Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

:):):) denıycem venüs:):):)burnusumun ucu sısko kızlarr uff

olumlu düşün şöle zarif bişey olsun:) endişelenme bu sürecte herkesın şiş oluyor benımde şişti ama bak şimdi ındı ne guzel oldu.ve inşallah oynamıyorsundur burnunla rahat bırak tamam mı:1hug:

Son düzenleme:
venüs montajlamadan bi resmini koyarmısınn çünkü yüzünde nası durmuş burnun merak ettimm....böle güezel ama yüzde nası durduğuda önemli....

kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma şimdiden heyecan sardı beni kaydirigubbakcemile2 inşallah benim de burnuşum sizin gibi güzel olurrrrr :sinifsinif: sadullah beye sonsuz güveniyorum, kötü de düşünmeme çalışıyorum ama tabi herşeyin hayırlısııı eyvahedigeldismile

slm bende burun estetigi ameliyati yapmak istiyorum..hangi hastanede ameliyat ediyor.. birde fiyatini yazarmisssin...cok kararsizim hangi dr yapacami bilmiyorum.. yardim eden bana :)

slm bende burun estetigi ameliyati yapmak istiyorum..hangi hastanede ameliyat ediyor.. birde fiyatini yazarmisssin...cok kararsizim hangi dr yapacami bilmiyorum.. yardim eden bana :)

daha ameliyat olmadım ben deryacım, o yüzden sana pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler..
şu an için tek diyebileceğim ayın 3ünde medilife da 2 buçuk milyara ( yeni parayla ne oluyosa artık) ameliyat olacağımdır :hulya: her şeyin hayırlısı....
bütün doktorların bütün sayflarını bütün arkadaşların yorumlarını okuyarak kara ver derim..benim araştırmalarım sonucunda kararım sadullah beyden yana oldu.. a.s

sadullah beyin, ameliyat fiyati super uygunmus, gercekten yaptigi burunlarda gayet guzel, hem keseye hem goze hitap eden bir doktor. Aslinda bende avrupa yakasinda kaliyorum, sadullah bey banada uygunmus ama hic aklima gelmedi, ben emre beye olucam nasipse eger. Hayirlisi, sana bol sans nisancima.s.

benim daha ne zaman olacağim mechul ama ben bile çok heyecanlanıom wala olcağim zamanı düşünerek.umarım seninde her şey gönlünce olur cnm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…