glopun kardesının kesınlıkle amlytlı bır burun olduguna ınanıyorum kız kac kez kendı ısmını dahı vereblıcek cesaretı gosterırken nasıl bir zıhnıyet olmalı kı bu yalan atsın bunun yalan oldgnu dusunenlerın hayal dunyası cok genıs olmalı kı ustelık boy boy resımlerı varken neyse aynı ınsanlrı anlamk ıcın aynı seylerı mı yasamak gerekır bende bastan resım koymadgmımda bana da aynı muamele yapılmıstı belkı de hassasıyetım bundandır elınızde kanıt varmı mesela sadullah bey bn burnu yapmadım yalandır dedımı bıre bır gorusmelerınzde neyse
Yaaa benn bu aralar kafayı yemessemm heralde baŞka zaman yememm dİe dÜŞÜnÜyorummm....
pardon ama sen bize "saçmalamayın beyninizi yorun" derken hakaret etmiş olmuyor musun acaba?hem sana yazılmış bişey yokken neden bu şekilde insanlara çıkışıyorsun ki? demek ki senin yaran var ki gocunuyorsun...aman uf şu sıcaklarda vallahi hiç çekilmiyor böyle polemikler canım, keyfine bak ne diyim..-tatlicadiarzu-
glopun kardesının kesınlıkle amlytlı bır burun olduguna ınanıyorum kız kac kez kendı ısmını dahı vereblıcek cesaretı gosterırken nasıl bir zıhnıyet olmalı kı bu yalan atsın bunun yalan oldgnu dusunenlerın hayal dunyası cok genıs olmalı kı ustelık boy boy resımlerı varken neyse aynı ınsanlrı anlamk ıcın aynı seylerı mı yasamak gerekır bende bastan resım koymadgmımda bana da aynı muamele yapılmıstı belkı de hassasıyetım bundandır elınızde kanıt varmı mesela sadullah bey bn burnu yapmadım yalandır dedımı bıre bır gorusmelerınzde neyse
Benim glob un kızkardeşinin sadullah beye ameliyat olmamış gibi bi iddiam yok ama glob un çıkışları çok sertti! ve ikide bir asılsız şeyler sarf ediyordu sadullah bey için(para düşkünü, ilgisiz gibi???) buna karşı çıkmak yanlış mı size göre ??? herkes düşüncesini söyleyebilir ama bence belli bi saygı çerçevesinde ve olmayan şeyleri var etmeden olmalıdır bu...sadulah beyin her ameliyatı iyi olcak diye bi şey yok, kimse %100 kusursuz olamaz ki zaten..böyle bi iddia da kimse bulunmadı benim açıkçası karşı çıktığım nokta kullanılan üslup.. resmen kavga ediliyor burda..bence bu çok yanlış, asıl burda herkes birbirine destek olmalı. herkes sonuçta önemli bir sağlık konusuyla ilgili konuları tartışıyor..ve bu konunun şakası olmaz..
sakın ha:):) zmana bırakk bakalım sımdılıkk sekerımm hayrlısııı
arkadaşlar sadullah bey ne kadar ücret istiyor ameliyat için? bütün başlığı okuyamadım özelde mi yapıyor? görüşme ücretli mi?
teşekkür ederim canım umarım istediğin burna kavuşursun :)
İNŞALLAH CANIMboshayallersmile PEKK UMUTLU DEĞİLİM BU KONUDA AMA UĞRAŞICAMM ARTIKKK...
Geçmiş olsun hayalimsinnnn, senin adına çok sevindim :dance:
bugun sargılrm acıldı sekerımm cok dogal kımse estetık oldg anlamıyr:):):) ınann kımsee estetık oldg anlmazz ondan yana süphen olmasın eger akrabalrn anlmasın ıstıyrsn sekerım bence burnun kırık oldg ve amelıyt oldg söyle ben öyle yaptım cok kımse estetık oldg bılmıyrr bır sızler bılıyrsnz:):):) dert etmee hıc bellı bıle degıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?