Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt surmek gerekıyor normalde de surmek lazım yuze.lachesıs senın burnun gercekten gıderek daha da guzellesıyor demekkı dogruymus burnun tam iyileşmesi yerıne oturması uzun zaman alıyor senın nekadar oldu?
tesk ederım:) inş yakın zamanda eklıcem. benım burnumun içi dışından daha şiş:) kavısımde daha bı belırgınleşmeye baslıyor son şeklını cok merak edıyorum.bılıyorum cok guzel oldu ama( cok acık sozlu oldum:)) genede nasıl olucak dıye meraklanıyorum. kırkımda cıktı bugun:)
kızlar ya tampon ,bandajlar alınıca morluklar flnda geçmiş oluyor dimi okulun açılmasına yakın bi tarihte olcm bende.anlaşırlırmı ameliyat olduğum fln.??
Kapalı teknikte fazla morluk olmuyormuş galiba :1rolleyes:
burun seklını alması 1 yılı bulurmu kızlar:)::):) evet venüs benım yüzüm bayagı yaglı bır ıkı günün ıcınde alerjı oldm bır yerı yaptryz dıgerı cıkıyor:):):):):) ıns bu benım son estetgm olur:):):)
sen karar verdın mı hango doktra olcksın sekerım???
gerekmez inş:) kendıne ıyı bakarsan bişeycık olmaz..evt 6 ay ıle 1 yıl arası.. oyuzden beklemeye devam no panic:)
bayılırm senn bu sakın halıne:):):) ne guzell:):)ıns bende öyle olrm