrmus burna ben aslaa gelemezdım ona:):):) burnumun ıcını temızlerken bılee kackere sedyede kalktım:):):):)korkumda burnumun ucu yaglandı yüzüm sivilcelendı ellemeymıyrm bılene kızlarr yardım edın:):):)

ay ben de dedim kalkık olsun diye, ben doğal yapıyorum dedi. gerçi yaptığı bütün fotolardaki burunlarda hakkaten süperdi yani! eminim seninki de süper olmuştur canımcım :asigim: en kısa zamanda resim bekliyoruzzzzz..ay sedyeden niye kalktın şekerim yaa ? acı mı olduuu ayyyyy tırsttırma beniii :1no2:

yok acı olmadı hanı burun ıcınde kan pıhtısı kalıyor ya onu temızlıyr:):):) sekerım cımbız gıbı upuzun bısıyı burnumn ıcıne sokunca ıster ıstemz ırkıldım:):):)

hayalimsinn yaa lütfen resim yükle gitmeden önce göriyimm burnuşunu 2 hafta sonra gisiyomm benn...artı bizim orda bilgisayarr bulabilene aşk olsunn yanii bu arada göremesemm en azz bi 2 ayy göremicemm...çatlarımm vallla:))))

Edamisranın burnunu gördüm muhteşem olmuş, yandan kavisi de var :smiley-cool:

geldım burdayım:) ama şimdi sen yoksun... burnun nasıl özledık gormeyelı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…