tsk sekerım darısı sızlerın basınaa...sen ne zman dusnuyrsn ???
Çok sağol hayatım darısı başına eğer düşünüyorsan:)
canım beğenmene çok sevindim burnunu, geçti bitti bak ne güzel, resim eklesene:)
sekerım senın burnuna benzıyor desem:):):) cıddı senn burnuna benzıyor begenıyordum senn burnunuda cok dogallll sıslık ınmeden koymam resım:):):)
sekerım senın burnuna benzıyor desem:):):) cıddı senn burnuna benzıyor begenıyordum senn burnunuda cok dogallll sıslık ınmeden koymam resım:):):)
hayalimsinnn canımcım hadi hayırlı olsun :)) göz açıp kapayıncaya kadar geçti bitti her şey :)) tabi burdan böyle söylemek kolaak kaydirigubbakcemile3 şişliklerinin hemen inmesini diliyorummm, resimleri görmek için :)))
çok sevindim canım güle güle kullan darısı basıma insallah....
tamam canım istediğin zaman koy, gittikçe güzelleşeceğini bil
Sadullah Bey'in yaptığı burunlar birbirlerine benziyor genel olarak, tabi yüz hatlarına uygun ayarladığından farklılıklar da oluyor.
o kadar yalvardım sadullah beye kalkık yap dıye:):):) yüzüne yakısan neyse onu yapcam dedı yaa anlamazsn bu kızn burnu estetıkmı dıyee ciddi söyluyrmm hadı bakalm sekerımm kendını ıyı hazrlaa bazı doktrla dikiş mikiş atıyrmus burna ben aslaa gelemezdım ona:):):) burnumun ıcını temızlerken bılee kackere sedyede kalktım:):):):)korkumda burnumun ucu yaglandı yüzüm sivilcelendı ellemeymıyrm bılene kızlarr yardım edın:):):)
ay ben de dedim kalkık olsun diye, ben doğal yapıyorum dedi. gerçi yaptığı bütün fotolardaki burunlarda hakkaten süperdi yani! eminim seninki de süper olmuştur canımcım :asigim: en kısa zamanda resim bekliyoruzzzzz..ay sedyeden niye kalktın şekerim yaa ? acı mı olduuu ayyyyy tırsttırma beniii :1no2:
yok acı olmadı hanı burun ıcınde kan pıhtısı kalıyor ya onu temızlıyr:):):) sekerım cımbız gıbı upuzun bısıyı burnumn ıcıne sokunca ıster ıstemz ırkıldım:):):)
inş sekerım,tatlım sen revüzyon yapcan demı???
EDAMISRA senin burnunu görebilirimiyim nasil yapmis diye? ne zaman yaptirdin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?