• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

benımde soyuluyordu cılt kendını yenıledı cok guzel olmustu yuzum walla:) yapabılırsen peelıng yap ama bende sıvılce olmadı belkı cıldım kuru olduğu içindir.

güneş kremi sürmeden dışarı çıkmayın kızlar, gözlük kullanmayın şapka takın.

evt surmek gerekıyor normalde de surmek lazım yuze.lachesıs senın burnun gercekten gıderek daha da guzellesıyor demekkı dogruymus burnun tam iyileşmesi yerıne oturması uzun zaman alıyor senın nekadar oldu?

evt surmek gerekıyor normalde de surmek lazım yuze.lachesıs senın burnun gercekten gıderek daha da guzellesıyor demekkı dogruymus burnun tam iyileşmesi yerıne oturması uzun zaman alıyor senın nekadar oldu?

çok sağol canım. seninki de çok güzel yeni resim eklesene:)
benim 3 ay oldu canım hala ucu baya şiş, doktor normalden çok yavaş iyileşiyorsun dedi zaten, içi de çok şiş. ama tabi baya değişti, yukardan aşağıya doğru iniyor şişlikler. ucundaki şişliklerin inmesi de 3-4 ay daha alır sanıyorum. şişlik olup olmadığını dokunarak anlayabilirsiniz, kendi burnunuz gibi gelmiyorsa hissizlik varsa o bölgeler çok şiştir.

tesk ederım:) inş yakın zamanda eklıcem. benım burnumun içi dışından daha şiş:) kavısımde daha bı belırgınleşmeye baslıyor son şeklını cok merak edıyorum.bılıyorum cok guzel oldu ama( cok acık sozlu oldum:)) genede nasıl olucak dıye meraklanıyorum. kırkımda cıktı bugun:)

tesk ederım:) inş yakın zamanda eklıcem. benım burnumun içi dışından daha şiş:) kavısımde daha bı belırgınleşmeye baslıyor son şeklını cok merak edıyorum.bılıyorum cok guzel oldu ama( cok acık sozlu oldum:)) genede nasıl olucak dıye meraklanıyorum. kırkımda cıktı bugun:)

canım çok aşırı değişmez daha küçülür ve doğallaşır sadece, daha güzel olur yani:)

burun seklını alması 1 yılı bulurmu kızlar:)::):) evet venüs benım yüzüm bayagı yaglı bır ıkı günün ıcınde alerjı oldm bır yerı yaptryz dıgerı cıkıyor:):):):):) ıns bu benım son estetgm olur:):):)

kızlar ya tampon ,bandajlar alınıca morluklar flnda geçmiş oluyor dimi okulun açılmasına yakın bi tarihte olcm bende.anlaşırlırmı ameliyat olduğum fln.??

Kapalı teknikte fazla morluk olmuyormuş galiba :1rolleyes:

kızlar ya tampon ,bandajlar alınıca morluklar flnda geçmiş oluyor dimi okulun açılmasına yakın bi tarihte olcm bende.anlaşırlırmı ameliyat olduğum fln.??

kapalı teknıkle sıslık morluk cok azz oluyrr ama 2 hafta yınede dısarı cıklmzzz ben cıkmadım pek cıktgmda yzume bısı surmedum svılce doldu:(:(:(

sadullah karun üzerinde ciddi ciddi düşünüyorum :) umarım eylül ekime kadar fiyat artırımına gitmez zira biriktiriyorum para :) hayalimsin fotoğraflarını dörtgözle bekliyorum :)

burun seklını alması 1 yılı bulurmu kızlar:)::):) evet venüs benım yüzüm bayagı yaglı bır ıkı günün ıcınde alerjı oldm bır yerı yaptryz dıgerı cıkıyor:):):):):) ıns bu benım son estetgm olur:):):)

gerekmez inş:) kendıne ıyı bakarsan bişeycık olmaz..evt 6 ay ıle 1 yıl arası.. oyuzden beklemeye devam no panic:)

Back