:):):) denıycem venüs:):):)burnusumun ucu sısko kızlarr uff
arkadaslar 2 yeni resmini koydum bakın bakalımm:)
canım ya çok güzel olmus burnun gerçekten ve çok değistirmis seni gülegüle kullan
olumlu düşün şöle zarif bişey olsun:) endişelenme bu sürecte herkesın şiş oluyor benımde şişti ama bak şimdi ındı ne guzel oldu.ve inşallah oynamıyorsundur burnunla rahat bırak tamam mı:1hug:
aferın sana:) bende sana sanal doktorculuk yapıyorum:)
hayalimsinn senin şişlikler geçmedimi hala ya
cok tesk ederım cnm:1hug:
eczgamze yuzde de cokguzel duruyor ama onlıne denk gelırsek resmımı bıkac dk koyup gosterırrım sana ve gormek ısteyenlere :)
kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma şimdiden heyecan sardı beni kaydirigubbakcemile2 inşallah benim de burnuşum sizin gibi güzel olurrrrr :sinifsinif: sadullah beye sonsuz güveniyorum, kötü de düşünmeme çalışıyorum ama tabi herşeyin hayırlısııı eyvahedigeldismile
tamam canım saol:)
eczgamze bende resimlerini gorebilirmiyorum ltf sadullah beydemi oldun ??
slm bende burun estetigi ameliyati yapmak istiyorum..hangi hastanede ameliyat ediyor.. birde fiyatini yazarmisssin...cok kararsizim hangi dr yapacami bilmiyorum.. yardim eden bana :)
daha ameliyat olmadım ben deryacım, o yüzden sana pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler..
şu an için tek diyebileceğim ayın 3ünde medilife da 2 buçuk milyara ( yeni parayla ne oluyosa artık) ameliyat olacağımdır :hulya: her şeyin hayırlısı....
bütün doktorların bütün sayflarını bütün arkadaşların yorumlarını okuyarak kara ver derim..benim araştırmalarım sonucunda kararım sadullah beyden yana oldu.. a.s
kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma şimdiden heyecan sardı beni kaydirigubbakcemile2 inşallah benim de burnuşum sizin gibi güzel olurrrrr :sinifsinif: sadullah beye sonsuz güveniyorum, kötü de düşünmeme çalışıyorum ama tabi herşeyin hayırlısııı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?